benim transferim dün sabah saat 9 da yapıldı.3 tane embriyo verildi.üçü de iyi durumda.benim normal yollarla olmuş bir kızım var zaten.ama sonrasında polikistik overden dolayı olmadı.bu ilk tüp denemem.çok korkuyorum.doktor yaştan dolayı 3 tane verdi.yaşım 36.transferden sonra çok belim ağrıdı.benimle yakın tarihliler gelin bu süreçte birbirimize destek olalaım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
laubali benim 2 tanesi 7,1 tanesi 8 hücreliydi.crinone jel kullanıyorum.gün içerisinde jelin bir kısmı hafif rengi pembe kahve arası geri geliyor.iki gündür hep yattım.bu gece kasıklarımda yanma gibi bir hisle tuvalete gittim.sizde ne gibi gelişmeler var
laubali benim transferim çarşamba günü yapıldı.yani senden 1 gün sonra.sen 12. günü mü bekleyeceksin . hani 10. gün de belli oluyor ya
kızlar hepimize hayırlı uğurlu gelsin tedavilerimiz...inşallah şubat ayında hepimiz pozitif sonucu görürüz..
benim transferim yarın yapılacak inşallah, bu benim ilk denemem bizdeki tek sorun benim tüplerim...bana 5. gün transferi yapılacak inşallah sıkı sıkı tutunur bebeklerimiz bizlere
benim kasıklarım da çok ağrıyor.ağzımda da tat diye bir şey kalmadı.kızlar başka bir sorun mu var sizce? çok korkmaya başladım.
Yani blastosist transferi. Cok güzel insallah ilk denemende bebegin tutunur sende kurtarirsin kardesim. Tüp bebek tam bir aliskanlik bebek gelmezse dene dene sonu yok gibi fisfisfis
Selam canim sanirim sen de benim gibi cok defa tüp bebek deneyimi yasayan birisin ...
10. defa yaziyor iletinde yanlis anlamadiysam ..
Bende dondurulmuslarla felan toplam 10 u buldum ..
Allahim hakkimizda hayirlisini versin ins.
Bu yaptirdiklarimiz son tedavilerimiz olsun ..
Sen yurt disinda nerdesin ? Ben Almanya ´da yasiyorum ..
Simdiye kadar hic hamile kaldin mi ?
Türkiye ´de denemeyi düsünüyor musun ?
Cok sordum biliyorum ama ..
Icimde hep Türkiye ´deki tedaviler daha kaliteli , daha özenli gibi geliyor ..
ilk seferde hamile kalanlari okuyorum .
Acaba bize burdaki doktorlar bunu bilerek mi yasatiyorlar yoksa KADERimiz mi artik süpheliyim ..
Tüp bebek aliskanlik demissin ya malesef bütün aliskanliklar bir gün birakilabilir ...
Ama biz evlat sahibi olmak istiyorsak .
Elimiz mahkum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?