Diğer diyet listelerinden farklı mı?kızlar çok radikal bi karar aldım pazartesi allahın izniyle isveç diyetine başlıyorum o diyet bana çok iyi gelmişti inş. bu seferde aynı etkiyi gösterir 3 aydan önce tekrarlamak sakıncalı die bekledim 3 ayım doldu. bakalım bu sefer aynı etkiyi gösterecekmi:uhm:
günaydın kızlar 63 ü gördüm ya daha ne diim 68 den 63 e indim bu da bi başarı bana göre :))
inşallah almam onları
ayse canım sen onun yazdıklarını kaale alma valla ben pek emin de deilim eşinin gönderdiğine neyse ya seni kırmamıştır inşallah[/QU
tebrik ederim bitanem maşallah sana
evet bende inanmıyorum söylenecek çok şey var da boşveriyorum...
iyidir selmay ablam sen nasılsın diğer listelerden baya bi farklı 13gün sürüyo günlük ortalama 500 kalorili ve en önemlisi verdiğin kiloları geri almıyosun ben 87den 82ye bu sayede düşmüştüm
Ayşe canım iyi akşamlar nasılsın?
günaydın kızlar
artık kendimize çeki düzen vermenin zamanı geldi 1 hafta herkes burdaysa 1 hafta kimse yoklmaz:
düzenli paylaşım yok nedense
azracım yok yeni kaptan yardıcınız benimzemuszemus
günaydın asucum teşekkür ederimopuyorumnanaktangünaydın ayşecim yeni görevin hayırlı olsunopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
artık kendimize çeki düzen vermenin zamanı geldi 1 hafta herkes burdaysa 1 hafta kimse yoklmaz:
düzenli paylaşım yok nedense
azracım yok yeni kaptan yardıcınız benimzemuszemus
ŞenizŞenizgunaydınnnnnnnn hayırlı olsunnn balımmmmmmopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/138078-isvec-diyeti.html
burdan bakabilirsin selmay abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?