- 12 Aralık 2019
- 261
- 1.057
- 28
- 34
- Konu Sahibi annecicegi
-
Bende yapim bunu kız şuan 64 kiloyum 1.70 boyundayım özelden konuşalım 1 haftada sonra da tartılalım bakalım kaç kilo olacazmerhabalar bu sabah tartildim ve 66.3 kilo ile if diyetine basladim 8 saat icinde yiyorum 16 saat hicbirsey yemiuorum sadece su çay kahve...if diyeti yapanlar sonuc alanlae yapmak isteyenler beraber yapalim konusalim
Tm bana uyar.Bende yapim bunu kız şuan 64 kiloyum 1.70 boyundayım özelden konuşalım 1 haftada sonra da tartılalım bakalım kaç kilo olacaz
ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar surede evet aralikli oruc dün beni zorladı bende 8 gibi süt icmeyi dusunuyorumBende 10 da kahvaltı yapıp en geç 17 de d3 kapanış yapıyorum. Ama illa aralıklı oruç yapmıyorum düzenim böyle. Ve bence iyi . Verdiğim çoğu kiloyu bu sayede verdim. Tavsiye ederim
yapalim harika olur benim icinde ozelden konuşalımBende yapim bunu kız şuan 64 kiloyum 1.70 boyundayım özelden konuşalım 1 haftada sonra da tartılalım bakalım kaç kilo olacaz
Canım ben iki yıldır böyle besleniyorum 95 kilodan 68 kiloya kadar da indim. Aksam çok nadir yiyorum . Böyle de alıştığım için acıkmıyorum.ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar surede evet aralikli oruc dün beni zorladı bende 8 gibi süt icmeyi dusunuyorum
Merhabamerhabalar bu sabah tartildim ve 66.3 kilo ile if diyetine basladim 8 saat icinde yiyorum 16 saat hicbirsey yemiuorum sadece su çay kahve...if diyeti yapanlar sonuc alanlae yapmak isteyenler beraber yapalim konusalim
ben baslamistim cokta iyi gidiyordum ama bacaklarimda agri oldu geceleri biraktimMerhaba 2 gün oldu bende 16/8 yapıyorum. Beraber yapabilirmiyiz
Merhaba kg verebildiniz mi acaba?merhabalar bu sabah tartildim ve 66.3 kilo ile if diyetine basladim 8 saat icinde yiyorum 16 saat hicbirsey yemiuorum sadece su çay kahve...if diyeti yapanlar sonuc alanlae yapmak isteyenler beraber yapalim konusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?