Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Diğer diyet listelerinden farklı mı?

iyidir selmay ablam sen nasılsın diğer listelerden baya bi farklı 13gün sürüyo günlük ortalama 500 kalorili ve en önemlisi verdiğin kiloları geri almıyosun ben 87den 82ye bu sayede düşmüştüm

günaydın kızlar 63 ü gördüm ya daha ne diim 68 den 63 e indim bu da bi başarı bana göre :))

inşallah almam onları

ayse canım sen onun yazdıklarını kaale alma valla ben pek emin de deilim eşinin gönderdiğine neyse ya seni kırmamıştır inşallah

Son düzenleme:
ben bu haftaya kötü başladım bi hafta iyiyim bi hafta kötü dün 1 kase asure yedim
bugün daha az önce kahvaltı yaptım yarım ekmek yedim ve 3 tane un kurabiyesi offffffffffffffffffffffff

iyidir selmay ablam sen nasılsın diğer listelerden baya bi farklı 13gün sürüyo günlük ortalama 500 kalorili ve en önemlisi verdiğin kiloları geri almıyosun ben 87den 82ye bu sayede düşmüştüm

Diyet listeni merak ettim sana zahmet olmazsa listeyi yazabilir misin?Bana uyarsa belki bende yapabilirim.

kaydirigubbakcemile saçınızda tutup pc başına oturtcam hepinizi haa kötükedihüso
yarın bütün takım arkadaşlarımı görmek istiyorum burda
burdan uzak kalmak= bol bol kaçamak,kilo almak
paylaşımları artıralım arkadaşlar ozaman daha çok motive oluyo insan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar
artık kendimize çeki düzen vermenin zamanı geldi 1 hafta herkes burdaysa 1 hafta kimse yok lmaz:
düzenli paylaşım yok nedense
azracım yok yeni kaptan yardıcınız benimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…