Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşe çok enteresan ama hamile kalınca benim birden iştahım kapandı eskisi yediğimin yarısını bile zor tüketiyodum 1 tane elmayla doyuyodum düşün bide reflü problemi oldu ve oğluşum mideme çok büyük baskı uyguluyodu erkek çocukları öyle yukarda oluyomuş ya ondan herhalde ama sen takma kafana sen vermişsin kiloları benimkiler hala üstümde

bende böyledim salam sosis yoktu sucuk pastırma onların yerine hamileyken ve doğumdan sonra 3.5 ay böle yiyordum kiloluk dordurmaları bitiriyodum malum bura da sıcak:icecream:1 kilo dondurmadan 250 gr kalıyodu ancakaydirigubbakcemile3

selma abla karanfil iştah açıyo die biliyordum ben ya da ben yine yanlış hatırlıyorum:roflol:
hayır canım yanlış olması gerek ne ışe yaradıgını bılmıyorum araştırırız
ben hamılelıklerımde degıl sonrasında aldım kg cocuklarım emmedıde o yüzden yedıklerım kg oldu bana

işte ben ekmek yemessem bunların hıç bırını yıyemem cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bende o bile kalmıyodu kaydirigubbakcemile3hemen hemen hergün 1 kilo dondurma 6 tanede külah alıyodum çoğu zaman eşime kalmıyodu gooogledan hem diyetle alakalı yazıları aratıyodum hemde dondurma yiyodumkaydirigubbakcemile3 :icecream:

reflü bende de oldu 6 ay cektim şişe şişe surup içtim ama yine de yedim yedimmmmcokacimcoook 80 le doguma gittim şimdi çok şükür 62.8 im

selma abla emmediyse doğal emzirmek 1.5 saatlik spora eş degermiş
ama süt olması için belirli miktarda yemen lazım emziren annenin ayda en fazla 2 kilo vermesi gerekiyomuş o yüzde ben haftada yarım kg versem yter

selma abla emmediyse doğal emzirmek 1.5 saatlik spora eş degermiş
ama süt olması için belirli miktarda yemen lazım emziren annenin ayda en fazla 2 kilo vermesi gerekiyomuş o yüzde ben haftada yarım kg versem yter

şimdı bır cocuk dogursam ama oda emmesse hüsmen aga gıbı olursam bırde :CüvCüv:kötükedihüso

burdayım tatlım okuyom takıp deyımmmmmmmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi ben yatayım hazır kızım uyumuşken
herkese iyi gecelerrrrr öptümmmmmmmmmmmmmmm
ıyı geceler canımmmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol: selma ablaaaa allah iyiliğini versin gülmekten karnım ağrıdı benimki emdide neoldu +6 kilokaydirigubbakcemile3
senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…