8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

çok saçma artık iyice saçmalıyolar.
ben ikinci tedavimdeyim devletten yardım almıyorum bana karışma hakıını nereden buluyorlar benim haklarımı nasıl bölyle kısıtlayabiliyorlar bir anlasam
aylarca çalışıp biriktirip zar zor borç içinde tedavi olupta bunu kısıtlamaları saçmalık ugrasacak başka işleri yok sadece tek sölenecek bu

isteyen bugünde atar hatta baskı için ne kadar çok atarsak o kadra iyi..

Sayın Yetkililer,

Yeni çıkacak tüp bebek tedavileri genelgesinde tüp bebek tedavilerinde 35 yaş altı ilk tedavide tek embiryo, tedavi negatife olduğunda ikinci tedavide iki embiryo koyulacağı,35 yaş üstü olanlarda 2 embiryo verileceği şeklinde Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Sn.İrfan Şencan’ın bir açıklaması olmuştur. Bu uygulama hamile kalma,anne ve baba olma imkanımızı tamamen yok etmektedir.

Bu yasanın hazırlanmasında emeği geçen kişi ve/veya kişilerin bu tedavi süreci ile ilgili mutlaka bilgileri vardır ancak bu tedaviyi yaşamamışlar ise asla anlayamayacakları bir duygu var ki; doktorların bile tedavi süresi boyunca olmazsa olmaz dedikleri bu seyin adı UMUT, bu seyin adı MORAL. Ve maalesef inaniyorum ki bu yasa bu tedaviyi yaşamak zorunda olan insanların UMUTLARINI alacak MORALLERİNİ alt üst edecektir.

Bu tedavi süresince anne adaylarının aldıkları hormonlu ilaçlar maddi ve manevi zarar vermektedir ki, bu yasa çıkarsa eğer insanlar daha çok deneme yapmak zorunda kalacaklar ve daha çok ilaç alacaklar anlamına gelir. Şuanki haliyle bile maddi ve manevi olarak yıpratıcı olan bu süreci lütfen zorlaştırmayın.

Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “herkez en az 3 çocuk yapsın” önerisine rağmen yasanın çıkması ve onaylanması durumunda, annelik ve babalık duygusunu yaşamak isteyen ve buna hakları olan insanların bu yasa ve öneri arasındaki çelişkinin açıklanmak zorunda kalınacağına inanmaktayım.

Bu duyguları hiç kimsenin yaşamamasını ümit ederek sizden ancak elimizden UMUTLARIMIZIN alınmamasını aksine destek olunmasını isteyebiliriz. Zira biz anne ve baba adaylarının maddi ve manevi desteğe olan ihtiyaçlarını tıp bile kabul ediyorken bunu görmezlikten gelmemeniz UMUDUYLA,…

Saygılarımla,

türkiyenin sorunlarını bitirdiler de bi el atmadıkları bu kalmıştı tabiki derdi çeken bilir kendilerinin tuzu kuru olan yine biz halka oluyor hepsini allaha havale ediyorum

Arkadaşlar bu kadar saçmasını duymadım pessss

bizim en önemli şeimizi zamanımızı çalıyorlar

benim zaten 2 embriyom oluor, onuda bire mi indirecekler

bu problemi sadece isteğe bağlı algılıyorlar

sonuçta bu bir sağlık problemi

benim kistlerimin gerilemesi için tek tedavi hamilelik

bunun dışında bir çok aile bölünüyor bu nedenle, her şeyimizi etkiliyor 5 senedir geriye sayıyoruz ne yatırım ne birikim

tedavi sürecinde çektiklerimiz?

Başbakan 3 çocuk diyor bi de

kızlar sağolun.....emeğinize sağlık.....inşallah bir yerlerde bu tepkimize karşılık veren birileri çıkar ve bizi daha fazla zor durudma bırakmaz bu devlet.....

kızlar çok sağolun hepimiz aynı sıkıntıları çektiğimiz için durumun farkındayız
birde bu sıkıntıla çekipte kendini gösteremeyenler var toplum ve çevre baskısı inşallah onlar adına da kazanmış oluruz

listeye benide ekleyin arkadaşlar

canım hoşgeldin kusura bakma 2 gün her tarafta birleşelim dedim geçen sefer bu işe ön ayak olan arkadaşlarda topikte değilmiş artık bende dayanamadım açtım zaten adresleri de sizin toparladıklarınızdan attım sonra da sağ olsun yeşbü arkadaşımız metin attı herkese daha kolay oldu..

birde arkadaslar,300 küsür kisi okumus bu sayfayi ama yazanlarin sayisi parmakla sayilacak kadar...
destek olmak icin illa ki bu sorunlari yasamak mi gerekiyor?
buradaki cogu bayan ya anne,yada gelecekte anne olmak isteyen insanlar...
lütfen desteginizi esirgemeyin
Allah kimseye bu stresleri yasatmasin ama ne oldum degil,ne olacagim diyerek bu konuya bakilmasini diliyorum...

canım emeğine sağlık sen sölediğinde ben söledim konu açamoyorum yoksa şimdiye kadar kaç defa mail günü yapmıştım

çok haklısın arkadaşım inşallah yazmasalar bile mail atmışlardır..

bu arada arkadaşlar izleyi temsilciliğine atığım mailerden kanal a tv mesaj geldi sorun yetkililere iltimiştir diye

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BAZI KANALRIN ıZLEYıCı TEMSıLCıLıKLERıNıN MAıL ADRESLERı VE TEL NO
BELKı YATDIMCI OLANLAR OLUR NE DERSıNıZ

TEMSıLCı e-mail ADRESı
ATV OSKAY ALPTÜRK 0212 354 41 00 izleyicitemsilcisi@atv.com.tr
CNN TÜRK YALIM ERALP 0212 413 57 47 yalime@cnnturk.com.tr
CNBC-e /NTV TAYFUN ERTAN 0212 335 40 35 tayfun.ertan@ntv.com.tr
CıNE 5 BAHADIR GÖKÇEN 0212 448 50 00 izleyicitemsilcisi@cine5.com.tr
EGE TV ERKAN KOCABAŞ 0232 444 03 43 izleyicitemsilcisi@egetv.com.tr
FLASH TV YALÇIN ÇAKIR 0212 256 82 82 izleyicitemsilcisi@flashtv.com.tr
HABERTÜRK ALı ÇAĞATAY 0212 313 63 00 izleyicitemsilcisi@haberturk.com
KANAL D ÖZLEM LEVANTE 0212 413 51 11 izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr
KANAL 7 ıLKER YILMAZ 0212 612 90 90 izleyicitemsilcisi@kanal7.com
KANAL 1 Koray BERKıN 0212 313 60 00 izleyicitemsilcisi@kanal1.com.tr
KANALTÜRK Mehmet KAYSERıLı 0212 355 85 00 izleyicitemsilcisi@kanalturk.com.tr
KRAL TV NAMIK KASAPBAŞOĞLU 0212 335 00 00 izleyicitemsilcisi@kraltv.com.tr
KANAL A ZEYNEP ZELAN 0312 317 65 65 izleyicitemsilcisi@kanala.com.tr
KON TV HÜSEYıN KÖK 0332 350 40 00 izleyicitemsilcisi@kontv.com.tr
MTV Efsun GÜL 0212 368 19 00 izleyicitemsilcisi@mtv.com.tr
NUMBER ONE TV CEM AKGÜN 0216 425 36 40 izleyicitemsilcisi@numberone.com.tr
POWERTÜRK DURSUN GÜLERYÜZ 0216 554 04 00 izleyicitemsilcisi@powerturk.com
SHOW TV MUSTAFA AKSOY 0212 355 01 01 izleyicitemsilcisi@showtv.com.tr
STAR TV FERYAL PERE 0212 413 50 00 izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
SAMANYOLU TV ABDULLAH BAĞ 0216 524 95 24 izleyicitemsilcisi@samanyolu.tv
SKY TÜRK BORA AKÇıL 0212 449 07 00 izleyicitemsilcisi@skyturk.tv
TRT Zafer ERKMAN 0312 490 43 00 izleyicitemsilcisi@trt.net.tr
FOX ADEM ERDOĞAN 0212 454 56 00 izleyicitemsilcisi@fox.com.tr
Tempo Tatlıses TV Zehra Hayat KAM 0212 283 07 67 zehra@tatlises.com.tr
TV8 SERKAN DUYGU 0212 288 51 52 izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr
Yaban TV TOLGA ERATAK 0212 324 47 91 izleyicitemsilcisi@yabantv.com
TV 24 Ali DEGERMENCı 0212 496 20 00 izleyicitemsilcisi@yirmidort.tv

sağol canım bende fox tv ye attım dün ama bunlarada atacağım..

Merhaba kızlar ;

mail atmaya başladım hatta bütün arkadaşlarıma da bilgilendirip onlarında mail atmalarını istedim.
inşallah sesimizi duyacaklar.

hepsine attım tv 24 hariç hepsi tamamdır..ona gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…