8 senemin intikamını alayım mi?

Iki sene olcak.Banada namusla ilgili buyuk iftira atacakti tum sulalene yaycam dedi bende cozumu valla senin hakkinda bildiklerimi(cok agir bi seydi)ve sulalenin hakkinda bildiklerimi(Yengesiyla enistesinim arasinda bi seyler yasanmis bunu ogrenmistim)oyle bi yayarim ki kimse yuzune bakamaz dedim.Cok korktu oyle bi sey de yapamadi.Bence sende o kayinlarin olacak mahlukatlari ara bi daha beni ve ailemi rahatsiz ederseniz kardeslerinizden birinin bildigim bi namussuzlugu herkese yayarim diye tehdit et( tabi yapma boyle bi sey)Senden ve ailenden uzak dursunlar yeter.Bi de mahkemede surundur benim gibi aman bitsin hemen kurtulayim kafasina girme bu konuda pismanim
İyi tutmusun kendini helal olsun,biraz daha hadleeini asarlarsa zaten direk söyledim.gitsin içinin soğumasını istemiştim : ((Mahkemede velayetten başka birşey talep etmeyecem.

Anlıyorum bunuda düşünüyor um tüm oklar beni isarte ediyor evet birde şunu düşündüm eşimle barışıp bunları ortaya çıkarıp,sonra kıraç in bir klibinde arkasında ev yaniyorda kıraç otobüs durağına gidiyor ya onedayla gitmeyi palnliyorum. Valla aklıma neler geliyor neler.: // Eşimle ilgili bir koz yok çünkü ailesine hukemdiyor,onlarda kız evlat bastırılır erkek evlat ozgurdur.,abilerin yok bir kişinin daha var o çıkarsa veya duyularsa şehri terk ederler hahaytt ama sanırım ahiretimi düşünüp onu unutmam gerek.
Hadi ya bak bu gorumceden çok daha iyi bir koza benziyor :halay: çok merak ettim? Kökten çözüm olabilir, nedir?

İyi tutmusun kendini helal olsun,biraz daha hadleeini asarlarsa zaten direk söyledim.gitsin içinin soğumasını istemiştim : ((Mahkemede velayetten başka birşey talep etmeyecem.
Hakkın olanı al derim ben. Zamanında annem babamdan bizim velayetimiz karşılığı hiçbir şey almadı. O zaman yarı yarıya kanunu da yoktu. Şimdi babam ikinci karısıyla sefa sürerken anneciğim ev alabilmek için çırpınıyor. Sakın bırakma hakkını sakın. Kendin için değilse bile evladın için al.

Arkadaşım kurtuluyorsunuz iste maceraya ne gerek var.Bu düşünceler bana göre şeytanın vesvesesi.Allaha bırakın şeytana yol verin.Boşuna dememişler bir taraftan Allah,diğer taraftan da şeytan diye.Siz Allahı seçin ona güvenin.Hayatınızda da mutluluklar dilerim ama mutluluklar da yaşantımızla ve seçimlerimizle dogru orantılı.

3. Kiside evli vs.. ise esine soyleme ailesine soyle kadinin bu ona yeticektir. Kocasina soylersen bosanir kocanla gunumu gun eder. Esinle ilgili diger seyleri anlatsan ne olur Allahtan korsa kuldan utansa zaten yapmazdi

Bence soğunkanlılıkla ve güzel bir planla yapabilirim diyorsanız yapın ya da öyle bir yapacakmış gibi yapın ki o korku onlara yetsin. Ama kendinize zarar gelmeyecek şekilde yapabileceğinizden eminseniz tabi ki. Bu arada şunu yaparım bunu söylerim vs gibi tehtid edecek olursanız bunu mesaj olarak, whatsapp üzerinden, facebooktan vs yazarak göndermeyin iz bırakmayın mahkemede kullanabileceği şekilde. Sakince oturur, kusursuz bir plan yaparım korkuturum, sindiririm diyebiliyorsanız bence kesinlikle yapın!

Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.

Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Birinin yuvasını yıkma ihtimalim beni korkutur gerçekten çünkü vebali sebep olan kişi yükleniyor ben Allaha havale ederdim ama vicdan sizin seçim sizin siz bilirsiniz.

Şimdi şöyle diyeyim, siz Ayşe'den intikam almak istersiniz kozları dökersiniz ortaya.

Fakat sizin o intikamınızdan Ali, Fatma yara alırsa, hatta olan belki de en çok onlara olursa bunun vebalini ödeyemezsiniz.
Evde yapılan plan çarşıya uymaz bazen.
Hesapta olmayan şeyler olursa bunun ağırlığı altından kalkamazsınız.

Örneğin: Genç bir erkek sevgilisinden intikam almaya çalışır ve kendiyle birlikte olduğunu kızın babasına söyler. Kız sonunda intihar eder ve ölür. Babası felç geçirir ölümü üzerine ve annesi ömrü boyunca felçli adama bakmak zorunda kalır.

Yani bazen bazı olaylarda, engel olamayacağımız kader döngüsü devreye giriyor.
Bu yüzden insan ne ederse kendine eder...
İlk 8 yılı heba olan siz değilsiniz.
Kimlerin, kimlerin ne yılları, neleri heba oldu inanın.

Sadece ilahi adalete inanın.

Ne desem boş.. yuva yıkımına sebep olacak koz aldatma vs ise zaten saklamanız çok yanlış. Ortaya çıkarmalısınız diğer türlüsü vebal oluyor çünkü bence. Ama diğer yandan gerçekten kendiniz yaşadınız 8 yıl bence kendi içinizde halledin düşünün bu konuyu, intikam doğru bişey değil.. ama bazen de gerekiyor nefsi olan varlıklarız..

Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.

Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Yapma sakın. Kötülüğe kötülükle karşılık verme. Kendinden kaybedersin. Bırak Allah’a havale et. Karma diye birşey gerçekten var. Eninde sonunda seni bulur. Ayrıca zaten zor bir döneme girmişsin, onunla mücadele et, enerjini ona ver. Durduk yere başına iş açma. Silkele gitsin..

Hiç uğraşma kuşum Allaha havale et. Sana yaptıklarının acısını çekerler elbet bir gün. Hakkında hayırlısı olsun :KK200::KK15:

Yok Allah korusun,öyle bır şey olmazda,benim kocama söylediğim laflarla beni vurmaya geldiler,babamı çaresiz bıraktılar. -kadin kocasının yüzüne tukurmez dediler.
-kadin Allah belanı versin diyemez kocasına dediler. Uç tane zeballah gibi kayinlarim,babamın karşısına geçtiler. Babam beni korudu,evladıma zarar verdirtmem dedi,sen adam değilsin dediler. Bunun için intikam çok cazip geliyor.
Boşanma sebebiniz tam olarak nedir? Kocanız ve ailesi ne yaşattılar size? Acı çekmiş ve haksızlığa uğramış olabilirsiniz ama intikam planları yapacak kadar ne yaşandı?

Yuva yıkacak kabahat ne? Aldatma filan ise bilinmeli bence.. Yüzüme acıyarak bakan, benden saklayan, aman kendini mutlu sansın gibi düşüncenin bana karşı duyulmasını istemem şahsen..

intikamınızı almalısınız
bu boşanan erkekler hiçbir şekilde ders almadan tereyağından kıl çeker gibi boşanıyor
sonra başka bir kadına aynı eziyetleri yapıyor, çünkü her yaptığı yanına kalıyor
canını yakın ki o da bir daha başkasının canını yakamasın
boşver Allah'a havale et dediği için etrafındakiler, adamların yaptığı yanına kar kalıyor
siz böyle yapmayın
yanına bırakarak asıl kimin vebaline girdiğinizi bilemezsiniz

hele de aldatmaysa haberi olmayan tarafı bilgilendirmeniz gerekiyor
insanlar bu yüzden hastalık bile kapıyor, saklamak çok yanlış

Back
X