teşekkür ederim canım bende 1 hafta önce tatlı krizlerindeydim adet öncesi yaklaştuğında felaket canım çekio:kedi:aysecim harika olmujşsun ayrıca az yediğin için de seni tekrar tebrik ederim
bende bugün hiç ekmek yemedim akşamöda bi porsiyon yani 6 7 kaşık kıymalı sebzeli karnabahar yedim meyvesuyuyla beraber
bu saatten sonra bişi yemem zatenhala dünkü çikolatayı nasıl yedim onu düşünüyorum
yaa bu adet öncesi sendromda siz de bene gibi çikolatalı şeylere aseriomusunuz
kaydirigubbakcemile5 ben yaptım sporumu
şimdi maydonoz kürümü yiyorum sositososito
moralin niye bozuk canım
kaptanım resmini nereye ekledin bende görmek istiyorum delikafadulden
şöle yazım dünkü menümü
sabh trende bi ayran bi simit
öğlen kısır yanıda haşlanmış brokolive karnıbahar biraz turşu
ikindi diyim yanı çayın yanıda işte bu kısm kaçırma oluoo
bi dilm yaş pasta 2 fırında sigara böreği
akşamda 4 kaşık pilav bir but tavuk ve ayran
klava: klava:
selmay ablama noldu yaaa kim üzdü senilmaz:
bugün sabah tartıya cıktım ve 300 grm verdiğimi gördüm bakalım bu haftayı kaçla kapatcaz :))
kızlar koyduğum yazıya banada uyan var diyosnz yaa
bnm intihar edesim gelio((
bn ne yapiim keşke sizlerin kilosunda olsam 80 olsam allahtan daha ne isteriim
naren helal sana cumaya kadar en az 500 vermiş olursun
hamur işi de bana çekil kenara ama artık bitti ii gaza geldimmmmm benselma abla doğru sölüo kaptan ben olsam ogün bozardım rejimi hatta gecen hafta arkadasın annesi corumdan suböregi göndermiş ev ziyaretine gitmiştik inan 4 dilim yedim cünkü kızıp durdu yemiosun die senin hatrın için bozacam kız dedim zaten o hafta o subörekleri pastalar yüzünden veremedim kilo:kedi:
azra deneme sınavın nasıl gectı canım bırde sen elektırık bölümü mezunumusun azra meslek lısesı
Kaptanım boşver kiloyu önenli olan ve en önemlisi sağlık Rabbim cümlemizi elden ayaktan düşürmesi bide önemli olan içi güzellik sende sende iç güzellik desen var dış güzellik desen maaşallahın var...
çok saol cnm a.s.
ama düşün aykkabı bile bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?