8 senemin intikamını alayım mi?

cıkss beynim seninle oyunlar oynuyor inan ki senin de yapacağının onlara dönüşmenden bir farkı yok ...
elbet çıkarır acısını onlardan Allah ve senin neler çektiğini o zaman anlarlar

güvenilir bir arkadaşa kv yi aratıp gelinini filancayla aynı eve girip çıkarken görüyoruz. ortalık onların dedikodusuyla çalkalanıyor dese kv anaştırmaz mı?

sana sorarlarsa haberim yok dersin. ister inansınlar, ister inanmasınlar.

farzet ki sen görümceye süre verdin hatadan dönsün diye. ama o hala bu haltı yemeye devam ediyorsa ifşa edilmeyi hakediyor.
İşte tam olarak böyle yapmayi düşünmüştüm : //

Allahu Teala da ne kozlar vardır ben olsam en çok bilene ve en adil olana havale ederdim......Görelim ki neyler, neylerse güzel eyler.....
Not:Ettim ve mükafatını da gördüm,benim hayatım güzelleşti , sabrettim ve güzelim Rabbim misliyle hayatıma güzellikler kattı....Çünkü nefsimi kör sağır dilsiz ettim ama şeytana teslim etmedim.....

Son düzenleme:
Maddi haklarim hiç umrumda değil açıkçası,ama onlar kendilerini mükemmel görüp,benim eşimin hatasından dolayı yüzüne tükürme ve Allah belanı versin demem,onlar için büyük teebiyesizlikmis ya,şeytan diyor sizin kızınız kapalı,hanım hanımcık kocasının yüzünde tukurmuyor ama böyle böyle yapıyor hangisi daha kabul edilebilir siz düşünün de gitsin diyor işte şeytan,şeytana uymayacam. Sanırım en doğrusu.
Kanıma giriyon yanda böyle yapacam aslında ama işte Allah var bir taraftan : ((

Eeee öteki tarafda da aldatilan bir koca ve aldatilan bir kadin var. Onlarin ahi ne olacak???? Babalarinin eve gelmesini beklerken babalarinin baska kadinla oynastigi 3 cocuk var. Demek ikiside yuvalarinin yikilmasini göze almisda bu halta kalkismis. Yikilan yuvanin günahi sana degildir ama o habersizlerin vebali senin boynuna

Maddi haklarim hiç umrumda değil açıkçası,ama onlar kendilerini mükemmel görüp,benim eşimin hatasından dolayı yüzüne tükürme ve Allah belanı versin demem,onlar için büyük teebiyesizlikmis ya,şeytan diyor sizin kızınız kapalı,hanım hanımcık kocasının yüzünde tukurmuyor ama böyle böyle yapıyor hangisi daha kabul edilebilir siz düşünün de gitsin diyor işte şeytan,şeytana uymayacam. Sanırım en doğrusu.
Kanıma giriyon yanda böyle yapacam aslında ama işte Allah var bir taraftan : ((

Derler canım derler.Gün gelir sen artık yaşadığın hayata dayanamaz çeker gidersin.Ama onların ailesi,oğulları temizdir.
Ne yaşasanda o evden çıkmaman gerekirdi.Kocanı sen bağlayamadın.Sen kadın olarak sizden aile yapamadın bile derler. :KK14:

iki evli insanın zinası bence örtülecek bir şey değil.

cıkss beynim seninle oyunlar oynuyor inan ki senin de yapacağının onlara dönüşmenden bir farkı yok ...
elbet çıkarır acısını onlardan Allah ve senin neler çektiğini o zaman anlarlar

ben olsam masum erkek ve kadın ve çocukları için bunu yapardım.

Allahu Teala da ne kozlar vardır ben olsam en çok bilene ve en adil olana havale ederdim......Görelim ki neyler, neylerse güzel eyler.....
Not:Ettim ve mükafatını da gördüm,benim hayatım güzelleşti , sabrettim ve güzelim Rabbim misliyle hayatıma güzellikler kattı....Çünkü nefsimi kör sağır dilsiz ettim ama şeytana teslim etmedim.....

Eeee öteki tarafda da aldatilan bir koca ve aldatilan bir kadin var. Onlarin ahi ne olacak???? Babalarinin eve gelmesini beklerken babalarinin baska kadinla oynastigi 3 cocuk var. Demek ikiside yuvalarinin yikilmasini göze almisda bu halta kalkismis. Yikilan yuvanin günahi sana degildir ama o habersizlerin vebali senin boynuna
Yaparsam bugün yapmazsam,kapatacak konuyu. Çıkıyorum şimdi haber edecem.

iki evli insanın zinası bence örtülecek bir şey değil.

Konu sahibi direk zinadan bahsetmediği için genele yorumumu yaptım.
Ama şahsen benim ailem olmaktan çıkan insanlar kendi pisliklerinde, yalan dünyalarında boğulsun derim. Sonuçta hiç bir şey gizli kalmıyor. Bence tek bilen konu sahibi de değildir. En azından hissedilen vardır.

İntikam amaçlı hareket etmek doğru gelmiyor bana. Çirkefe bulaşma üstüne sıçrar derler. Ben kendimin ve çocuğumun hakkını gözetip içlerinden en az zararla çıkmaya bakarım.

Konu sahibi direk zinadan bahsetmediği için genele yorumumu yaptım.
Ama şahsen benim ailem olmaktan çıkan insanlar kendi pisliklerinde, yalan dünyalarında boğulsun derim. Sonuçta hiç bir şey gizli kalmıyor. Bence tek bilen konu sahibi de değildir. En azından hissedilen vardır.

İntikam amaçlı hareket etmek doğru gelmiyor bana. Çirkefe bulaşma üstüne sıçrar derler. Ben kendimin ve çocuğumun hakkını gözetip içlerinden en az zararla çıkmaya bakarım.
tek taşla iki kuş vurmak istiyor konu sahibi.
haklı görüyorum.

Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.

Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
işin içinde aldatma mı var . allaha havale edin yuva yıkmayın hele çocuk varsa günahını almayın . diğer büyük kozunuzun ne olduğunu bilmiyorum ama onu kullanın kullanmak istersenizde

Bu kadar intikam duygusu ile hareket ederseniz hata yaparsınız. Şu anda sakin kafayla düşünemiyorsunuz belli ki.

Bu gördüğünüz haksızlıklara zamanında ses çıkarmayıp sırf intikam için yapmanız hiç doğru değil. Madem ortada bir yanlış durum vardı zamanında müdahale edecektiniz.

Kızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.

Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Evlilik de boşanma da karşılıklıdır. Sen 8 seneyi çöp olarak görüyorsan o da 8 sene evli kaldı. Kendi evliliğini ilgili intikam almak için başkalarının hayatlarıyla ilgili konuları açmak sence de biraz haksızca değil mi. Karşındakiler eğer kötüyse senin dediğin gibi bu sana da kötü olma hakkı mı veriyor.

Back
X