- Konu Sahibi pinkyeffect
Kızlar göründüğü kadar kolay değil bide bende boyun düzlesmesi varr Alllaah yaparken sekilden sekile giriyorum etkisi oluyodu 2 hafta yaptım bıraktım ama zor yaa.. Bnm gibi yarıda bırakmıycaksanız baslayın, bıraktığınız an bi anda şişiyosunuz cünkü şekilsiz şemalsiz şişmeye baslıyosunuz![]()
canım valla ben altı ay hıc bır gun evde kalmadan spora gıttım ve bır bucuk ay olmus gıtmedığim gunler ve o arada kacamaklarda oldu tabıkı bırakınca sporu bır rahatlık gelıyo ve dun yıne gıttım ve hocalırım benı arayıp ozledıklerını soyledı ve gıttım gercekten benı dahada ınce gorduklerını soyledıler ve tartıldım oda ne ıkı kılo daha vermısim ınanamadık hep beraber ve o gazlan ben yıne spora basladım ve bırakınca sporu kılo alırsın sısersın dedıler ve olmadı bır bucuk aydır oyle bısey yedıklerıme rahmen kılo vermısım ama kızlar ben her gunn aksam yesıl cayımıda ıcıyom her bıseylerı yıyom ama hem kılo verıyom hem guzellesıyom gercekten herkes cıldımın değistığinıde soyluyo genclestryo valla bu yesıl cay kızlr