8. sayfadan itibaren yeniler eklendi

inanın ilk kez satış yapıyorum banka hesabı veya posta hesabına yatırabilirsin

Tmm cnm o zaman hesap nonu gönderrsin baan özelden elbiseyide arkadaş alıyor galiba neyse :43: Aparatdanda haber gelsin kalanları alırım artıkın oyuncakları istiyorum zaten en çok yatak odama koyucam :52:

Son düzenleme:
bende aynı sorunu yaşadıgım için satıyorum makinamın ucu yamuk oldugundan takamadım ben.bu ürün daha çok oval yuvarlaklar için uygun makinan nasıl ucu yuvarlak şekildeyse olacagını düşünüyorum ama kıvrımlıysa olmaz benimki gibi

$123 (1).webp

benım makınemın ucu bu sekılde sızce uyar mı?

tamam ama beni yönlendirin ödeme şekli ile ilgili çünkü ben hiç yapmadım arkadaşlar
sen hesabı verınce ben eft nı yaparım kargoyla gönderirsin daha sonrasında bana ptt kargo yakınsa sana çok iyi olur o en ucuzu :52:
tamam ama büyük sarı oyuncagın tek gözü kopmuştu yapıştırdım tek göz orjinal degil yani

olsun cnm farkettim gözü zaten hiç sorun değil oynucak halim yok zaten dursun öyle süs severim peluşları:16:

sen hesabı verınce ben eft nı yaparım kargoyla gönderirsin daha sonrasında bana ptt kargo yakınsa sana çok iyi olur o en ucuzu :52:

olsun cnm farkettim gözü zaten hiç sorun değil oynucak halim yok zaten dursun öyle süs severim peluşları:16:

tamam evde değilim hesap numaramı bilmiyorum yarın yazarım olurmu

19 tl bide havale ücreti 5tl 24 tlye mal oluo?bide kargo 30tlyi buluo.

İşinize karışmak gibi oldu ama eft ile uğraşmayın bence pttden kişiadına para gönderin konu sahibi arkadaş da tc no ile herhangi bir pttden çeksin :) eft parasıyla ugrasmamıs olursunuz:)

Back
X