Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aysecim harika olmujşsun ayrıca az yediğin için de seni tekrar tebrik ederim

bende bugün hiç ekmek yemedim akşamöda bi porsiyon yani 6 7 kaşık kıymalı sebzeli karnabahar yedim meyvesuyuyla beraber

bu saatten sonra bişi yemem zaten hala dünkü çikolatayı nasıl yedim onu düşünüyorum

yaa bu adet öncesi sendromda siz de bene gibi çikolatalı şeylere aseriomusunuz

teşekkür ederim canım bende 1 hafta önce tatlı krizlerindeydim adet öncesi yaklaştuğında felaket canım çekio:kedi:

:roflol::roflol::roflol:
Çok komiksin be kaptanım seninkide kaçırmak oluyorsa yani :roflol:
Adana'dan Mersin buluşmasına gideceğim ve gittiğim yerdeki kıymetli arkadaşımın o kadar güzel emekler verip hazırladığı şeylerden yemeden geleceğim mümkün mü?.
Kaptanım yediğin böreğe bak 2 tane:roflol:

selma abla doğru sölüo kaptan ben olsam ogün bozardım rejimi hatta gecen hafta arkadasın annesi corumdan suböregi göndermiş ev ziyaretine gitmiştik inan 4 dilim yedim cünkü kızıp durdu yemiosun die senin hatrın için bozacam kız dedim zaten o hafta o subörekleri pastalar yüzünden veremedim kilo:kedi:

kızlar koyduğum yazıya banada uyan var diyosnz yaa
bnm intihar edesim gelio((
bn ne yapiim keşke sizlerin kilosunda olsam 80 olsam allahtan daha ne isteriim
naren helal sana cumaya kadar en az 500 vermiş olursun

Kaptanım boşver kiloyu önenli olan ve en önemlisi sağlık Rabbim cümlemizi elden ayaktan düşürmesi bide önemli olan içi güzellik sende sende iç güzellik desen var dış güzellik desen maaşallahın var...

hamur işi de bana çekil kenara ama artık bitti ii gaza geldimmmmm ben
bugün 52 kg iken giydiğim kotu giydim kalçam tam 10 cm incelmiş
ceylinin sayesinde çok çok acayip hareketli oturmuyo yatmıyo kıpır kıpır eğil kalk zıplat derken incelmişim zemuszemus

çok saol cnm a.s.
ama düşün aykkabı bile bulamıyorum

PAZAR
sabah = 2 bardak bitki çayı
öğlen = t.kahvesi
akşam = 1 porsiyon yoğurtlu makarna , n.cafe,2 bardak bitki çayı
Yatmadan önce sıkıntıdan yarım porsiyon humus 2 dilimde beyaz ekmek yedim
PAZARTESı
sabah = yok
öğlen = n.cafe
akşam =8-9 dal dereotu, fırında patates,2 kase cacık, 1 s.bardağı siyah çay
yatmadan önce = 2 bardak ballı limonlu ılık su, 1 kaseye 2 yemek kaşığı keten tohumu karıştırılmış yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…