Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu gün bana da 8 hücreli 3 tane embriyo transfer ettiler.İnşallah sonucum güzel çıkır canlarım.Dualarınızdan azcık benim için de ayırın çok öpüyorum her birinizi ayrı ayrı.
Kızlar bu gün bana da 8 hücreli 3 tane embriyo transfer ettiler.İnşallah sonucum güzel çıkır canlarım.Dualarınızdan azcık benim için de ayırın çok öpüyorum her birinizi ayrı ayrı.
kizlar ucgundurhep yatiyorum biraz ayaga kalkinca belim ve kasiklarim cok agriyor sizce normalmi??? BU ARADA YAZDIKLARINIZ ICIN COK TESEKKURLER DEDIKLERINIZI UYGULUCAM CANLARIM SAGOLUN OPTUMMMMMMMMMM
:enbuyukkk:kizlar NE OLUR DUA EDIN ILKINE GORE HERSEY COK GUZEL GECTI DEDI DOKTOR SIMDI DAHA UMUTLUYUM BUGUN 2.GUNUM DINLENIYORUM HEP YATAKTA FAZLA YAZMAYABILIRIM AMA NE OLUR DUA EDIN VE NE YAPMAMAM GEREKEN VE YAPMAM GEREKNLERI YAZIN LUTFEN:Saruboceq: OPTUM HEPINIZI a.s.
çokkk teşekkür ederim canımın içi ya.bunlara çok ihtiyacım var.ne güzel bak burada bir birimize destek oluyoruz.oysa hastanede psikoloğum kesinlikle böğle siteler girme.biri diycek bende böğle oldu biri diycek bende şöğle oldu.ve bunu unutma ki her keste farklı olub sonuç olumlu ola bilir.bi şeyler okur kafana takar morel bozukluğu yaşarsın bu da sana iy gelmez.
Belkide doktorum haklıydı ama kızlar buraya gelmezsem zaman geçmiyor sanki.bizim bir birimize destek olmaya ihtiyacımız var.hepimiz kader ortağıyız.çok öüyorum hepinizi.12 nisan sabah baküye dönüyorum..
Valla canım dün saat 3 de oldu transferim.Dünden beri yatıyorum,oturup Tv izliyorum.Uzanıp leptop kucagımda sizlere yazıyorum.O kadar.Yarın da bunlar tekrarlanıcak tabi.O bür günden normal hayata devam canımın içi..Ya Kaymaklı kızım ben yatarken hep o yan bu yana dönüyorum bir şey olmaz dimi?