• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalik bebekle ucak yolculugu yapilir mi ?

kucukkizim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
48
1
13
35
Kizlar merhaba suan bebegim 6 haftalik 3 hafta sonra nerdeyse 9 haftalik olucak bebegimle tatile gidicem 3 saatlik bi yolculuk yapicaz bir sorun olur mu az da olsa bi ihtimal olursa gitmiycem biletlermle otel rezervasyonu yansin umurumda degil yeter ki bebegime birsey olmasin. Yolculuktan 3 gun once 2.ay asisi yapilcak bu arada

Bence 3 saatlik bir yoldan bir sorun olmaz telaşlanma :) Ama bir doktoruna danış istersen.

Ben gecen ay iki aylik bi bebegi turkiyeye goturdum (annesi rahatsizdi ilgilenemezdi) masallah cit sesi cikmadi. Eczaneden bebeklere ozel kulak tikaci almistim, ve bir sorun olmadi cok sukur.

3-4 aylık bebeklerle 12 saatlik yolculuğa çıkıyorlar. Allah'ın izniyle birşey olmaz merak etmeyin.

Ben gecen ay iki aylik bi bebegi turkiyeye goturdum (annesi rahatsizdi ilgilenemezdi) masallah cit sesi cikmadi. Eczaneden bebeklere ozel kulak tikaci almistim, ve bir sorun olmadi cok sukur.
Hadi ya sevindim de ne biliyim internette iste sagir edebilir diye birseyler okudum

Anammmm ben okadarken wcye gidemiyodum yemek bile yiyemiyodum halada yapabildiğim söylenemez .maşallah.....:)

Bu arada uçağa binen arkadaslaeim oldu kulagina tikac aldilar

Uçağa bindiğimde kimi zaman benim de kulağım ağrıyor, kaşınıyor. Bir tuhaf oluyorum. Bebeklerin daha hassas olduğunu düşünüyorum. Siz tedbirinizi alın. Gitmeden bir doktora danışın. Mutlaka tavsiye edeceği bir şey olur.

Kizlar merhaba suan bebegim 6 haftalik 3 hafta sonra nerdeyse 9 haftalik olucak bebegimle tatile gidicem 3 saatlik bi yolculuk yapicaz bir sorun olur mu az da olsa bi ihtimal olursa gitmiycem biletlermle otel rezervasyonu yansin umurumda degil yeter ki bebegime birsey olmasin. Yolculuktan 3 gun once 2.ay asisi yapilcak bu arada
Abimin eşi 3 aylık bebeğiyle Amerika'dan geldi. Hiç bir sorun olmadı. Bebeğin özel durumu yoksa neden olmasın.

yeğenim 1 aylıkken uçağa binmişti :) bişicik olmaz.

Ben uçakla 3 saat.. toplamda 12 saat yolculuk yaptığımda bebeğim 39 günlüktü.. Dr um uçak inerken kalkarken ya emzir yada ağzına emzik ver bişi olmaz dedi.. Şimdi 8 yaşında kulak sorunu falanda yok.hayırlı yolculuklar :)

Millet amerikada doğurup 1 aylıkken getiriyor türkiyeye,bişey olmaz canım,kalkış inişlerde emzir mutlaka.

Back
X