sende ye bol bol simitte yapıyolar mı cıtır cıtırcokacimcoook çok severimmmm
yok benimki fırıncı bol bol ekmek yapıyolar
ben geldım selma gercekten ınanmıyorum ya olamaz böyle bırşey ne kadar gerı zekalı ınsanlar var dünyada arkadaşlar ne öyle kıralar aydatlar cok pahalı ya sankı parıs üzüldüm valla hıc görgüsüz ınsanlar ışte rabbım ne verırse ınsanın kendısıne versın evı olmayanlarada hayırlısıyla ev
tebrık ederım asuuuuuu ne kadar az yemışsın
ah canım bde görsen site demeye bin şahit lazım
ne site kültürü bilirler ne toplu yerde oturma kültürü...
en basiti gelmişin kaloriferli dairede oturuo adam kış zamanı ben yakıt vermicem koloriferler yanmasınnn diyenimi ararsın ,,say say bitmezzzz
ah canım bde görsen site demeye bin şahit lazım
ne site kültürü bilirler ne toplu yerde oturma kültürü...
en basiti gelmişin kaloriferli dairede oturuo adam kış zamanı ben yakıt vermicem koloriferler yanmasınnn diyenimi ararsın ,,say say bitmezzzz
olur mu asu mantarda kalori yok sadece 14 kalori mantar http://www.diyetform.com/default.asp?actions=kalorimetre
4 lt re su ablam değil mi metebolizmayı hızlandıran çayayşe tarıf bu
ıkı elma ıkı lımon
1 tatlı kaşıgı tane karabıber
1 tatlı kaşıgı karanfıl
bır parca kabuk tarcın
teşekkür ederim ablamopuyorumnanaktanıkı lt su evet metobolızmayı hızlandırıyor tv dıyetısyen vermıştı tarıfını
şimdi ben anlatayım sana uzun olucak ama taaaaa ilk baştan anlatayım bekarken zayıftım annecim sebze ağırlıklı beslerdi bizi kalorisi yüksek şeyler,kızartma,asitli içecekler ,hazır yemekler ,hamurişleri tatlılar ve hazırmeyve suyu çoook nadir tükettiğimiz şeylerdi. evlendim eşimle damak zevkimiz aynıydı hiçbi problem yaşamadım kızartmalar ağır yemekler hazır içecekler hamurişleri tatlılar derken 3 ayda tam 12kg aldım 72 oldum bide ben ankaradan küçük bi ilçeye gelin geldim ve vaktim hep evde geçiyodu hareketsizdim. tam 1 sene sonra aptal kafam ilaç kullandım verdim 12kiloyu ama bırakır bırakmaz geri aldım ve biçok sağlık problemi yaşadım o dönem. sonra hamile kaldım 72yle 13kilo aldım 85le doğum yaptım doğumda1 ay annemin yanında kaldım ve sütün olsun die yedirdi de yedirdi tabi devamınıda eşim getirdi saolsun ve ben 85i gördüm benim kilo hikayem bu selma abla mafoldumben
ayşe tarıf bu
ıkı elma ıkı lımon
1 tatlı kaşıgı tane karabıber
1 tatlı kaşıgı karanfıl
bır parca kabuk tarcın
hamileyken çok az kg almışsın ben 20 kg aldımşimdi ben anlatayım sana uzun olucak ama taaaaa ilk baştan anlatayım bekarken zayıftım annecim sebze ağırlıklı beslerdi bizi kalorisi yüksek şeyler,kızartma,asitli içecekler ,hazır yemekler ,hamurişleri tatlılar ve hazırmeyve suyu çoook nadir tükettiğimiz şeylerdi. evlendim eşimle damak zevkimiz aynıydı hiçbi problem yaşamadım kızartmalar ağır yemekler hazır içecekler hamurişleri tatlılar derken 3 ayda tam 12kg aldım 72 oldum bide ben ankaradan küçük bi ilçeye gelin geldim ve vaktim hep evde geçiyodu hareketsizdim. tam 1 sene sonra aptal kafam ilaç kullandım verdim 12kiloyu ama bırakır bırakmaz geri aldım ve biçok sağlık problemi yaşadım o dönem. sonra hamile kaldım 72yle 13kilo aldım 85le doğum yaptım doğumda1 ay annemin yanında kaldım ve sütün olsun die yedirdi de yedirdi tabi devamınıda eşim getirdi saolsun ve ben 85i gördüm benim kilo hikayem bu selma abla mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?