8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

hepsine attım tv 24 hariç hepsi tamamdır..ona gitmedi

canımm ben infertilite ve tüp bebk topiklerine link bıraktım destek için çarida bulunduminşşş ilğilenele çıkar

buda ıclal aydının maıl adresı

hepsine attım tv 24 hariç hepsi tamamdır..ona gitmedi

canım bu adreslerin hepsini bir listede toplayalım

bana da kanal a dan cevap geldi sorununuz gerekli yerlere ulaştırıldı diye

canım bende dün tüp bebek ve aşılama bölümüne bıraktım linkleri bizim topiğede atmışsın sağol..
habertürkten falan iletilmemiş diye geri ingilizce bir cevap geldi..
elimizden geleni yapıyoruz artık napalım ben mail listemdeki bayan arkadaşlarıma da attım resmi kurum adreslerini ekledim inşallah onlarda atar
ama bizim kk dan daha büyük bir destek bekliyorum
mail atanlar attık diye yazarlarsa gücümüzüde görürüz..
atan rakadaşlar yazmış zaten ellerine sağlık

sesimize tek kulak verecek yerler Medya ve Basın bence arkadaşlar o yüzden oralara daha çok atalım zira bakanlıkların felan kulak asıcağını hiç sanmıyorum.Öyle bir özverileri olsaydı bu saçmalıklara izin vermezlerdi

kızlar ellerinize ve emeğinize sağlık diğer topiği açtığmda çok moralim bozuldu tek olduğumu düşünmüştüm ama şimdi görüyorum ki öyle değil ve bu yasanın çıkmayacağına olan inancım artı

diğer adreslere göndermiştim maili ama hemen tv kanallarınada gönderiyorum
adresleri aynı yerde toplarsak bencede çok daha iyi olacak
:lepi::lepi:

bende medaya ve basın dan daha çokmdestek bekliyorum

kızlar bana kanal d den mail geldi kopyalıyorum ama pek birşey anlamadım sanırım doktorum sitesine atın demek istediler..

02.03.2010 15:03:40 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Kanal D yayınlarına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu hakkında doktorum@kanald.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

tıklayınca mail adresi çıkıyor burayada atalım kızlar
mailto:doktorum@kanald.com.tr

arkadaşlar biz beş kişi bu adreslere yolladık bilginiz olsun

umarım sesimizi duyan olur

slm arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…