Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun cnm , peki miyom rahim içinde mı dışında mıMerhaba kızlar rahmin arka kısmında 8 cm miyom tespıt edıldı ve hamıleyımdoktor zor bir gebelık olacağını soyledı agrılar dusuk riski erken doğum vs . Cok korkuyorum . Cevrenızde miyomla hamile kalanlar varmı ?
![]()
Duymadim canim hic gecmis olsun bilen yazar insallah bol bol dua etMerhaba kızlar rahmin arka kısmında 8 cm miyom tespıt edıldı ve hamıleyımdoktor zor bir gebelık olacağını soyledı agrılar dusuk riski erken doğum vs . Cok korkuyorum . Cevrenızde miyomla hamile kalanlar varmı ?
![]()
Rahmin arka kısmındaymısGeçmiş olsun cnm , peki miyom rahim içinde mı dışında mı
Çok teşekkür ederimDuymadim canim hic gecmis olsun bilen yazar insallah bol bol dua et
Canım öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 4 adet miyomla hamile kaldım, başlangıçta en büyükleri 3 cm civarıydı, şimdi ikisi 6cm civarı oldular. 3 hafta önce çok şiddetli ağrım oldu, miyom dejenerasyonu olmuş, doktor yatak istirahati verdi, düşük önleyici ve rahim kasılmalarını giderici ilaç ve fitil başlattı. Benim annem de beni 4 kilo miyomla birlikte doğurmuş. Allah korusun ve yardımcımız olsun. Ani hareketler yapma, kendini yorma, imkan varsa dinlenme modunda geçir hamileliğini…Merhaba kızlar rahmin arka kısmında 8 cm miyom tespıt edıldı ve hamıleyımdoktor zor bir gebelık olacağını soyledı agrılar dusuk riski erken doğum vs . Cok korkuyorum . Cevrenızde miyomla hamile kalanlar varmı ?
![]()
Çok teşekkür ederim canım . Benım ki çok büyük 8 cm ve daha 4 haftalık . Daha da buyuyebılır bu miyomCanım öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 4 adet miyomla hamile kaldım, başlangıçta en büyükleri 3 cm civarıydı, şimdi ikisi 6cm civarı oldular. 3 hafta önce çok şiddetli ağrım oldu, miyom dejenerasyonu olmuş, doktor yatak istirahati verdi, düşük önleyici ve rahim kasılmalarını giderici ilaç ve fitil başlattı. Benim annem de beni 4 kilo miyomla birlikte doğurmuş. Allah korusun ve yardımcımız olsun. Ani hareketler yapma, kendini yorma, imkan varsa dinlenme modunda geçir hamileliğini…
Benimde rahim sağ arka duvarında miyom var 10 cm gebeliğe ve bebeğin oluşumuna engel olmadığı için doktorlar almadı 4 farklı doktor ve hastane gördü tabi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahRahmin arka kısmındaymıs![]()
Amin inşBenimde rahim sağ arka duvarında miyom var 10 cm gebeliğe ve bebeğin oluşumuna engel olmadığı için doktorlar almadı 4 farklı doktor ve hastane gördü tabi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Yok bende gebelik tüp bebek tedavisine başlayacam İnşallah Ağustos ayındaAmin inşsende gebelık varmı suan ?
Rabbım sanada nasıp etsın ıns bu duygularıYok bende gebelik tüp bebek tedavisine başlayacam İnşallah Ağustos ayında
Amin inşallahRabbım sanada nasıp etsın ıns bu duyguları![]()
Sizin kac haftalik acabaCanım öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 4 adet miyomla hamile kaldım, başlangıçta en büyükleri 3 cm civarıydı, şimdi ikisi 6cm civarı oldular. 3 hafta önce çok şiddetli ağrım oldu, miyom dejenerasyonu olmuş, doktor yatak istirahati verdi, düşük önleyici ve rahim kasılmalarını giderici ilaç ve fitil başlattı. Benim annem de beni 4 kilo miyomla birlikte doğurmuş. Allah korusun ve yardımcımız olsun. Ani hareketler yapma, kendini yorma, imkan varsa dinlenme modunda geçir hamileliğini…
25 haftalık olduk biz, dünden beri yine sancım var. Geçmezse gece yatışım yapılıp takip edileceğimSizin kac haftalik acaba
Canim cok geçmiş olsun inşallah iyi olacaksın. Bende gebelik sonrası miyom artışı oldu en büyük 6cm 19 hafta içindeyim. Senin ilk ağrın dejenere hangi haftada olmuştu. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla herkesle beraber bana bebeğimle sana bebeğinle bu süreci geçirmeyi analı babalı doğurmayı analı babalı büyütmeyi nasip et Allah m hayırlısıyla inşallah âmin25 haftalık olduk biz, dünden beri yine sancım var. Geçmezse gece yatışım yapılıp takip edileceğim
Kanamaniz oldu mu peki dejenerasyon ne zaman oldu kacinci haftada.Canım öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 4 adet miyomla hamile kaldım, başlangıçta en büyükleri 3 cm civarıydı, şimdi ikisi 6cm civarı oldular. 3 hafta önce çok şiddetli ağrım oldu, miyom dejenerasyonu olmuş, doktor yatak istirahati verdi, düşük önleyici ve rahim kasılmalarını giderici ilaç ve fitil başlattı. Benim annem de beni 4 kilo miyomla birlikte doğurmuş. Allah korusun ve yardımcımız olsun. Ani hareketler yapma, kendini yorma, imkan varsa dinlenme modunda geçir hamileliğini…
Pruluton igne ve progestan kullanıyor muydunuz25 haftalık olduk biz, dünden beri yine sancım var. Geçmezse gece yatışım yapılıp takip edileceğim
Merhaba kızlar rahmin arka kısmında 8 cm miyom tespıt edıldı ve hamıleyımdoktor zor bir gebelık olacağını soyledı agrılar dusuk riski erken doğum vs . Cok korkuyorum . Cevrenızde miyomla hamile kalanlar varmı ?
![]()
Sadece ağrım olduğunda veriyor doktorPruluton igne ve progestan kullanıyor muydunuz