idrar testine inanma sakin.cikmaz 9.gün.ayrica hissedilen her agri sizi hamilelik belirtisi degil kii..bak diger topicleri okursan herkesin hep farkli yasadiklari görürsün.o hisleri daha cok biz kendimiz üretiyoruz.sen defalarca negatif alinca sanki sartlandirmissin kendini negatife bana öyle geldi.su son günlerini kendini hirpalayarak gecirme.umutlu ol sen her is olacagina variyor.sonucta üzülmek varsa üzülünüyor zaten.simdiden üzme kendini canim kiyamam sana.
haklısın ya hep negatif gordugumden kendımı hıc hamıle sanmıyorum ınan allahım dusmanımın basına vermesın okadar zorkı ınsallah senın son olur bu ısler cok zor.senın su msjların bıle benı nasıl mutlu ettı allah razı olsun.sen hangı merkezde denıyosun...
canim ben almanyadayim.insaallah son olur.bi negatif bi kimyasal oldu benim.cok sükür dondurulmus vardi.insaallah bunlar olur.
Gecmis gecmiste kalmis ama söylemeden edemiycem her tedavinde merkez degistirmen hatali olmus gercekten.ama olsun gecmis onlar.dua ediyorum sana.8 kere ne demek..allah büyük canim.bol bol dua et kuran oku icin ferahlasin.allahtan iste canim.kendini dinlememeye calis.insaallah sen böyle ummazken kocamann bir sürpriz olur hamileligin.
insallah keske oyle bırsey olsa ama hiç umudum yokkkk...sanada bol sans.allahım hep yanında olsun senın yasın kac cevaplamak ıstersen tabı:)
nüfusta 35ama ben 30 yasimda kaldim bencee
sen hic idrar testi yapmismiydin...
merhaba arkadaşlar ; benim tüp bebekte sekizinci denemem hiç hamilelik yaşamadım hep farklı merkezlerde denedim.Şuan dokuzuncu günümdeyim hiç belirtim yok diğerlerindede olmadı yine olmayacak diye çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....
merhaba arkadaşlar ; benim tüp bebekte sekizinci denemem hiç hamilelik yaşamadım hep farklı merkezlerde denedim.Şuan dokuzuncu günümdeyim hiç belirtim yok diğerlerindede olmadı yine olmayacak diye çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....
slm canımmerhabalar siz benden daha tecrübelisiniz fikirlerinize ihtiyacım var 27 yasındayım ve 9 aydır bebek istiyoruz sizce dr basvurmalımıyız ben rutin kont gidiyorum zaten suan bi problem yok ama esim hiç gitmedi ne yapalım
slm canım
gittiğin doktorlar seni yönlendirmedi mi... bebek düşündüğünüzü söylediğin zaman doktorlar eşleri birlikte görmek isterler...mutlaka eşininde bi doktora başvurması gerekir canım...
en son hazıranda gitmiştim 1 yıl denedikten sonra beavurun demişlerdi ama burada herkes erken basvuruda bulunmuş bende ne yapıcamı bilemedim
biliyorsun canım kadınlar için yaş çok önemli ama sende bir sorun yoksa biraz daha bekleyin...bir ayda olasılık % 25 bu olasılık her ay artıyo... o yüzden az daha sabret bence...ben 35 yaşındayım ve başımdan 6 denem geçti..az buçuk tecrübelendim...
inşallah gebesindir canım tek temenim bu kafana takma belirti arama umudunu yitirme....ben de 4 tüp bebek denedim mayada sadece 3üncü tutu oda 5 haftalıkken bozuldu.şimdi ben 5 inciyi denicem ama bu kez başka merkeze gitmeyi düşünüyorum....
sevgili elif çok sabırlıymışssın masallah ama eldende bişey gelmiyor sonuna kadar gitmek gerek. bende ekim ayında eurofertil alev hanımda ilk tüpümü yaptırıcam. yani 2.tüp denemem olucak ama eurofertilde ilk denemem olucak. sizin sorununuz neydi. neden bebek sahibi olamadınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?