kızlar yarın oğlumun diş hediği var kaynanam bizim evde olsun dedi benimde canıma minnet çok yorucu bi gün olucak benim için
slm kızlar
iyi kaynatmışsınz
bn güzel birgün geçirdim felekten
film de süperdii
izlemeynlere tavisye ederim
hayırlı olsun dışlerınızzzzzzzzzzzkızlar yarın oğlumun diş hediği var kaynanam bizim evde olsun dedi benimde canıma minnet çok yorucu bi gün olucak benim için
afıyet olsun evınıde güle güle kırlet canım mıs gıbı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoyyyyyy maşallah oüluna mısırda patlatın canım pıtır pıtıur bembeyaz cıksın dişleri :)
bende temizlik yaptım köse bucak yoruldum akşama balık yapcam hepinizi öptüm sekerler
oh ne güzel zemuszemuszemuszemuszemuszemusslm kızlar
iyi kaynatmışsınz
bn güzel birgün geçirdim felekten
film de süperdii
izlemeynlere tavisye ederim
şebnemcım hoş geldın sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlar özledim sizleri
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum rukiyecim narencim hoşgeldiniz sizlerde azracım süpersin 2 kilo vermişsin bu hafta ayşeceylincim sende öyle süpersinn hepiniz süpersiniz
selmacığım asuman kilo yarışında kazandıda biz nasıl....?
günaydın herkese malum dün misafirim vardı giremedim pek ama dikkat ettim yediklerime :)
eşim bugün kpds ye girecek umarım dilediği gibi olur
canım gittin mi new moon a nasıldı buluşma linkiniz var mı foto eklediyseniz bakayım merak ettim zaten gelemedim ühühühü
etfırt a dünür gitcem istiycem sana :))))))) anası babassı nirdeki :)
selam kızlar özledim sizleri
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum rukiyecim narencim hoşgeldiniz sizlerde azracım süpersin 2 kilo vermişsin bu hafta ayşeceylincim sende öyle süpersinn hepiniz süpersiniz
slm ohhh ne guzel senın adına sevındım kaptanımmmmm fılm adı hangısıne gıttınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?