8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

canım ben bakıyorum sürekli ama daha var ya 30 nisana o yüzden beklemedeyiz zaman yaklaştıkça heryere bilgi veririz..

anayasa makkemesinede gönderelim arkadaşlar ben şu ana kadar 150 yere gönderdim sizlerde çaba gösterin lütfen ben azalmış ğibi görüyorum pes etmek yokkkkk

anayasa makkemesinede gönderelim arkadaşlar ben şu ana kadar 150 yere gönderdim sizlerde çaba gösterin lütfen ben azalmış ğibi görüyorum pes etmek yokkkkk

canım yok emeğine sağlık çabamız azalmadı ama biz 30 nisanda hep birlikte gönderelimki ses getirsin istiyoruz onun içinde biraz yavaş davranıyoruz bir iki gün önce adresleri güncalar diğer topiklere link bırakırız zaten duyarlı olanlar 30 nisanda gelim mailerini atralar

ok tamam 30 nisanda kesin atalım tekrar gönderirim eşimin adresindende gönderdim akşam baya yine gönderirim eşlerimizide yönlendirelim erkeklerde olursa daha iyi olur anayasa mahkemesini unutmayalım

ok tamam 30 nisanda kesin atalım tekrar gönderirim eşimin adresindende gönderdim akşam baya yine gönderirim eşlerimizide yönlendirelim erkeklerde olursa daha iyi olur anayasa mahkemesini unutmayalım

evet canım eşlerimiz hatta bize destek vereceğini düşündüğümüz arkadaşlarımzda olur
önemli olan oldukça çok mail gittmesi

gÜnaydın hayırlı cumalar

ArkadaŞlar anlamadıgım bıŞey var nıye 30 nısan? Sormayı akıl edemedım ÖnÇe sorcam sorcam soramadım

dikkat edersen topiğin adı 8 mart dünya kadınlar..
yine o zaman ileri bir tarih olarak 8 martı yazmıştık ve o gün attık
şimdi de hazırlık aşaması olsun herkes görsün aklına girsin diye ama 2-3 gün önceden bütün topiklere bilgilendirme yapacağız..

gÜnaydın ıyı hafta sonları

arkadaşlar anlamadıgım bişey var niye 30 nisan? Sormayı akıl edemedim önçe sorcam sorcam soramadım

canım deniz arkadaşım yazmış yukarıya ama bir kezde be yazıyım
30 nisan olmasının hiç bir özel sebebi yok 30 nisana kadar mail atacağımız yerlerin listeini çıkaracağız etrafımıza topiklere haber vereceğiz o kadar
yani hazırlık süreci

bende bu yasaya karşıyım arkadaşlar,ve 30 nisana kadar mail yollayacağım heryere...

evet canım sürekli yolumuza engeler koyan bir yasa
geçenlerde habelede aşılama şartı 3 den 2 düşürüldü dediler çok sevi,ndim aşılama yapmak zorunda olanl arkadaşlaın adına
ama öle bir şey yapmışlarki

önceden kolomen vs gibi hap ile ypılan aşılamalr aşılama olara sayılıyordu ama şimd,i menegon gibi iğne türü ilaçların kulanmadığı aşılamalrı symıyorlar ve bu yüzden kolamenle aşılama yapınlan bir çok arkadaşımzız aşılamaları iptal oldu

canım klomenle aşılamayı zaten önceki yasa da kabul etmiyordu
ben 2009 eylül ekimde 2 aşılama oldum ve bana söylediler bunlar tüp ebbek raporu için geçersiz diye..sonra 3 yıl doldu ve yeni raporum çıktı mayısta aşılama olacak mecburen tüp bebek öncesi 2 aşılama daha yaptıracağım iğneli..

herkese iyi pararzlar
canım benim bir arkadaşım var bu yeni yasa çıkmadan önce evlik şartı kalkmadan önce birlikte gittim (çukurova ünvrs balcalı has )kolomenle aşılama yapıldı kıza dr 3 aşılama şartı var birini özelden yaptıracaksınız dvlet ikisini karşılıyor dedi kolomen fiyat olarak ucuz olduğu için özel olanı klamenle yaptılar sonra ikinci aşılam için arkadaş menegon almış ama dr kolomenle devam edeli dedi tam bu aradada o yasa çıkınca kolomen oluduğu için aşılamayı iptal edip yumurta takibi yaptılar (madem öncedende kabul edilmiyorsa bu dr neden sölemedi kıza )
çok saçma yyaaaaaaaaaa
valla ben artık bu iin içinden çıkamyıyoum

bilmiyorum canım başka prosedür varsa bana da ege de söylediler..uff iyice kafam bulandı artık sinir ettiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…