Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

malesefki yaşıdıklarımın hissettiklerimin çoğumafoldumben

ıyı geceler asu nasıl ıyı oldunmu bıraz

kızlar şimdi gördüm msjlarınızı çok şükür tamamen iyileştim şimdi verdiğim 4kiloyu almamak için cebelleşiyorum inanın okadar az yiyorumki zaten midemde küçülmüş istesemde eskisi kadar yiyemiyoruma ama çok şükür hala 78im cumaya kadar bi 77.5 olabilsem

kızlar koyduğum yazıya banada uyan var diyosnz yaa
bnm intihar edesim gelio((
bn ne yapiim keşke sizlerin kilosunda olsam 80 olsam allahtan daha ne isteriim
naren helal sana cumaya kadar en az 500 vermiş olursun

selamlar kızlar
günde fazla kaçırmadım 2 saatte yürüdüm bugün hiç halim kalmadı
çok yemediğim halde karnım davul gibi şiş sanki 6 aylık hamileyim

bende gezmedeydım geldım

bu gün yedıklerımı yazayım

SABAH bır dılım kepek ekmegı bır yumurta bıraz kırem peynır bır bardak cay

öglen ıkı tabak corba bıraz un helvası cok küçük dılım börek hepsı bu başka bırşey yemıyecegım

bende bugün
sabah 1 muz
öğlen yok
ikindi de 2 sigara böreği 5 tane sarma 1 küçük dolma 3 minik profiterol bu kadar
akşamada sadece meyve yerim çok şişim

bugün günde ayyyyyy ne kadar zayıflamışsın sanki hiç doğum yapmamıssın dedisositososito
çoooooooooooooook mutlu oldum iyice hırslandımalkisalkisalkisbi dahaki aya bi 4 kilo vermek istiyorumhihoyyyt bu arada foto koydum bug
nki halimmmmi

slm kızlar sabah 1 kupa beşibır arada cay daha sonra 1 fıncan şekersız yeşil cay 1 tane yumurta peynır 2 tane zeytın öğlen yok ıkındıde bır parca palamut balık aralarda beşibır cay akşam patates yemeği karnıbahar kızarma az yağda toplam 2 lt su daha sonrada meyve yerım kızlarrrrrr

azracım bana yine mi hamilesin bile diyenler oldu ben ne diim bunun üzerine düşünsene kilom cok yok allaha sükür ama göbeğim var demekki her defasında kafama vura vura sölüo millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…