• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 saat diyetine basladim

annecicegi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
261
1.057
28
34
merhabalar bu sabah tartildim ve 66.3 kilo ile if diyetine basladim 8 saat icinde yiyorum 16 saat hicbirsey yemiuorum sadece su çay kahve...if diyeti yapanlar sonuc alanlae yapmak isteyenler beraber yapalim konusalim

Bende 10 da kahvaltı yapıp en geç 17 de d3 kapanış yapıyorum. Ama illa aralıklı oruç yapmıyorum düzenim böyle. Ve bence iyi . Verdiğim çoğu kiloyu bu sayede verdim. Tavsiye ederim

merhabalar bu sabah tartildim ve 66.3 kilo ile if diyetine basladim 8 saat icinde yiyorum 16 saat hicbirsey yemiuorum sadece su çay kahve...if diyeti yapanlar sonuc alanlae yapmak isteyenler beraber yapalim konusalim
Bende yapim bunu kız şuan 64 kiloyum 1.70 boyundayım özelden konuşalım 1 haftada sonra da tartılalım bakalım kaç kilo olacaz

Bende 10 da kahvaltı yapıp en geç 17 de d3 kapanış yapıyorum. Ama illa aralıklı oruç yapmıyorum düzenim böyle. Ve bence iyi . Verdiğim çoğu kiloyu bu sayede verdim. Tavsiye ederim
ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar surede evet aralikli oruc dün beni zorladı bende 8 gibi süt icmeyi dusunuyorum

ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar surede evet aralikli oruc dün beni zorladı bende 8 gibi süt icmeyi dusunuyorum
Canım ben iki yıldır böyle besleniyorum 95 kilodan 68 kiloya kadar da indim. Aksam çok nadir yiyorum . Böyle de alıştığım için acıkmıyorum.

Merhaba
Ptesi ben de basladim if e. Haftaici 18/6 haftasonu 16/8 yapmayi dusunuyorum.
Ptesi 62.3tum

kızlarrr ben de konu açtım ama konu varmış zaten görnemiştim bileydim açmazdım beni de alır mısınız aranızaa :KK24:

Herkese selam,
Ben de bu Pzartesi 16-8e başladım,kendimi motive etmek için ilgili başlıklar ararken burayı buldum.
Burada birbirimize destek olma amaçlı deneyimlerimizi paylaşabiliriz, umutsuzluğa bıkkınlığa kapılmamak için de yararlı olabilir.
Ben bu haftaya ancak yarım kilo eksikle kapatıyorum,yediğim saatlerde çok da sağlıklı beslenmemiş olabilirim, en azından terbiye etmeye başladım kendimi 16 saat açlıkla,dayanılmayacak gibi de değilmiş bence

Ben de ben deee:halay: doğum kilolarım gitsin Bi şey istemiyorum🤗 175 boy 83 kilo ömrümde bu kiloyu görmedim en fazla 63 olurdu.

Back
X