Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyı akşamlar kızlar ben bu akşam kısa bi yolculuk yapacam oğlumı asker aksarayda onun yanına gedicez evşi alacaz pazarakadar aksaray polisevınde kalacaz oğlumu görecem :teytey: kısmet olursa gelınce göruşuruz kendınıze ıyı bakınnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oh oh maşallah ne güzel
büyüsün sıpa

ablam ne güzel hasret giderin
allahım tekrar kavuştursun

132-133 etap bireysel sonuç listesi
1-naren05( 4,41&#37 8.takım:hooray:a.s.

2-genciza (3,28%) 13.takımkaydirigubbakcemile5

3-ecem07 (3,22%) 7.takım

narenim tebrik ederim bu haftanın birincisisin
hmn hmn her hafta bizm takımdan biri birinci oluyor maşallah
ama takım olarak da sondan bi önceyiz yani 7.
tabii bunda bnm katkım büyük :kedi: klava:

günaydınn kızlar narenim tebrik ederim kuşummmm
annecim şimdi oğlusuyla hasret gideriyo ne güzel keşke bende orda olsaydım

günaydın ayşem ne güzel gidersinler hasret
kaç ayı kaldı kardeşinn

kızlar bn çarşıya kaçar allaha emanet olun

kızlar kendinize gelin artık yaaaaaaaa
nerdesiniz sitede düzeldi ama kimse yok kilolar almış başını gidiyoklava:klava:
paylaşım yokklava:klava:
uzak kaldığınız her an + çıkmaya mahkumsunuz:dilcikar:

kızlar yaaaaaa nerdesiniz geliyom gidiyom kimse yok ayşede olmasa terkedilmiş gibi takım eskiden geceleri girerdiniz şimdi oda yok

günaydın arkadaşlar iyi pazarlar
dün işim vardıı pek giremedim
ama arada baktım bi
sadece ayşe girmiş
yarından itibaran takımı tam olarak görmek istiyoruuum

kızlar şükür regl oldum
cumaya bomba gbi geliyorum
birde kursa yazıldım
tıbbi sekretrlik kursu
ama tam saat belli değil
dilerim sizden çok uzak kalacağım bi saat olmaz

ay ınanmıyorum net gelmış benım haberım yok ben geldım arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

epeydır sorun vardı nette ma ne olduysa kendılıgınden düzelmış cokkkkkkkkkkkkkkkkk özledım sızlerı arkadaşlarrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar bız netı ortak kulanıyoruz komşularla nodemde onlarda bır haftadır bozuktu o yüzden gıremedım cok canım sıkıldı ya eşıme bu gün bız evımıze net alalım demıştım oda pazartesı bakalım derken bır baktım net gelmış cünkı benım ev telefonum yok kulanıyoruz o yüzdende eve net kendımız baglatamıyorduk şükür halloldu herhalde ınşallah bır daha gıtmez zaten kımsede cok gırmemış ben acayıp kg aldım tartılıp yazacagım yarın sabaha kac kg oldugumu cok sınırım bozuk bu aralar süreklı yıyorum malesef

bayramda annemlere gıtmıştık mersınde oturuyorlar annemler ama malesef baram dönüşü cok kötü bırşey oldu halamın eşı vefaat ettı tırafık kazası cok genctı cok üzülüyorum halen ınanamıyorum üçtane cocugu arkada kaldı hepsıde küçük yıllarca cocukları olmamıştı ama malesef şu an o cocuklar babasız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…