Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

senn de kutlarım yavrum ozmnopuyorumnanaktan

oy oy kuşum ne güzel mesleğin var
neden yapmadın baakalım
teşekkür ederim canım...
ben okul biter bitmez evlendimkaydirigubbakcemile3 tayin kıbrısa cıkınca çalışma imkanı olmadı bende çoçuk yapayım bari dedim Ceylini yaptım:roflol: iyiki de yaptım:ecrin_bebek:
artık tr ye gidince bakacagım ama benim koçiş kıskanç ben lise ögretmeniyim istemiyomafoldumbenanaokulu öğretmeni ol yada sınıf öğretmeni diyo:sinifsinif:

kız cadıı yap mesleğini
meilletin eline geçmiyorr meslek sende elinn tersiyle itiyorsun
anladık kocan kıskanmakta haklı maşşallah fıstık gbiisin ama olsun
bi kadınn en büyük koruması mesleği parası bana göre ölee

ben de sabah bir elma yedim

öğlen lahana sarması yedim bi porsiyon daha sonra 1 litre su içtim ara öğün bi kase kornflakes K yedim akşama ne yapsam die düşünüyorum

ben de sabah bir elma yedim

öğlen lahana sarması yedim bi porsiyon daha sonra 1 litre su içtim ara öğün bi kase kornflakes K yedim akşama ne yapsam die düşünüyorum
narenm süper gidyorsun
allahım bu azmini daim etsin
birde şu bayram geçsin gelcem sana

çok yemişim demi :gitme:mafoldumbenoffffffffff aksama sadece salata yiyeceğim
yeşil mercimek salatası yapayım bari kızıma yarasın süt olsun

hıı öle şeyler ye işte
hm süt olsun hm kalorisi az

öyle tabi canım. eşim benim başım beleya girer katil olurum kazık kadar herifler diyokaydirigubbakcemile3
çalış ama anaokulunda ilk okulda diyo... Tr ye gelince düşünüyoruz ayarlayacagız bi şekilde azram 2. bi diplama alayım diyorum anaokul için hiç olmazsa özelllerde çalışırım hem kızımıda götürürüm yoksa ayrılamam:gitme:

oy oy kuzunu yerim senn
annesi yarın birgün okula başlıyınca ne yapacan
hmm bak naz bile 2 .dönem bırakacak işe başlıyacak
hayatın şartları maalesef bu

oy oy kuzunu yerim senn
annesi yarın birgün okula başlıyınca ne yapacan
hmm bak naz bile 2 .dönem bırakacak işe başlıyacak
hayatın şartları maalesef bu
o zaman büyür şimdi minicik daha kuşummmm:ecrin_bebek: nasıl bırakayım
babasına bile bırakamam yalnız bakmaya:gitme:komşular sevmeye kucagına aldığında bile içim gidiyo :kedi:sanki ne olcaksa ama içim öyle demiyo işte

selam kızlar nasılsınız.......hepinizi çoook özledimmmmmm..nasıl keyifler..Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum

sakınma o kadar bebeğim
allah göstermesin
sakınan göze çöp batar

canlarım saolun sizin saynizde zayıflıycam inşallah böle devam edrim

ayse yap kız mesleğini benmkide kıskanctı ama tavrımı koydum yiyecek mi öğrenciler beni güzelsin maşallahın var ama bu bizim mesleğimiz ne zorluklarla okuduk ailemiz ne zorluklarla okuttu bizi bırakma asla

sakınma o kadar bebeğim
allah göstermesin
sakınan göze çöp batar
Allah korusun bende istemiyorum hele pek hoşlanmadığım insanlar kucagına alıp sevince deli oluyorum izne gittimizde oluyo bu daha çok eşime kızdım heplaelaelaelaelaezaten o malum sahışlar yüzünden kucaga alıştı

canım bu meseleyi çok konuştuk uzun uzun karar verdik evimde huzurluyum çook şükür o beni kırmaz yapma dediğim şeyi yapmaz dinler her zaman bende öyle yapmaya çalışıyorum inş.içinin rahat olacagı bi meslekte çalışacağım her türlü desteğide verir yeterki içi rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…