8 Haftalık Gebelik

mehtapcanta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
15
1
1
28
Merhabalar 8 haftalık gebelik idrar testinde belli olur mu ? 7-8 defa yaptık hep negatif son idrar testini ekleyeceğim,

İlişkiye girdiğimizde adetime son bir gün vardı Ella kullanım (içeri tam boşalma olamadı) adetim 20 gün geçikti ve adet oldum şimdide 4 gündür geçikiyor idrar testleri hep negatif ?

Son düzenleme:
Hamile değilsin. Psikolojini boş yere bozuyorsun.
Madem ilişki yaşayacaksın korunmayı öğrenmelisin

Merhabalar 8 haftalık gebelik idrar testinde belli olur mu ? 7-8 defa yaptık hep negatif son idrar testini ekleyeceğim,

İlişkiye girdiğimizde adetime son bir gün vardı Ella kullanım (içeri tam boşalma olamadı) adetim 20 gün geçikti ve adet oldum şimdide 4 gündür geçikiyor idrar testleri hep negatif ?
İçeriye tam boşalma olmamış. 8 kere negatif görmüşsün üstüne adet olmuşsun. Gecikmenin sebebi ella olabilir.

Gene geldi acaba hamileyim delisi , cevap bile vermeyin , yeni konu açıp sürekli acaba hamileyim diye yazıp duruyor. Fake hesap

Back
X