8 sene sonra mucizem geldi....

gittim doktora benim iğne kullanmama gerek yokmuş bişeyler bişeyler açıktı ama içim rahat etsin dersin bebek aspirinini günde 1 defa kullanmaya devam et dedi eşimin ısrarı üzerine gene ultrasona girdim bu sefer karnımdan gözüktü kesem 12 mm olmuş çok erken yumurtlamışım onun için normalde olması gerekenden daha büyükmüş :))

kızlar bende clexan ve coraspin kullanıyorum iğne yeri biraz morarıyo,ama ucu çok ince stres yapmayalım . napalımm yinde çözümü var en azından:)

canım ben fraxiparine kullanıyorum coraspini yeni bıraktım karnımdan iğne vurunca çok kanama oluyordu biraz değil vallahi benim çok morarıyor sertleşiyor kaşınıyor ama şükürler olsun rabbime içimde mucizemi taşıyorum

kullan istersen canım ne olur ne olmaz gözün aydın bizim gibi iğnelilier grubunda değilsin maşaallah benimde 1 hafta önden gidiyor gelişimi yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım

kullan istersen canım ne olur ne olmaz gözün aydın bizim gibi iğnelilier grubunda değilsin maşaallah benimde 1 hafta önden gidiyor gelişimi yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım

duygucum mesaj kutun dolu canım mesaj atamıyorum

canım ne mutlu sana, Allah sevincini tam eylesin, kucağına almayı da nasip etsin inşaallah...

evet zaten ödüm kopuyodu iğne olayından :)) maşallah sanada
canım ne mutlu sana, Allah sevincini tam eylesin, kucağına almayı da nasip etsin inşaallah...

amiiiin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…