Arkadaşlar bişi sorcam kaç hücreli diye sormuşlar arkadaşalr birbirlerine o dediğiniz nedir.Bana 5 tane embrıyo tranfer edildi ve hepsi çok sağlıklı dedi doktorum.6 şubatta test yapılacak halen estrofem ve crimone jel kullanıyorum.Benım durumumda olnalar lutfn cvp yazarmısınız sizlerde bu ilaçlara devam ediyormusunuz.Özellikle estrofem kullanlar arkadaşlar lütfen yazın..
transfer gününe kadar kaç hücreli olduğu anlamında embriyoların.embriyonun kalitesini belirleyen faktörlerden biri hücre sayısı bildiğim kadarıyla.bana da 3 tane transfer edildi ben progynex 50 den 2 ampul vurduruyorum günde.
transfer gününe kadar kaç hücreli olduğu anlamında embriyoların.embriyonun kalitesini belirleyen faktörlerden biri hücre sayısı bildiğim kadarıyla.bana da 3 tane transfer edildi ben progynex 50 den 2 ampul vurduruyorum günde.
chem çok tşk ederim.ılgin için inş hayırlısı olur bebişlerimiz tutunur .6şubatı heycanla beklıyorum..ben şuanda glukofen,estrofem,bebe asprini,falboil,crimone jel climante forte böle bişi adı bant kullanıyorum.Ben neden bukadar çok ilaç kullanıyorum yaa hepside kılo yapıcı )
bebe aspirini ve folbiolü ben de kullanıyorumtüp bebek tedavisi birbirine benzese de kişiye özel tedaviler içerir senin durumunla benimki yada bir başkasınınki tıpa tıp aynı değildir o yüzden takma kafana ve güzel güzel hormonları alalım:))
ben de clinore jel kullanıyorum.bi de dosterex kullanıyorum.bu arada çok kötüyüm.sürekli bir miğde bulantısı,kasık ağrısı ve peşinden sık sık tuvalet ihtiyacı.sanırım üşüttüm ya da başka bişey bilmiyorum ama kötüyüm.bugün transferdan sonra 4. gün
kızlar benim de transferim ya pazartesi yada çarşamba 14 şubata ta dananın kuyruğu kopucak ama yumurta toplama sonrası 2 gün oldu hala ağrım ve kabızlığım var sizede oldumu ((((
kızlar benim de transferim ya pazartesi yada çarşamba 14 şubata ta dananın kuyruğu kopucak ama yumurta toplama sonrası 2 gün oldu hala ağrım ve kabızlığım var sizede oldumu ((((
Transferden önce kabizligina care bulmaya calis bol bol su ic, transferinden sonraki günlerde wc´de sakin ikinma veya zorlama. Olmazsa tedavi gördügün yere sor onlar sana kabizlik ilaci almani söyliyecektir 1-2 günde gecer cok faydasi var vereliniortak
canım benim yumurta toplamadan sonra biraz kasık ağrım oldu ama asıl ağrıyı transfer sonrası çektim.sanırım ben üşüttüm.sizce üşütmenin olumsuz etkisi olur mu?benim transfer günü ayaklarım çok üşüdü.merkezde bir sorun vardı ve orası da çok soğuktu.şimdi ayaklarımın altında sürekli su torbası tutuyorum.ısınınca ağrılarım biraz hafifliyor.of çok korkuyorum.düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor iştefisfisfis
of ya of!!!!!!!!!!!
şimdi de bir yerde okudum su torbası koymek iyi değilmiş.yani bu transfer yapılmadan önce bi de kullanma talimatı verseler bize.valla çıldıracam.ben yarın atıyorum kendimi sokaklara .çarşı pazar gezicem.tabi ağrıdan durabilirsem.