Selam :) hala şişmanım :) hala kaçamaklarım devam ediyor.. İpin ucu kaçtımı tutmak çok zor ha aman kaçırmayın...
Hafta sonu evime dönüyorum :) beklesin beni taeboo :) sporsuz kilo verilmiyormuş bunu anladın... Evden 70le çıktım hala aynıyım denilebilir bş ara 67.9 gördüm ama o oturmadan kaçtı :) bşr ayda sporla 5 kilo verirdim şimdi bak bş ay oldu ne beşi 2 bile olmadı...
Evime döneyim bşr daha ki tatilimi 58 de yapacağım :)
Selam :) geçen haftada ki kiloma kilo kattım resmen saat 00.30 ve ben çok tokuuummmm yanı film izlerken çekirdek yerseeemmmm ballı süt içersemmmm az da ammem et haşladı ondan tiftiklersem ben daha çoooooook şişman kalırım... Kendime bş Çek'i düzen vermenin lazım ama Nasıl? Ne yapsam olmuyor ya..
Kendi evime gitsem şöyle mutfağımı kendime göre doldursam :) sporumu yapsam bş 10 kilo daha verseeemmmmmm :)
Bu hafta 69.0 çıktım daha fazla bekliyordum ... Bakalım haftaya ne olacak.. Hedef olarak 1kilo 100 gr diyeyim de 67.9 göreyim :)
Yarın akşam yola çıkıyorum eve dönüş yolculuğu :)
Bugün kaçamaksız saat 20.30 A kadar her şey güzeldi akşam 3-4 çay kaşığı reçel tiftikledim süt içtim hurma yedim .. Bunlar kaçamak oldu bence o saatte yememeliydim çok tatlı isteğim vardı ne yapsam sapıttım...
Bence ben güzel bi kahvaltı yapmalıyım doldu dolu Karatay kahvaltısı... Öğlenleri de çay kahve veya tek çeşit bi protein alsam.. Akşamda et haşlarım :) yanında salata Nasıl olur?
Bu hafta böyle deneyeyşm evime dönüyorum nasılsa haftaya cumaya kadar istediğim hedefime ulaşırım :) kendime güveniyorum :)
Hadi kızım sen yaparsın bş kere daha son 10 kilo kaldı :) 12 gitti :)
Evimdeyim bin şükür :) cumartesi gece geldim pazar günü ailecek gezdik :) bugünde evimi topladım :) çoğu işi bitirdşm çok şükür aklımda ufak tefek dolap içi düzeni yapma var :) bş de askı ve Ayrax alabilsem gardırobumda çok terli toplu olacak askım var ama çeşit çeşit ben tek tip istiyorum...
Neyse diyetşmize gelelim...
Bugün kğ başarım koca bir dikim pastaya hayır dedim :) aferin bana :)
Başarısızlığım ama zerre pişman olmadığım ise saat 20.00 da bir tabak socak kara lahana sarmasını yemekti :) arkadaşım getirdi dayanamadım bende sarmayı çok severim :)
Neyseki bunun telafisi var :)
Sabah ilk iş yarım çeyrek demekt maydonozu bir limonu kür yapacağım :) sonra ev temizliği derlen saat 14.30 kadar bir şey yemeyeceğim çay kahve geçiştiririm... Öğlende salatalık domates Böyle kalorisi çok çok az olan bşr şeyler yicem belki bi elma falan..
Ha bu arada... Evet enim evimdeki tartı daha fazla çıkarıyor malesef... 68.4 ün üstene bendeki 69.3 çıkardı ... Dün sabah 69.0 dedi.. Geçen cuma 69.0 dım her halikürda vermiş olacağım ama ne güzel ben annemdeylen vermiştim bi anda.. Benim tartı gazla çünkü annem falanda fazla çıktı yanı.. Ama neyse ne yapalım hu tartıyla diyete başladık bununla bitecek...