8 cm miyomla hamile kaldım:(

Kuzum .ok şükür atlatmışsın, darısı bize inşallah... Ameliyattan sonra çabuk toparlandın mı? Nasıl geçti sonrası?
Canım o kısmı epey zorluyor doğrusu. 2. Gün ağrım çok oldu, uyuyamadım oturamadım bir de doğum yaptığım gün yürüttüler epey zorlandım. Sonra kısa bir süre de lohusalık depresyonu yaşadım, çok şükür şimdi iyiyim

ben varim 5.5 cm di gebelikle birlikte buyudu 11 cm oldu buyume yaptigi atak evresinde cok agrim oldu tarif edemeyecegim kadar zor agrilardi 8 gun hastanede yatmak zorunda kaldim sonra bi sikintisi olmadi yerinde duruyor sezeryan olup dogumda aldirmayi dusunuyorum
Sizinki de gebeligin ilk uc ayinda ne yazik ki buyuyecek ama korkmayin cunku caresi cozumu var gebelikte miyom alinabilio hatta
Saglikli dogumlar ins
Geçmiş olsun canım. Hastanede yatış günü baya varmış. Ne işlem yapıldı size. Rahmin neresi de idi🥺

Merhaba ben de 15. Haftadayım doktorum 4 haftalıkken miyomları gördü ve şuan büyüdüler
7cm -4cm ve 3 cm en büyükleri. Dün inanılmaz bir ağrıyla kıvrandım, bugün hastaneye gittim ağrı kesici serum verildi ve apandisitten şüphelenildi. Testleri yaptırdım ve ağandisit değil miyom dejenerasyonu olabileceği söylendi ama kesin net bir şey diyen olmadı, çok tedirginim. Tatildeydik üstelik şuan yolda evimize geri dönüyoruz korkudan ve hareket edemiyorum. Tuvalete bile eşim oturtuyor. Vajinama bıçaklar saplanıyor sanki. Sizin de ağrınız bu şekilde mi kızlar ?
Canım o sağlanan agrılar miyom dejenere olduğu için mi olmuş.

Merhaba kızlar,
Benimde 26. haftam. Çok şükür bugüne kadar problemsiz geldim. Ve biliyosunuz miyomum 10-11 cm falan. Bakalım inşallah doğumda alınırsa hepimiz kuşlar gibi hafifleyeceğiz. Benim doktorum dediki doğumda 10 kilo rahat gidecek senden. Yani düşünün nasıl yük bize tek miyom... İnşallah kazasız-belasız, ağrısız-sızısız kurtuluruz.
Sizin miyomunuz rahmin neresindeydi? Bende gebelik ile ameliyat arasında kaldım benim rahmin ortasinda 😏

Back
X