8.gün nefes alamama

Bugun sağ delikten koca bir kabuk düştü ve nefesim bir anda açıldı
Çok mutluyum ! :)
Benimde yavaş yavaş açılmaya başladı. Ben nazal yıkama yapıyordum ilk günden beri o çok iyi geliyordu ama yine de tıkalıydı. Şişlik iniyor demek ki artık daha rahatım ama 5-6 saat nazal yıkama yapmayım hemen tıkanıyor. Burun içini temiz tutmak çok önemli :)

Ya ben içini temizlerken arkaya doğru sürüyorum fazla itmek zararlı mıdır acaba
Hiç bilmiyorum ama bende hem kremlerken hemde temizlerken baya arkalara doğru gidiyorum 🙈 doktorumun genel olarak fıtratı çok rahat o yüzden bende baya rahatım bu konularda
Benimde yavaş yavaş açılmaya başladı. Ben nazal yıkama yapıyordum ilk günden beri o çok iyi geliyordu ama yine de tıkalıydı. Şişlik iniyor demek ki artık daha rahatım ama 5-6 saat nazal yıkama yapmayım hemen tıkanıyor. Burun içini temiz tutmak çok önemli :)
ben yıkama yapmama rağmen hiç rahatlamıyordum taa ki bu kabuk düşene kadar düştüğünden beri o kadar rahatım ki :) günler sonra ağzı kapalı nefes alabiliyorum 😂 insan ister istemez panik oluyor aceleci davranıyor
Zamanla her şey iyileşiyor :)

Hiç bilmiyorum ama bende hem kremlerken hemde temizlerken baya arkalara doğru gidiyorum 🙈 doktorumun genel olarak fıtratı çok rahat o yüzden bende baya rahatım bu konularda

ben yıkama yapmama rağmen hiç rahatlamıyordum taa ki bu kabuk düşene kadar düştüğünden beri o kadar rahatım ki :) günler sonra ağzı kapalı nefes alabiliyorum 😂 insan ister istemez panik oluyor aceleci davranıyor
Zamanla her şey iyileşiyor :)
Ben de bi sıkıntı hissetmedim arakalara doğru ittim kremledim bişey olmaz diye düşünüyorum ama 😂

Merhaba , bugun ameliyatımın 8. Günü alçım çıkarıldı normal bantlar takıldı
İçine zaten tampon vs konulmamıs
Sol delikten nefes alabiliyorken sağ taraftan hicbir şekilde alamıyorum 8 gündürde sol taraf arada tıkasada açıktı ama sağ öyle degil. Suyla yıkadığımda sol delik güzelce temizlenirken sağ delikten hiçbir şey akmıyor sadece arada kendi kendine mukuslu sıvı akıyor
Sizce normal mi bu durum ? Doktor şişten ötürü diyor ama ailemizde ameliyat sonrası bir daha eskisi gibi nefes alamayanlar olduğu icin çok tedirgin oldum
Ameliyat olalı bir buçuk ay oldu benimde öyleydi sürekli doktoruma yazmıştım dediği gibi de oldu 1 ayda tamamen açıldı burnum suan çok rahat nefes alıyorum

Back
X