anayasa makkemesinede gönderelim arkadaşlar ben şu ana kadar 150 yere gönderdim sizlerde çaba gösterin lütfen ben azalmış ğibi görüyorum pes etmek yokkkkk
ok tamam 30 nisanda kesin atalım tekrar gönderirim eşimin adresindende gönderdim akşam baya yine gönderirim eşlerimizide yönlendirelim erkeklerde olursa daha iyi olur anayasa mahkemesini unutmayalım
gÜnaydın hayırlı cumalar
arkadaşlar anlamadıgım bişey var niye 30 nisan? Sormayı akıl edemedim önçe sorcam sorcam soramadım
bende bu yasaya karşıyım arkadaşlar,ve 30 nisana kadar mail yollayacağım heryere...
evet canım sürekli yolumuza engeler koyan bir yasa
geçenlerde habelede aşılama şartı 3 den 2 düşürüldü dediler çok sevi,ndim aşılama yapmak zorunda olanl arkadaşlaın adına
ama öle bir şey yapmışlarki
önceden kolomen vs gibi hap ile ypılan aşılamalr aşılama olara sayılıyordu ama şimd,i menegon gibi iğne türü ilaçların kulanmadığı aşılamalrı symıyorlar ve bu yüzden kolamenle aşılama yapınlan bir çok arkadaşımzız aşılamaları iptal oldu
canım klomenle aşılamayı zaten önceki yasa da kabul etmiyordu
ben 2009 eylül ekimde 2 aşılama oldum ve bana söylediler bunlar tüp ebbek raporu için geçersiz diye..sonra 3 yıl doldu ve yeni raporum çıktı mayısta aşılama olacak mecburen tüp bebek öncesi 2 aşılama daha yaptıracağım iğneli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?