- 12 Temmuz 2006
- 59.771
- 228.060
- 1.223
- 53
Mune çok önemli bir konuya bekleniyorsunuz diye bildirim geldi geldim:)))
Kendimi assolist gibi hissettim, keşke Kadınlar Kulübünün matinesi olsaydı, şöyle bağıra bağıra şarkılar söyleseydik beraber, ben bet sesimle çekilmezdim ama arada giderdi:)))
Emekçi Kadınlar Günü denince aklıma Sezen Aksu'nun şarkısındaki Ünzile geliyor nedense, bizim Anadolu kadınımız cefakar olduğundandır belki, kınalı saçları, toprak kokusundan başka parfüm bilmeyen teni olduğu içindir belki de.
Kadınlar günü olunca mutlu olamıyorum onları düşününce, içim hüzünleniyor, şu an yağmur yağıyor, onunda etkisi olabilir.
Bu şarkıyı sizlerle hep bir ağızdan söylemek isterdim.
Ünzile insan dölü,
On kardeş beşi ölü,
Büyüdükçe unufak,
Ve gelir de görücü,
İnci gibi dişi,
Görücü bilir işi,
Söğüdüm ağlar gider,
Olur hatun kişi.
Kendimi assolist gibi hissettim, keşke Kadınlar Kulübünün matinesi olsaydı, şöyle bağıra bağıra şarkılar söyleseydik beraber, ben bet sesimle çekilmezdim ama arada giderdi:)))
Emekçi Kadınlar Günü denince aklıma Sezen Aksu'nun şarkısındaki Ünzile geliyor nedense, bizim Anadolu kadınımız cefakar olduğundandır belki, kınalı saçları, toprak kokusundan başka parfüm bilmeyen teni olduğu içindir belki de.
Kadınlar günü olunca mutlu olamıyorum onları düşününce, içim hüzünleniyor, şu an yağmur yağıyor, onunda etkisi olabilir.
Bu şarkıyı sizlerle hep bir ağızdan söylemek isterdim.
Ünzile insan dölü,
On kardeş beşi ölü,
Büyüdükçe unufak,
Ve gelir de görücü,
İnci gibi dişi,
Görücü bilir işi,
Söğüdüm ağlar gider,
Olur hatun kişi.