Hanımlar merhaba. Erkek arkadaşım 25 ben 21 yaşındayım Ben bir arkadaşım vesileyle biri ile tanıştım ve tanıştığımız ilk gün çıkmaya başladık o beni daha önce görmüş tanımak istemiş fakat benim yeni haberim oldu bu çocuk ben bu kızla evlenicem diyo herkese ailesi ve tüm akrabaları biliyor ve bunlar daha ilk gün oldu. Beni arkadaşlarıyla tanıştırıyor aklında bir şüphe kalmasın arkadaşlarımı gör tanı diyor. Ve daha ilişkimiz 8 günlük. Beni çok sevdiğini asla bırakmayacağını söylüyor beni benden daha çok düşünüyor çok koruyor sahipleniyor annen benim hakkımda ne düşünüyor diye soruyor onun dediklerine uymaya çalışıyor benden yana sana zarar gelmez diyor öğrenciyken ailesinden çok uzak yaşamış yalnızlıktan bıkmış aile içinde de biraz sıkıntıları var gibi yoruldum diyor benimle gerçekten bir hayat kurmak istiyor aramızda yüzük takmaya karar verdik 8 günde 6 kere buluşmuşuzdur sadece 1 kere ikimiz kaldık diğerlerinde hep arkadaşlar vardı. sizce bu 8 gün içinde bunlar çok mu hızlı yoksa gerçekten mi evlenmek istiyor