Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gunaydın kızlarrr dun akşam kk gıremedım yedıklerımıde yazamadım bırazdan dun ne yedım yazacammopuyorumnanaktan

bende yazıyım dünki yediklerimi sabah yok öğlen patatesli kol böreği 1dilim kek 2 kurabiye 3 bardak çay 2yk hedik 10tane lahana sarması akşam 2 yk helva su 2 bardak içtim spor yok ama saat 11den akşam 9a kadar ayaktaydım

dun neler yedım kızlar sabah yok öylen 2 fıncan şekersiz cay 1 tane zeytın kk beyaz peynır 2 dılım kızarmiş ekmek bıraz tere ıkındıde 1fıncan kıbrıs kahvesi ictım akşam 1tabak kabak yeme 5 kaşik bulgur plavı 1kase yoğurt toplam 2 tl su gece de meyve yedımmm kaydirigubbakcemile5

oooo saadet te burdaymış kaçaklar nerelere takılıyosunuz naz söylemese haberim yok bende burdayım artık tabi bayramdan sonra

zuzum ben sohbete takılıyorumm buraya..
malum bnm kgler kendiliğinden gidiverdiii...dahada altına düşmem diye dua ediyorum..:Saruboceq:

evet gecen salı başlamıştım bu pazartesi tam 1 kilo vermişim cok mutluyum bakalım cumaya kaç kilo gidicek :)

aynen ben de bayılıyorum hamurişine ama artık son verdim ne yazıkki tatlılar hamurişi yasaklılar listemde top 10 da yer alıyor

bugün misafirim gelecek
evi temizle ikramlık hazırla koşturuyorum Ceylinden fırsat buldukca
halley pasta
milföy böregi
yogurtlu rus salatası yapacagım biraz basit oldu ama bebek olunca böyle oluyo
aksamda abartmadan bunlardan yerim yemek yapamacağım çünkü

bugün misafirim gelecek
evi temizle ikramlık hazırla koşturuyorum Ceylinden fırsat buldukca
halley pasta
milföy böregi
yogurtlu rus salatası yapacagım biraz basit oldu ama bebek olunca böyle oluyo
aksamda abartmadan bunlardan yerim yemek yapamacağım çünkü

ayse halley pastayı nasıl yapıosun güzel oluyor mu pratikse ben de misafir geldiği zaman ypayım

Son düzenleme:
ayse hallay pastayı nasıl yapıosun güzel oluyor mu pratikse ben de misafir geldiği zaman ypayım
evet çok pratik canım
bi paket 10 lu halley
2 paket kremsanti
2 muz
1 pk. çikolata sosu
santiyi çırp, halleyleri ve muzu küp küp doğra şantiyle karıştır karışımı borcam tepsisine dök üzerine çikolata sosunu dök en az 2 saat dolapta beklet kare kare kesip servis yap
çok güzel oluyo canım:icecream:

ooo afiyet olsun ayşe hanııım

slm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…