teşekkür ederim canım...senn de kutlarım yavrum ozmnopuyorumnanaktan
oy oy kuşum ne güzel mesleğin var
neden yapmadın baakalım
teşekkür ederim canım...
ben okul biter bitmez evlendimkaydirigubbakcemile3 tayin kıbrısa cıkınca çalışma imkanı olmadı bende çoçuk yapayım bari dedim Ceylini yaptım:roflol: iyiki de yaptım:ecrin_bebek:
artık tr ye gidince bakacagım ama benim koçiş kıskanç ben lise ögretmeniyim istemiyomafoldumbenanaokulu öğretmeni ol yada sınıf öğretmeni diyo:sinifsinif:
çok yemişim demi :gitme:mafoldumbenoffffffffff aksama sadece salata yiyeceğimklava: klava: klava: klava: klava:
hakettin bak şimdi bunu
selmay nerde yaa
narenm süper gidyorsunben de sabah bir elma yedim
öğlen lahana sarması yedim bi porsiyon daha sonra 1 litre su içtim ara öğün bi kase kornflakes K yedim akşama ne yapsam die düşünüyorum
çok yemişim demi :gitme:mafoldumbenoffffffffff aksama sadece salata yiyeceğim
yeşil mercimek salatası yapayım bari kızıma yarasın süt olsun
öyle tabi canım. eşim benim başım beleya girer katil olurum kazık kadar herifler diyokaydirigubbakcemile3kız cadıı yap mesleğini
meilletin eline geçmiyorr meslek sende elinn tersiyle itiyorsun
anladık kocan kıskanmakta haklı maşşallah fıstık gbiisin ama olsun
bi kadınn en büyük koruması mesleği parası bana göre ölee
maşallah kuşummmmm beni geçeksin aferinnnnnnnnnnnnvereliniortakŞenizben de sabah bir elma yedim
öğlen lahana sarması yedim bi porsiyon daha sonra 1 litre su içtim ara öğün bi kase kornflakes K yedim akşama ne yapsam die düşünüyorum
öyle tabi canım. eşim benim başım beleya girer katil olurum kazık kadar herifler diyokaydirigubbakcemile3
çalış ama anaokulunda ilk okulda diyo... Tr ye gelince düşünüyoruz ayarlayacagız bi şekilde azram 2. bi diplama alayım diyorum anaokul için hiç olmazsa özelllerde çalışırım hem kızımıda götürürüm yoksa ayrılamam:gitme:
o zaman büyür şimdi minicik daha kuşummmm:ecrin_bebek: nasıl bırakayımoy oy kuzunu yerim senn
annesi yarın birgün okula başlıyınca ne yapacan
hmm bak naz bile 2 .dönem bırakacak işe başlıyacak
hayatın şartları maalesef bu
o zaman büyür şimdi minicik daha kuşummmm:ecrin_bebek: nasıl bırakayım
babasına bile bırakamam yalnız bakmaya:gitme:komşular sevmeye kucagına aldığında bile içim gidiyo :kedi:sanki ne olcaksa ama içim öyle demiyo işte
Allah korusun bende istemiyorum hele pek hoşlanmadığım insanlar kucagına alıp sevince deli oluyorum izne gittimizde oluyo bu daha çok eşime kızdım heplaelaelaelaelaezaten o malum sahışlar yüzünden kucaga alıştısakınma o kadar bebeğim
allah göstermesin
sakınan göze çöp batar
canlarım saolun sizin saynizde zayıflıycam inşallah böle devam edrim
ayse yap kız mesleğini benmkide kıskanctı ama tavrımı koydum yiyecek mi öğrenciler beni güzelsin maşallahın var ama bu bizim mesleğimiz ne zorluklarla okuduk ailemiz ne zorluklarla okuttu bizi bırakma asla
şimdi söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu hafta bildirim yok onu mu söyleceksin canımkızlar size bişey sölücem ama kendinizi koy vermemek şartıyla
ama yarın
yaaa ben meraktan catlarım yaaaa nolur söle
şimdi söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu hafta bildirim yok onu mu söyleceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?