8 günlük ilişki ama hızlı sanırım ne yapmalıyım?

Beyaz Show'daki hızlandırılmış dizi özetleri gibi olmuş resmen. 8 ay bile yüzük için erkenken 8 gün nedir, ağzım açık kaldı. Biri bana 8 günde evlilik/ aile muhabbeti yapsa şoka girer, içime fenalıklar basar "Bu ne biçim bir psikopat! " der kaçardım.

Ben olsaydım biraz daha tanımak istediğimi söylerdim. Çünkü 8 gün çok erken:KK16:

Bakarsın hayatının aşkı odur, belki de hayatını zindan edecek biridir. Bunu anlamak için biraz daha zaman...

breh breh çok hızlı değil ultra hızlısınız 8 gün ne, yıllardır ilişkim var biz bile daha evliliğe cesaret edemiyoruz. yeni nesil huzlı valla :KK57:

Adam bana hiç ama hic tekin gelmedi.

Abaza mıdır nedir, hiç mi kız görmemiş yani, nedir bu durum? :işsiz:

Biraz nefes alsın 8 günde ne evliliği ? Evlilik programındasınız galiba hızlandırılmış evlilik olacak sizinki de.

Biz ilk görüşmemizde eşim bana okulun bitmiş olsa gelir yarın isterdik demişti.
Gözüm hiçbir şey görmedi evlenirken bıraktım Orayı, geldim başka şehirde devam ediyorum 7 aylık bir oğlum da var :)
Yani ne bileyim bazı şeyler hızlı olabilir ama güzel heyecanlar bunlar
Tabi bu kadar ekşın insanın başına iş de açabilir

Beni ilişkinin ilk günü tüm sülalesiyle tanıştıran biriyle(telefonda) ilişkinin 3. günü ayrılmıştık :işsiz:
Bu olaya çok benzettim aklıma geldikçe gülerim :KK70:
Biraz sağlam adımlarla basmak lazım bu aceleci haller hiç sağlıklı değil :KK14:

Bence kısmet evlilik piyango gibi bir şey, senelerce tanışan çıkan insanlar iki gün sonra ayrılabilirler görücü usulü ile evlenen dünyadaki en mutlu çift olabilir.
Ama yinede sen kendini çok kaptırma mantıklı ol tanımaya çalış.

Hanımlar merhaba. Erkek arkadaşım 25 ben 21 yaşındayım Ben bir arkadaşım vesileyle biri ile tanıştım ve tanıştığımız ilk gün çıkmaya başladık o beni daha önce görmüş tanımak istemiş fakat benim yeni haberim oldu bu çocuk ben bu kızla evlenicem diyo herkese ailesi ve tüm akrabaları biliyor ve bunlar daha ilk gün oldu. Beni arkadaşlarıyla tanıştırıyor aklında bir şüphe kalmasın arkadaşlarımı gör tanı diyor. Ve daha ilişkimiz 8 günlük. Beni çok sevdiğini asla bırakmayacağını söylüyor beni benden daha çok düşünüyor çok koruyor sahipleniyor annen benim hakkımda ne düşünüyor diye soruyor onun dediklerine uymaya çalışıyor benden yana sana zarar gelmez diyor öğrenciyken ailesinden çok uzak yaşamış yalnızlıktan bıkmış aile içinde de biraz sıkıntıları var gibi yoruldum diyor benimle gerçekten bir hayat kurmak istiyor aramızda yüzük takmaya karar verdik 8 günde 6 kere buluşmuşuzdur sadece 1 kere ikimiz kaldık diğerlerinde hep arkadaşlar vardı. sizce bu 8 gün içinde bunlar çok mu hızlı yoksa gerçekten mi evlenmek istiyor
Benim eşim de böyleydi. Hatta ben diyordum acele etmeyelim diye. Sonuçta hemen evlenmedik beş altı ay sonra nisanlandik benim atanmami bekledik İki sene de.

Hanımlar merhaba. Erkek arkadaşım 25 ben 21 yaşındayım Ben bir arkadaşım vesileyle biri ile tanıştım ve tanıştığımız ilk gün çıkmaya başladık o beni daha önce görmüş tanımak istemiş fakat benim yeni haberim oldu bu çocuk ben bu kızla evlenicem diyo herkese ailesi ve tüm akrabaları biliyor ve bunlar daha ilk gün oldu. Beni arkadaşlarıyla tanıştırıyor aklında bir şüphe kalmasın arkadaşlarımı gör tanı diyor. Ve daha ilişkimiz 8 günlük. Beni çok sevdiğini asla bırakmayacağını söylüyor beni benden daha çok düşünüyor çok koruyor sahipleniyor annen benim hakkımda ne düşünüyor diye soruyor onun dediklerine uymaya çalışıyor benden yana sana zarar gelmez diyor öğrenciyken ailesinden çok uzak yaşamış yalnızlıktan bıkmış aile içinde de biraz sıkıntıları var gibi yoruldum diyor benimle gerçekten bir hayat kurmak istiyor aramızda yüzük takmaya karar verdik 8 günde 6 kere buluşmuşuzdur sadece 1 kere ikimiz kaldık diğerlerinde hep arkadaşlar vardı. sizce bu 8 gün içinde bunlar çok mu hızlı yoksa gerçekten mi evlenmek istiyor
Yavaş gidin biyere toslamayin
Aklı başında adam düşünmeden bu kadar hızlı hareket etmez nedense altindan başka birşeyler cikicakmis gibi hissettim
Aynı hızla başka birinede tutulabilir o zaman bu adam

Seni asla birakmicam gibi buyuk laflari bu kadar kolay ediyorsa korkmani tavsiye ederim.guven vermedi bana bu sozler.asla hizli gitme bence.hatta arkadas olalim bi sure bile desen yeri var...

Birde 8 gun cok mu hizli diye soruyor :)
Ben yeni girdigim bir ortama bile 1-2 ayda ancak alisiyorum.

Hizli degil jet hizli canim.
Acele etmesine bakma sen. Bir kac ay degil yil tani derim.
Ben suphelenirdim neden bukadar acele ediyor diye. :)
Bilemiyorum. Iyi tani. Yavas yavas. Ve iyi dusun karar ver.

şöyle söyleyeyim ben öğrenciyim başka bir şehirde son senem o da benim yaşadığım şehirde yüksek lisans öğrencisi yüzüğü de kendi aramızda aileleri karıştırmadan diyoruz
ALLAH askina aranizda takilan yuzugun bir hukmu olacak m?
Neden yani ne alaka?
Yani aranizda takmanin amaci ne?
Aileleriniz bilmiyor ama siz sozlumu olacaksınız? Ne geregi var? Sevgilisiniz iste.
B3nce ikinizde daha yeteri olgunlukta degilsiniz.

Umarim. Araniz iyi gider. Iyi bir iliskiniz olur ve birbirinizi iyice uzn muddet tanidiktan sonra evlenirsiniz.

Bende kendimi hızlı sanıyordum 3 ayda tanisip evlendim:))
10 yıl oldu cokta mutluyum
Ama sizin düğün bir ay sürmez gibi duruyor:)bilemedim:)

Back
X