8 hucrelı 2 tane emryom yerlestırıldı KIZLARR ;)

hayırlı olsunnn....ınşallah hamiş olur da kucağına alırsın...,
poz.ol. ilk 3 gün yat ama hasta gibi değil.Ara ara evin içinde dolaş.sonraki günler de uzanarak, oturarak dinlen.

hadi hayırlı olsun inşallah sonucun pozitif olur.kendini yorma. bolbol meyva ,salata ye .protein ağırlıklı beslen.yumurta ,peynir ,yoğurt ihmal etme.ananas ye bol bol .çok sıcak suyla duş alma ,ve maydanoz nane kereviz bakla yeme .

kizlar ucgundurhep yatiyorum biraz ayaga kalkinca belim ve kasiklarim cok agriyor sizce normalmi??? BU ARADA YAZDIKLARINIZ ICIN COK TESEKKURLER DEDIKLERINIZI UYGULUCAM CANLARIM SAGOLUN OPTUMMMMMMMMMM

Kızlar bu gün bana da 8 hücreli 3 tane embriyo transfer ettiler.ınşallah sonucum güzel çıkır canlarım.Dualarınızdan azcık benim için de ayırın çok öpüyorum her birinizi ayrı ayrı.

Kızlar bu gün bana da 8 hücreli 3 tane embriyo transfer ettiler.İnşallah sonucum güzel çıkır canlarım.Dualarınızdan azcık benim için de ayırın çok öpüyorum her birinizi ayrı ayrı.

cok guzel haber Gunay! ben emindim iyi kalite embriyolarinin olacagina zaten. insallah tutacaklar canim!

:Saruboceq:

Kızlar bu gün bana da 8 hücreli 3 tane embriyo transfer ettiler.İnşallah sonucum güzel çıkır canlarım.Dualarınızdan azcık benim için de ayırın çok öpüyorum her birinizi ayrı ayrı.

hdi hayırlı oldun günaycım dualarım seninleee :)))

rabbim gonlumuze gore versin cnm aminnnnn :Saruboceq:
kizlarrrrrrrr soruma cvp yokmuuuuuu????:çok üzgünüm:

Çok teşekkür ederim kızlar.ınşallah bu günki mutlulugum sonuna kadar olur.Hepimiz için tanrımda hayırlısı.

kizlar ucgundurhep yatiyorum biraz ayaga kalkinca belim ve kasiklarim cok agriyor sizce normalmi??? BU ARADA YAZDIKLARINIZ ICIN COK TESEKKURLER DEDIKLERINIZI UYGULUCAM CANLARIM SAGOLUN OPTUMMMMMMMMMM

bencee gayet normallll çünkü aynı belirtiler bendede oluoduuuuu tatlım :)))

bebişlerin yer edinioo ya ondan o ağrıları çekiosunnn hihoyyyt hihoyyyt

kaymaklım hadi hayırlısı bende transferimin 7. günümdeyim.... senin test günün ne zaman tatlım... allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.... :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar:

kaymalim, iyi düşün iyi olsun..heyecanını ve endişeni anlıyorum...ben de 2 nisanda tranfer oldum..bankada çalıştığım için izin olayım yok.. ama kendimi çok iyi hissediyorum...14 nisan test günüm...birde kaık ağrısı olması bebeklerin tutunduğunun belirtisiymiş..endişelenmeyin

:enbuyukkk:kizlar NE OLUR DUA EDIN ILKINE GORE HERSEY COK GUZEL GECTI DEDI DOKTOR SIMDI DAHA UMUTLUYUM BUGUN 2.GUNUM DINLENIYORUM HEP YATAKTA FAZLA YAZMAYABILIRIM AMA NE OLUR DUA EDIN VE NE YAPMAMAM GEREKEN VE YAPMAM GEREKNLERI YAZIN LUTFEN:Saruboceq: OPTUM HEPINIZI a.s.

slm canimhihoyyyt.. allah sonunuda hayirli etsin.. en yakin zamanda mujdeli haberini bekliyoruz.. bugunler biraz zor gecebillir mecbur sikacan disini biraz.. dualarimiz seninle.:Saruboceq: kendine dikkat et.

ÇOkkk teşekkür ederim canımın içi ya.Bunlara çok ihtiyacım var.Ne güzel bak burada bir birimize destek oluyoruz.Oysa hastanede psikoloğum kesinlikle böğle siteler girme.Biri diycek bende böğle oldu biri diycek bende şöğle oldu.Ve bunu unutma ki her keste farklı olub sonuç olumlu ola bilir.Bi şeyler okur kafana takar morel bozukluğu yaşarsın bu da sana iy gelmez.
Belkide doktorum haklıydı ama kızlar buraya gelmezsem zaman geçmiyor sanki.Bizim bir birimize destek olmaya ihtiyacımız var.Hepimiz kader ortağıyız.Çok öüyorum hepinizi.12 nisan sabah Baküye dönüyorum..

çokkk teşekkür ederim canımın içi ya.bunlara çok ihtiyacım var.ne güzel bak burada bir birimize destek oluyoruz.oysa hastanede psikoloğum kesinlikle böğle siteler girme.biri diycek bende böğle oldu biri diycek bende şöğle oldu.ve bunu unutma ki her keste farklı olub sonuç olumlu ola bilir.bi şeyler okur kafana takar morel bozukluğu yaşarsın bu da sana iy gelmez.
Belkide doktorum haklıydı ama kızlar buraya gelmezsem zaman geçmiyor sanki.bizim bir birimize destek olmaya ihtiyacımız var.hepimiz kader ortağıyız.çok öüyorum hepinizi.12 nisan sabah baküye dönüyorum..

cnm sen neler yapıyosun transfer sonrası

Valla canım dün saat 3 de oldu transferim.Dünden beri yatıyorum,oturup Tv izliyorum.Uzanıp leptop kucagımda sizlere yazıyorum:D.O kadar.Yarın da bunlar tekrarlanıcak tabi.O bür günden normal hayata devam canımın içi..Ya Kaymaklı kızım ben yatarken hep o yan bu yana dönüyorum bir şey olmaz dimi?

Valla canım dün saat 3 de oldu transferim.Dünden beri yatıyorum,oturup Tv izliyorum.Uzanıp leptop kucagımda sizlere yazıyorum:D.O kadar.Yarın da bunlar tekrarlanıcak tabi.O bür günden normal hayata devam canımın içi..Ya Kaymaklı kızım ben yatarken hep o yan bu yana dönüyorum bir şey olmaz dimi?

Gunay aman ha! laptop'u kucagina alma sakin. alacaksan kalin bir yastigin uzerine koy. laptop'un sicakligi rahmine ulasir yoksa. cok sicaktan ve cok soguktan uzak durman lazim.

Back
X