Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 kiloya goodby :) bi 10 kiloya daha by by demek lazım ;)
Sabah karışık otlarla salata yedim az peynir bir iki dilim domates iki lokma kurabiye
Öğlen yoktuda nişana gittik tavuk pilav ve irmik tatlısı vardı tavuklarını yedim getisini bıraktım
Eve gelince bş yarım saat kafam önce çıooooook normal beslendim sanki diyet yokmuş gibi :) kavurma yedim 2 dilim ekmek tereyağlı :) kavun sarma ve domates :)
Bugünü erken kapatacağım o yüzden :) akşam da form çay içerim :)
Kendi anneme gidiyoummmm :)
İstanbul gezimizden sabah döndük öğlen de anneme gitmek için tekrar yoka çıktım hala yoldayım 2 saat sonra oradanoluxam yanı saat 21.00 da biraz akşam yemeği saatim kaçmış olacak..
Midem ne durumda? Hala aynı diyebilirim sabah hamur işi yedim biraz yanında peynir domates... Sonra yola çıktım sadece ayran ve çubuk içtim yedim .. Bş de anneme gidince yicem hafif bşr şeyler yap dedim bakalım ne yaptı..
Bu tarz bş sıkıntı annemde de car o da fazla yese hemen çıkarır falan ben daha yeni başladım hüna biraz danışmam ona..
Çok acayip relg sancım var ama olamıyorum !! Tarihi değil zaten ama bu kadar Ağrı'ya olur demiştim olmadı... Onun verdiği bi halsizlik var midem bulanıyor hep.. Bunların hepsi hacamattan oluyorsa anlamdım iyimi ettim kötü mü? Aslında mutlaka iyidir sonuçta bşr sünneti yerine getirdim.. Bş hocamı arayıp ona sorayım Nasıl besleyin ben böyle böyle oluyor diyeyim...
Kv konuştuk o da hacamat çok yaptırdı yemesine de dikkat eder mesala şey sesi taze fasülye ve yoğurt yan yana iyi değilmiş bi şey salgılıyormuş neyse iyi değil miş .. En çok kan grubuna göre beslenin diyorlar benim grup da otçul ben de Eti çok severim... Otu da severim.. Amma yazdım .. Normalde bi deftere elle yazmayı hiiiiç sevmem :) ama Böyle yazdıkça yazasın geliyor :)
Selam :):)
Kilom sabah 69.1 çıktı ...!!! Ben şok.. Valla bu tartı da bir şey mi var anlamadım gün İçinde de en çooook 69.5 çıkarttı...
Şimdi Muharrem ayı oruçları geldi :) anca 3-4 gün tutabilirim sonrası malum bakalım şimdi sahur yapacağız :) ben de de kader işte et kızartıcaktık :) tüp bitmiş :)
Yağsız bi güzel fırına attık :) gayet sağlıklı oldu etsin kendisi yağlı ama olsun ya :) çok tatlıdır :)
Geçen cuma 69.7 idim bu cumaysa az kaldı..
Yanı tartılar farklı falan kafam karıştı İstanbul'da yedim ama balık yani o da bşr şey yapmaz sadece 3 gün falan diyet olmadığı halde kilo vermişim değişik geldi yanı istifra edip kendimi çok aç bıraktığımda oldu... Artık neden bilmiyorum...
Selam şekerler:)
Bu hafta ki kilo kaybım Benş şok etti... Hem çok yedim hem kustum bi de tartı değişti o da var :/ neyse en yine fotoyu paylaşayım :) sabah kş değil şimdi ki kilomu paylaşıcam :) çünkü sahur ve iftarın üstüne fazla gelirim
Hayırlı akşamlar :)
İftarda bi domates çorbası ve et güveci yedim... Ama varya o kadar doydum kiii oruçtan sanırım midem bi kırık kalmış.. Yemekten bir saat kadar sonra midem düzeldi biraz lokum ve çerez yedim.. Aslında gunlar diyet dışı.. Ama bilmiyorım ya bş kulp bulamıyorum sanırım..
He bu Arada yengemde de tartıldım ora da da 68.1 çıktı :) iyice iftara yakınken tabii bence annemdeki tartı doğru )
Yanı hiiiiç uğraşmadan 68 oluvermişim :)
İlte bugünleri sahur iftar olacak hep relg gelene kadar umarım almadan bitiririm ... :) kiloyu artık hızlı değil de az az kalıcı vereyim diyorum... Yavaştan Karatay mı yapmaya başlasam ki ..? Düşünüyordum ya zaten 65 olunca yapayım falan diye... Ne yapsam ki :/...
Midem şu anda bş patates kızartması hayali kırmamı bile istemiyor inananın bunu nefsim bile istemiyor... Patates haşlaması veya fırında kızartma daha iyi geliyor.. Heleki çikolataaaa... Iıııyk.. O paketteki içinde işlenmiş koruyucular olan mı :/ sakın diyor midem ama şaşkınlığım o ki mefsim bile istemiyor.. Tadını çok çirkin bir şey olarak hatırlıyorum ...
Ben oldu bana :/ varya hacamattan sonra şr kaç kişiden duydum anıt cubur düşüncesi bile midemi bulandırır diye doğru demekk ki... Yoksa gebelik miş..? Peh.... 6 yol geçti kendiliğinden olacak mı pek beklemiyorım ama Allah büyük.. Az kaldı 2 gğn sonra günüm geliyor :) gene çık yazdım...
Şu an eve dönüyoruz sahuru bekleyeceğiz ama çok aç Değilim fakat mutlaka nir şeyler yiyeceğim yarın çok kötü olurum yoksa yemeden oruç tutamam...
Selam çenesi düşük olan ben geldim :)
Bugün tartıda hiç eksi görmedim dünkü lokum ve çerez :) kendini belli etti :) yani b ihtimal relg olucam :) onun etkisiyle buğn elimde iki dikim çikolatalı ekmek buldum :) muzu bile çikolataya bandım ama sonu ne oldu? Nefes bile alamadım midem taş oldu ve bile bile çıkardım hepsini ve nefes almaya başladım..
Ne zaman akıllanırcam ben.. Ağzıma attığım her lokmanın midemde Nasıl eriteceğini Nasıl karışacağını düşünmem gerek...
Neyse sahurumu yaptım saat 23.00 da epey erkem dünde böyle yaptım.. Tarhana çorbası içtim bir tane de hurma yedim..
Bugün takımım yarış yaptığı diğer takımı yendi :):)
Şimdide takım içinde yarış var bakalım elimden geleni yapacağım :)
Bugün kü iftarım iyiydi sofradan kaçtım en sonda :) annem çok güzel fırında patates yapıyor :) ayran aşı falan içtim işte biraz kereviz yağsız et patates... İftardan bir-2 saat sonra dondurma meyve :) bi de çekirdek neyse ki yarın ayran aşı içeceğiz annemle hep :) bir de yarın bakalım Leslie yapabilirsek yapacaz :)
Bu arada bugün 67.9 ü gördüm :) ay ben şok :) bir hafta sonra evime dönücem eve döndüğümde 65 görmek vardı hedefimde olacak mı ki...? 66 falan olabilir :)
Yarın oruç tutmayacağım inşallah relg olayım bitsin tekrar başlayacağım :) en mühimi hu ay perşembe cuma ve cumartesi ardı ardına tutmak :) rabbm 900senelik oruç sevabı veriyor ozaman.. Ömrümüz 60yıllık sevaplar 900 yıllık kim kaçırır ki bu sevapları :) Rabbim layıkıyla tutmayı ben aciz kuluna nasip eder inşallah
Bugün kaçamaklı desem yalan olmaz ama abartmadım.. Sadece 3 çeşit meyve yedim bi muz yedim 2 mandalina ve bir kaç parça üzüm.. Farklı saatlerde elbette.. Her öğünüm yanında ayran alı vardı sabah bi kase içim bş yumurta yedim öğlen yine aynı tanıda biraz et akşam yine aynı falan..
Ha bu arada elmada yedim ya ..! Yuh bana.. Akşamda 3 avuç çekirdek yedim :)
Yediklerimle midem rahatsız olmadı ama biraz ruhen ben sıkıldım sanırım.. Bal falan da yedim çok tatlı krizim geldi .. Ooof neyse onu bunu yedim yazdıkça Can'ım sıkıldı.. Totalde biraz midemi büyüttüm ve o hep yemek istedi ...
Bugün sporuma başladım Leslie ve tar boo yaptım toplam bir saat inşallah yarında yapacağım :)
Benşmde sayfa sayfa günlüğüm oldu kimse okumadı yazmadı falan... 65 olunca başka bş günlük açayım bari :) neden kimse benim dediklerimi tınlamıyor.. Kendi kendime Tıngır mıngır ötüyorum