• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 günlük detoks diyetim: Hedef -2.5 kilo

leslie ile 3 mil yaptım.

sabah türk kahvesi içtim.
saat 3 gibi de 1 kase yoğurt ve semizotu yedim. üstüne pul biber ve limon da sıktım. bir tane de sütlü türk kahvesi.
akşam da aynı şeyi yemeyi düşünüyordum ama yemicem canım istemiyor. yeşil çay, kahve takılırım.

spora devam edicem birazdan.

Ay kız ben de katılıyım sana 55 küsür çıkıyorum tartıda. 52yi falan görsem havalara uçucam sen ne yediğini yaz ben de aynılarını yapayım:D

Ay kız ben de katılıyım sana 55 küsür çıkıyorum tartıda. 52yi falan görsem havalara uçucam sen ne yediğini yaz ben de aynılarını yapayım:KK70:

valla ben ptesi isveç diyetiyle başladım. ama isveş diyetindekinden çok daha fazla yedim, hatta alkol aldım. çarşamba da tamamen bozdum, mantı yedim, çikolata yedim :oops::oops: ama bu sabah baktım 1 kilo vermişim 3 günde:nazar::KK14:

şimdi ben kendime 8 günlük program yaptım hiç insancıl değil ama... (arkadaşlarımla görüşücem, intikam almam lazım :ıslık:) bugün de pahalı bi ayakkabı aldım motivasyon için, haftaya cuma günü onu giyicem inşallah.

bugünün programı normalde şöyleydi:

sabah: türk kahvesi
öğlen: 1 kase yoğurt (normal yoğurt light değil) yanında sınırsız yeşillik, salatalık vs
akşam: öğlenin aynısı

ama ben dün tıkındığım ve bugün evde yattığım için canım istemedi, sadece saat 3 gibi 1 kase yoğurt ve çiğ semizotu yedim.
sütlü kahve, yeşil çay falan da içiyorum.

yarının programı da şöyle

sabah: türk kahvesi

öğlen: 1 bardak kefirle hazırlanmış yeşil otlu salatalıklı smoothie ( 2 bardak oluyor maydanoz, salatalık falan koyunca), 1 kaşık chia tohumu ve 1 yumurta

akşam: öğlenin aynısı

eğer bu manyaklığa varım diyosan gel :KK8: aralarda salatalık yeşillik serbest acıkırsan, sınırsız onlar. bi de bu benim kendi uydurduğum bi şey bu arada:skandal: ondan sonraki günler ton balığı, et falan da ekledim.

Benzer bi şey yapıcam ben de sabahları bi tane haşlanmış yumurta yatana kadar da acıkınca bol baharatlı yoğurtlar form bisküvi salatalık yeşillik falan. Bi de sebze yemeği ya da et pişerse azıcık alırım onlardan :D

7 eylül 2017 yaptığım sporlar:

3 mil leslie (45 dk)
Tracy Anderson arm workout (15 dk)
10ar dklık farklı videolar yaptım bir de.

callanetics ve 3 mil leslie daha düşünüyorum. şu ana kadar 1.5 saat spor yapmış oldum toplamda.

yaptığım videolar:

leslie ile 3 mil daha yaptım. duş aldıktan sonra callanetics de yapıcam. yarın en az yarım kilo eksik çıkmazsam dünyadaki tüm tartıları yakarım:KK34:

akşam 10da 3 küçük parça tavuk yedim... akşam yemeğini atlamamam gerekiyormuş demek ki.
vücudumu fırçaladım, kremledim. callaneticsi bugünlük atlıycam sanırım. dizi izlerken baldırlarıma masaj yapar uyurum.
bi tek orayı ölçtüm çünkü taktım baldırlarıma. 1 cm incelseler bayram edicem.

Günaydıııııın tam 900 gram vermişim :KK49::halay::halay::halay::rolleyes::rolleyes::rolleyes::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Gözlerime inanamadım ya allahıma şükürler olsun:nazar: acayip gaza getirdi bu durum beni. 7 günüm kaldı, 1.600 yerine 2-2.5 kilo versem zaten hedef kiloma ulaşmış oluyorum. belki o bile olur :ıslık: belki kilo verme durur.

ama afedersiniz idrarım koyu renkliydi, litre litre su içip az yemek yememe rağmen. demek ki vücut iş yapmış gece baya :p

Günaydıııııın tam 900 gram vermişim :KK49::halay::halay::halay::rolleyes::rolleyes::rolleyes::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Gözlerime inanamadım ya allahıma şükürler olsun:nazar: acayip gaza getirdi bu durum beni. 7 günüm kaldı, 1.600 yerine 2-2.5 kilo versem zaten hedef kiloma ulaşmış oluyorum. belki o bile olur :ıslık: belki kilo verme durur.

ama afedersiniz idrarım koyu renkliydi, litre litre su içip az yemek yememe rağmen. demek ki vücut iş yapmış gece baya :p
Canım su içmemize tağmen idrar koyu olursa kilo vermiş mi oluyoruz çok iyi ben de niye koyu diyordum :KK70: ben de bu arada 54.6 yımm iki üç güne 53 rakamını görücem inşallah :)

Bu arada bende spor yok bol baharatı yoğurt yiyorum üç dört bardak yeşilçay içiyorum günde ve midemin alabildiğince su. Zaten şişiriyor bi de akşam 6dan sonra hiçbi şey yememek gerçekten çok etkili karnım aç yatıyorum böyle gidiyo kilo bence :)

Canım su içmemize tağmen idrar koyu olursa kilo vermiş mi oluyoruz çok iyi ben de niye koyu diyordum :KK70: ben de bu arada 54.6 yımm iki üç güne 53 rakamını görücem inşallah :)

hoşgeldin şeydaaa:KK3:

yani ben öyle düşünüyorum diyelim :KK23: çok yemek yiyince çok su da içsem vücut onu seyreltemiyo mesela, koyu oluyo idrar. şimdi seyrelticek yemek yok, demek ki depodan gidiyo diye saçmalıyorum açıkçası :KK48: ama doğruluk payı vardır illa ki.

ben de dün aç yatcaktım ama akşam 10da tavuk yedim azıcık. sonra 4te uyudum gerçi...

Leslie ile 3 mil yaptım. Allah biliyo ya hiç spor yapasım yoktu, internette gezinicektim. elektrikler kesildi. sıkıntıdan leslie yaptım, bittiği anda elektrik geldi hahahaha. ilahi güçler yanımda:nazar::nazar: o kıyafet giyilecek :KK49:

bi de bunu yaptım:

hoşgeldin şeydaaa:KK3:

yani ben öyle düşünüyorum diyelim :KK23: çok yemek yiyince çok su da içsem vücut onu seyreltemiyo mesela, koyu oluyo idrar. şimdi seyrelticek yemek yok, demek ki depodan gidiyo diye saçmalıyorum açıkçası :KK48: ama doğruluk payı vardır illa ki.

ben de dün aç yatcaktım ama akşam 10da tavuk yedim azıcık. sonra 4te uyudum gerçi...
Çook acıkırsak gece yatarken bir bardak süt veya bir iki kaşık yoğurt yersek hemen açlığımız geçiyormuş tavsiye ederim benim de okula gitmeme 19 gün kaldı 56 kilolarda gelmiştim boy da kısa 156 hemen belli oluyor kilo verdiğim şuan 54.5 işte 19 günde 51 falan olsam müthiş olcak herkes nasıl güzel zayıflamışsın desin istiyorum :D

Çook acıkırsak gece yatarken bir bardak süt veya bir iki kaşık yoğurt yersek hemen açlığımız geçiyormuş tavsiye ederim benim de okula gitmeme 19 gün kaldı 56 kilolarda gelmiştim boy da kısa 156 hemen belli oluyor kilo verdiğim şuan 54.5 işte 19 günde 51 falan olsam müthiş olcak herkes nasıl güzel zayıflamışsın desin istiyorum :KK70:

19 günde 51 olursun rahat rahat. ben de okula göre ayarlamıştım kendimi, kafam rahattı. sonra haftaya cuma günü plan olduğunu öğrenince alarm verdim :mad: yoksa bu kadar ağır diyet yapmazdım.

şimdi 51 olunca kıskançlar ayyy daha zayıflama çok çirkin olmuşsun falan da derler, sonra ertesi gün rejime başlarlar :KK48:

geçmiş yıllarımdan biliyorum

19 günde 51 olursun rahat rahat. ben de okula göre ayarlamıştım kendimi, kafam rahattı. sonra haftaya cuma günü plan olduğunu öğrenince alarm verdim :mad: yoksa bu kadar ağır diyet yapmazdım.

şimdi 51 olunca kıskançlar ayyy daha zayıflama çok çirkin olmuşsun falan da derler, sonra ertesi gün rejime başlarlar :KK48:

geçmiş yıllarımdan biliyorum
Ay inşallah orda da devam etsem bi 46-47 olsam oohh daha ne isterim :)

sabah: türk kahvesi, form çayı
Öğlen: 1.5 bardak kefir, 1 kaşık chia tohumu, 1 yumurta
akşam: 1.5 bardak kefir, salatalık

öğleni yedim, akşamı da 5 gibi yerim.

akşam yemeği hayaller hayatlar oldu.
aslında aç da değildim, başka bi derdim vardı ne olduğunu bilmiyorum. yiyesim geldi.

1 tabak mercimekli semizotu, yarım tabak kabak yemeği ve yoğurt yedim. aslında sağlıklı ama midem bulandı. önemli olan tıkınmamak zaten. tıkınmış gibi hissetmeme rağmen yedim.

karnım şiş şimdi, kahve yaptım çok sert. onu içip sindirdikten sonra tekrar spor yapıcam. bugünün cezası olarak 1.5 saat bisiklete binicem. yarın tartıda fazla çıkarsam ağlarım.

ayakkabı siparişim de geldi, ayağıma oldu ama kıyafetlerle deneyesim gelmedi. bi mallık var üstümde.

Back
X