- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Bence allaha havele et simdi boşanma aşamasında bulasma derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tutmusun kendini helal olsun,biraz daha hadleeini asarlarsa zaten direk söyledim.gitsin içinin soğumasını istemiştim : ((Mahkemede velayetten başka birşey talep etmeyecem.Iki sene olcak.Banada namusla ilgili buyuk iftira atacakti tum sulalene yaycam dedi bende cozumu valla senin hakkinda bildiklerimi(cok agir bi seydi)ve sulalenin hakkinda bildiklerimi(Yengesiyla enistesinim arasinda bi seyler yasanmis bunu ogrenmistim)oyle bi yayarim ki kimse yuzune bakamaz dedim.Cok korktu oyle bi sey de yapamadi.Bence sende o kayinlarin olacak mahlukatlari ara bi daha beni ve ailemi rahatsiz ederseniz kardeslerinizden birinin bildigim bi namussuzlugu herkese yayarim diye tehdit et( tabi yapma boyle bi sey)Senden ve ailenden uzak dursunlar yeter.Bi de mahkemede surundur benim gibi aman bitsin hemen kurtulayim kafasina girme bu konuda pismanim
: ((Bence allaha havele et simdi boşanma aşamasında bulasma derim
Hadi ya bak bu gorumceden çok daha iyi bir koza benziyorAnlıyorum bunuda düşünüyor um tüm oklar beni isarte ediyor evet birde şunu düşündüm eşimle barışıp bunları ortaya çıkarıp,sonra kıraç in bir klibinde arkasında ev yaniyorda kıraç otobüs durağına gidiyor ya onedayla gitmeyi palnliyorum. Valla aklıma neler geliyor neler.: // Eşimle ilgili bir koz yok çünkü ailesine hukemdiyor,onlarda kız evlat bastırılır erkek evlat ozgurdur.,abilerin yok bir kişinin daha var o çıkarsa veya duyularsa şehri terk ederler hahaytt ama sanırım ahiretimi düşünüp onu unutmam gerek.
Mecburen tuttum aslinda cunku biliyorum ki karsimdaki Allahtan korkmuyor cok buyuk iftiralar atardi yakami birakmazdi cok cirkefti.İyi tutmusun kendini helal olsun,biraz daha hadleeini asarlarsa zaten direk söyledim.gitsin içinin soğumasını istemiştim : ((Mahkemede velayetten başka birşey talep etmeyecem.
Hakkın olanı al derim ben. Zamanında annem babamdan bizim velayetimiz karşılığı hiçbir şey almadı. O zaman yarı yarıya kanunu da yoktu. Şimdi babam ikinci karısıyla sefa sürerken anneciğim ev alabilmek için çırpınıyor. Sakın bırakma hakkını sakın. Kendin için değilse bile evladın için al.İyi tutmusun kendini helal olsun,biraz daha hadleeini asarlarsa zaten direk söyledim.gitsin içinin soğumasını istemiştim : ((Mahkemede velayetten başka birşey talep etmeyecem.
Birinin yuvasını yıkma ihtimalim beni korkutur gerçekten çünkü vebali sebep olan kişi yükleniyor ben Allaha havale ederdim ama vicdan sizin seçim sizin siz bilirsiniz.Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Yapma sakın. Kötülüğe kötülükle karşılık verme. Kendinden kaybedersin. Bırak Allah’a havale et. Karma diye birşey gerçekten var. Eninde sonunda seni bulur. Ayrıca zaten zor bir döneme girmişsin, onunla mücadele et, enerjini ona ver. Durduk yere başına iş açma. Silkele gitsin..Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Bence kendinizi aciga cikartmadan yapin
Boşanma sebebiniz tam olarak nedir? Kocanız ve ailesi ne yaşattılar size? Acı çekmiş ve haksızlığa uğramış olabilirsiniz ama intikam planları yapacak kadar ne yaşandı?Yok Allah korusun,öyle bır şey olmazda,benim kocama söylediğim laflarla beni vurmaya geldiler,babamı çaresiz bıraktılar. -kadin kocasının yüzüne tukurmez dediler.
-kadin Allah belanı versin diyemez kocasına dediler. Uç tane zeballah gibi kayinlarim,babamın karşısına geçtiler. Babam beni korudu,evladıma zarar verdirtmem dedi,sen adam değilsin dediler. Bunun için intikam çok cazip geliyor.