merhaba kızlar hep buraya yazıcağım günü beklerdim başkalarının yazısı bana umut olurdu benim yazımda birine umut olur inşallah... Alllah'tan ümit kesilmez o herşeyin en hayırlısını zamanını bilir..... ben 8 senelik evliyim evlendğimizden beri hiç korunmadık çocuk istediğimiz için bu 8 senede 2 kere kimyasal gebelik yaşadım gitmediğim il ve doktor kalmamıştı hepsi aynı seyi söyledi bir sorun yok... genetik araştırmalara karar herseyi yaptırdım yok yok herşey normal.. 2 ay önce eşimle karar vermiştik eylül ayında tüp bebek araştırmalarına başlıycaktık. 4 gün önce bende tuhaflıklar başladı sürekli uyuyorum hep midem kazınıyo birşeyler yemek istiyorum göğüslerim aldı başını gitti kocaman oldu ve ağrısından yürüyemez hale gelmiştim en son ayın 21nde gündüz fenalaştım ayaklarımın bağı çözüldü resmen ayakta duramıyordum başımı kaldıramıyorum acaba dedim ama kendimide ümitlendirmemeye çalıştım ama dün dayanamadım gittim eczeneye test aldım 2 tane eve geldim ilkine idrarı damlattığım gibi kopkoyu 2 çizgi çıktı inanamadım test bozuk herhalde dedim ağlaya ağlay9a 2. testide yaptım oda aynı kopkoyu 2 çizgi ağlaya ağlaya eşimi aradı geldi aldı beni hastaneye gittik kan verdim sonucu cıkmadan ulturasona giriym dedim kesemiz gözüktüsonradan kan sonucumu aldım 3485 :)
bayağı yüksek Allah'ım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder... isteyen herkeze yaşatsın Allah'ım bu duyguyu hep dilimde...
merhaba kızlar hep buraya yazıcağım günü beklerdim başkalarının yazısı bana umut olurdu benim yazımda birine umut olur inşallah... Alllah'tan ümit kesilmez o herşeyin en hayırlısını zamanını bilir..... ben 8 senelik evliyim evlendğimizden beri hiç korunmadık çocuk istediğimiz için bu 8 senede 2 kere kimyasal gebelik yaşadım gitmediğim il ve doktor kalmamıştı hepsi aynı seyi söyledi bir sorun yok... genetik araştırmalara karar herseyi yaptırdım yok yok herşey normal.. 2 ay önce eşimle karar vermiştik eylül ayında tüp bebek araştırmalarına başlıycaktık. 4 gün önce bende tuhaflıklar başladı sürekli uyuyorum hep midem kazınıyo birşeyler yemek istiyorum göğüslerim aldı başını gitti kocaman oldu ve ağrısından yürüyemez hale gelmiştim en son ayın 21nde gündüz fenalaştım ayaklarımın bağı çözüldü resmen ayakta duramıyordum başımı kaldıramıyorum acaba dedim ama kendimide ümitlendirmemeye çalıştım ama dün dayanamadım gittim eczeneye test aldım 2 tane eve geldim ilkine idrarı damlattığım gibi kopkoyu 2 çizgi çıktı inanamadım test bozuk herhalde dedim ağlaya ağlaya 2. testide yaptım oda aynı kopkoyu 2 çizgi ağlaya ağlaya eşimi aradı geldi aldı beni hastaneye gittik kan verdim sonucu cıkmadan ulturasona giriym dedim kesemiz gözüktüsonradan kan sonucumu aldım 3485 :)
bayağı yüksek Allah'ım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder... isteyen herkeze yaşatsın Allah'ım bu duyguyu hep dilimde...
Tebrikler.Allah tamamına erdirsin
ayy canım çok sevindim ben bile hüzünlendim sevinçten :) ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm bebeği olmayanlara ALLAHIM şu mübarek günde bebek nasip eylesin...
rabbim oncelikle saglıklı sıhatli zamanında kucagınıza versin insallah... Benimde hamilelıgim supriz oldu tam tup bebek arifesinde nasıl bi mutluluk yasadıgınızı anlıyorum rabbim sonuna kadar sıkıntısız tamamlamayı nasip etsin
Tebrik ederim canım:)) kesen görünmüş, değerlerde harika.. Sağlıkla büyüsün içinde inşallah
hayırlı olsun .okurken duygulandım bende. bende 6 haftalık gebeyim. ama kese karnımdan görünmedi. vajinal ultrasonla görüldü. seninkinde durum nasıl?
hayırlı olsun .okurken duygulandım bende. bende 6 haftalık gebeyim. ama kese karnımdan görünmedi. vajinal ultrasonla görüldü. seninkinde durum nasıl?
CAnım cooooooooooooook mutlu oldum senın adına..masalllahh nazar degmesın..allah sagsaglım bebegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah....
merhaba kızlar hep buraya yazıcağım günü beklerdim başkalarının yazısı bana umut olurdu benim yazımda birine umut olur inşallah... Alllah'tan ümit kesilmez o herşeyin en hayırlısını zamanını bilir..... ben 8 senelik evliyim evlendğimizden beri hiç korunmadık çocuk istediğimiz için bu 8 senede 2 kere kimyasal gebelik yaşadım gitmediğim il ve doktor kalmamıştı hepsi aynı seyi söyledi bir sorun yok... genetik araştırmalara karar herseyi yaptırdım yok yok herşey normal.. 2 ay önce eşimle karar vermiştik eylül ayında tüp bebek araştırmalarına başlıycaktık. 4 gün önce bende tuhaflıklar başladı sürekli uyuyorum hep midem kazınıyo birşeyler yemek istiyorum göğüslerim aldı başını gitti kocaman oldu ve ağrısından yürüyemez hale gelmiştim en son ayın 21nde gündüz fenalaştım ayaklarımın bağı çözüldü resmen ayakta duramıyordum başımı kaldıramıyorum acaba dedim ama kendimide ümitlendirmemeye çalıştım ama dün dayanamadım gittim eczeneye test aldım 2 tane eve geldim ilkine idrarı damlattığım gibi kopkoyu 2 çizgi çıktı inanamadım test bozuk herhalde dedim ağlaya ağlaya 2. testide yaptım oda aynı kopkoyu 2 çizgi ağlaya ağlaya eşimi aradı geldi aldı beni hastaneye gittik kan verdim sonucu cıkmadan ulturasona giriym dedim kesemiz gözüktüsonradan kan sonucumu aldım 3485 :)
canım gözün aydın ALLAH şu mübarek günde tamamına erdirsin inşaallahhh. Bende 18 haftalık hamileyim benim de ilk kimyasaldı araştırmalardan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik şimdi iğne yapıyorum hergün şükür bebeğimde bende gayet iyiiz. Topiği aboneliklerime ekliyorum iyi haberlerini bekliyorum
Gözünüz aydın..böyle bir mübarek günde ne güzel bir haber verdiniz,hepimizi ssevindirdiniz..Allahım sağsalim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
amiiin canım inşallah... bendede var kan pıhtılaşması aspirin kullanıyordum perşembe artık doktorum banada verir herhalde iğne sen ne zaman başladın iğneye?
amiin inşallah çoook teşekkür ederiiim Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah...
canım ben kan pıhtılaşması sonucunu alıp doktoruma gösterdiğimde yaklaşık 4 haftalık hamileymişim iğne yazdı o gün başladım coraspin yazdı birini sabah birini akşam kullan dedi coraspini yarım alıyordum 2 gün önce bıraktırdı coraspini çünkü göbekten iğne yapıyorum kanama oluyordu birde önemli olan iğnenin saatleri hemen hemen aynı olsun ben sabah 11 11 15 arası vuruyorum hep hemen başla canım cünkü önemli bişey iğneler ilk başta vuramıyordum ağlağa ağlaya vuruyordum değişik bir psikoloji insanın kendine iğne yapması sonra bi alıştım kihaberlerini bekliyorum
teşekkür ederim canım o zaman ben doktorumu yarın gene bi arıym onu hatırlatıym o bana perşembe gel dedi ama söyliym bakim belki hemen başlayalım iğneye der
canım ben kan pıhtılaşması sonucunu alıp doktoruma gösterdiğimde yaklaşık 4 haftalık hamileymişim iğne yazdı o gün başladım coraspin yazdı birini sabah birini akşam kullan dedi coraspini yarım alıyordum 2 gün önce bıraktırdı coraspini çünkü göbekten iğne yapıyorum kanama oluyordu birde önemli olan iğnenin saatleri hemen hemen aynı olsun ben sabah 11 11 15 arası vuruyorum hep hemen başla canım cünkü önemli bişey iğneler ilk başta vuramıyordum ağlağa ağlaya vuruyordum değişik bir psikoloji insanın kendine iğne yapması sonra bi alıştım kihaberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?