8 bebeği nasıl taşıdı??

Birde tanımadığı spermleri almış belkide o spermler kaç adamın spermi Allah bilir artık
yaptığı çok büyük günah bunların sayelerinde soy sülale diye bişey kalmayacak
Allah korusun babaları bile bu çocuklarla evlenebilir yani
bir çocuğun en büyük hakkı anne ve babasını nerden nasıl meydana geldiğini bilmektir
bir tanesinin bile hesabını veremezken 8tane çocuğun günahını nasıl çekecek Allah ıslah etsin klava: kötükedihüso
Kediler bile daha az doğuruyo :1shok:

gerçekten bende haberlerde görünce şok oldum yaa. bu kadar çocuğa bakmak özel ilgilenmek büyütmek yani bunlar zor işler ya hafife almamak gerek onaylanması zor bi durum ya..ama bebişler çok tatlı:ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol:
gamyoncuiremsu

ayy aman allahımmm nekadar korkunç olmuş göbek yaaa..iğrençç olmuş...bu kadın kafayı yemiş galiba 6 tanede daha önceden çocuğu varmışş hastamıdır nedir yaaaa..babada yok ...ne düşüncesiz insanlar varrrr..bebeklerde melek gibii yaaaa maşşalllaahhhhh

ben üçüz doğuran bayanın hamileliğini hafta hafta fotoğrafladıklarına rastlamıştım internetten ve baktım :bbo: fena bişey yaaa:S hele bide doğumdan sonra o kadının bir göbeği var ki inanamadım gerçekten ya resmen şok anı bu bayanın kim bilir ne olmuştur göbeği...resmen burşturulmuş bi çarşaf gibiydi ...

aaaaaaayyyyyy benim göbeğimde kocaman oldu yaaaa,
düzelir mi bunlar Ya Rabbiiiiiiimafoldumben

yok da neler kızım sekız tane dıyooooooooo..............ya ne denılırkı ve daha doğurcam dıyomuş............neyse bıız kendı gobeklerımıze bakalım............napcaz valla ınş saglıkla gelsınler bı yontem buluruz

hadi göbeği toplattırdık, oda ayrı bir sezeryan olayı ya,neyse,
çatlaklara çözüm yokmuşş..

ay boşver catlakları ya bıkını gıymeyız bıde mayo gıyerız garı...........delikafadulden..................daha bız üçünu zor tasıyoz ya bu ne...............neyse her yolu denerız kız.................herseyı surerız benım bı arkadasım cok catlagı vardı bı kerm var adoını alırım ondan sonra onu kullandı cok duzenlı ıkı üç ay valla baya duzeldı karnı napalım herfler alışcek artık..........

ya kilolarımla öncesinde de bikini mikini giyemedim ki ben zaten hihihihii kaydirigubbakcemile3
herüfleri ise hiç sorma,gözümü kapatırıım,vazifeme bakarım:hulya:kaydirigubbakcemile3

bak hymary kızların doğunca bıtrını bı elıne dıgerını bı elıne alıp dambıl gıbı kaldırıp ındırcennnnnn sonra gobegıne koycan onları vs böle calışmalarla umulurkıne zayıflarız.................peslerınden koşu .................ındır kaldır uykusuzluk cay bıle ıcememe..............ve gıtsın kılolar erısın gobuşler...............

mesajını ailecek okuduk,
tüm fikrilerine bayıldık canım,
umulurkine zayıflayalım hihihihhikaydirigubbakcemile3

bu kadın karın gerdirmiş bikinili poz vermiş dergi kapağında gördüm resmini...manken gibi valla sanki 8 bebeyi o doğurmamış ben doğurmuşum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…