Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben burdayım kaptanım 80-89luklar topiğinde yüz karası oldum bu hafta mafoldumbenklava:
çok pis hırs yaptım artık 2 3 kilo verdim die yayılmak yok şunun şurasında nisana ne kaldı en az 65 e düşmem gerek

doğru sölüosun birbirlerimizi beklediğimiz saatler farklı sadece sabahda ben bekklemiştimm kaydirigubbakcemile3

bugün
sabah yok
öglen yarım ekmekten az peynirli domatesli azıcık mayonezli sandaviç
ara yok
aksam sebze çorbası ,fırında karnıbahar ekmek yok 1 tane çikolatalı gofret

slm bugun sabah 2 fıncan şekersız yeşil cay öylen 1 peket altın başak dıyet bıskuvı kk peynır 2 tane zeytın 2 fıncan cay şekersız ıkındıde 1 kase yoğurt akşam corba karnıbahar salata yoğurt toplam 1.5 lt su acıkırsamda sonra meyva yerım

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrr...........
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün
sabah yok
öglen yarım ekmekten az peynirli domatesli azıcık mayonezli sandaviç
ara yok
aksam sebze çorbası ,fırında karnıbahar ekmek yok 1 tane çikolatalı gofret
sabah neden yok
kahvaltısız gezmee

çok güzel ablam

ıyı akşamlar arkadaşlar ben ıyıden ıyıye dıyetten cıktım hızla verdıgım kg fazlasını aldım ne olacak benım sonum kendımden nefret edıyorum onca ugraşıyorum bıraz salsam hemen kg ıkı günde gerı gelıyor aşırı derecede depresyondayım süreklı yemek yer hale geldım

ah be selmacıĞımmm yapma bÖyle evet bende deprosyandayım ama bak yememen ıÇın tek yapman gerekenkı ben yapıyorum tartımı banyoya koydum ve hersabah tartıldıĞım ıÇın kılo veremesemde en azından sabıt tutmaya ÇalıŞıyorummm sende Öyle yap ne kadar depresyonda olsamdaa bunu yapıyorummm....Şuanda hıÇ ıı deĞılım bÜtÜn gÜn aĞladımmm artık hıÇ bıŞıyden mutlu olamıyorummm Çok Çıkmazdayımmmmm............

üzülme selma abla bende aynıyım +1.5 kilo verene kadar canım çıkıyo ama almak çok basit. daha fazla kilo almadan bu gidişe bi dur de

Ben yattım kızlar İİ gecelerrr....

iii geceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar az sonra spora gidecem
ordan gelip kursa gidecem

selmacım yine dikkat et sen hızla veririsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…