Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

a.s.asucum bence sakıncalı bu isvec dıyetı ben yapma derımm opuyorumnanaktan

rukiye ablacım 3 ay önce bu diyet sayesinde 87den 82ye filan düşmüştüm geride almadım yani hem odönem deli gibi yiyodum artık doyma hissim bile kaybolmuştu bu diyet sayesinde kendime geldim. bana iyi geldi 3 aydan önce tekrarlamak sakıncalı die 3 ayıda tamamladım inş. bi zararı olmaz

geçmişe baktım
asucum hayırlı olsun yeni dietin
o bana hiiç gitmemiştiii
naren sende süpersin yalnız senden bir isteğim paylşımlarını artırman olcak
yoksa süpersin cnm
selma12 yok nerde
neslişde yok
hadi kızlr salmyalım kendimizii

azracım yapılmadı mı pc daha
kusura bakma msn de görüşemedik eşim yemeğe gelmişti tam kahvaltı yapıyorduk canımcım

azra gelmişşş ama ben yeni gördüm
selma12 sen nerelerdesin ablam yaa internetinizdemi problem var
neslişde yok selmay ablada geceleri ceee diyip çıkıyo rukiye ablayla ayşede eskisi gibi gelmiyolar
naren zaten hiç paylaşımda bulunmuyo
isyan ediyorum yanii gelin artık
yoksa bozarım diyetimi haaa lülülülülülü naniknanik

kızlar inanın pek paylaşımda bulunmama imkan olmuyor cünkü bu aralar cıldırmış durumdayız defneyle ( çıkamadı gitti su dişler

ama söz veriorum girdiğim zamanda yazcam cıkcam hemen

mesele bugün sabah 1 elma yedim

kuşluk vakti bi kase kornflakes K hani çikolata parcalı

öglen acık cay

sütlü nescafe ve yarım dilim hafif bi tatlı sütlü

akşam da pırasa yapcam ama az yiycem sonra meyve yerim hepinizi öpüyorum ha yemege kadar 5 6 tane cubuk kraker yedim yazmayı unutmuşum

bizim lojmnda binbası ve esi meksika biber tableti kullanıyorlar 10 günde 6 kilo verdi bayan kocası 2 haftada 10 kilo verdi

narenim bişey yememişsin kuşum...emziriyorsun biraz karbonhidratta alman lazım aksam 1 yada 2 dilim ekmekte ye kuşum...

giriyorum kimse yok canım sıkılıyo gelmiyorum bende:dilcikar:

ben bugün;
sabah yok
öğlen 1.5 dilim ekmek omlet peynir salatalık
arada 1 muz 1 un kurabiyesi
akşamda çorba ve tavuk yiyeceğim başka bişey yersem eklerim yine

CADIARZU:yasakkelime

ben bu haftaya kötü başladım bi hafta iyiyim bi hafta kötü dün 1 kase asure yedim
bugün daha az önce kahvaltı yaptım yarım ekmek yedim ve 3 tane un kurabiyesi offffffffffffffffffffffff

Ayşe canım benim sen yaz kurabiyeleri, profiterolleri,cipsleri,çikolataları vs. ben topiğe uğramak ne kelime hiç çıkmam burdan .İstersen bunun adına kıskançlık yada başka birşey de benimde bir nefsim var içimden geleni yazdım bak bu hafta pek girmedim 1 kg. yi şimdiden verdim bile...

ben bugün;
sabah yok
öğlen 1.5 dilim ekmek omlet peynir salatalık
arada 1 muz 1 un kurabiyesi
akşamda çorba ve tavuk yiyeceğim başka bişey yersem eklerim yine

ben geldimmmmmmmm
bugün sabah yok
öğlen çay kısır, 3 minik dilim pizza 2 dilim kek yedim
akşam yok
ama canım çikolata cips istiyo yaaaaaaaaaaaaa

bende bugün
sabah 1 muz
öğlen yok
ikindi de 2 sigara böreği 5 tane sarma 1 küçük dolma 3 minik profiterol bu kadar
akşamada sadece meyve yerim çok şişim

ben bugün
sabah yok
öğlen 4 diim ekmek sucuklu yumurta peynir domates çay
arada2 muz
aksam salata yoğurt 4 çatal kızartma altınbasak kepekli bisküvi çay
toplam 3 yada 3.5 lt su

bugün
sabah yok
öğlen 1 poğaca 1 dilim ekmek sucuk peynir domates 2 zeytin
arada mercimek salatası2 dilim kek
aksam çiğ köfte yiyecegim etsiz ohh kızıma süt olsunnnn sonrada meyveeeeeee

niye benim yediklerimi alıntıladın anlamadım abla ne demek istediğini....
demek uzak kaldığın için 1 kg verdin bundan sonra yazmam yediklerimi sende verirsin kilonu
paylaşımda bulunsan yediklerini yazsan bir türlü yazmasan bir türlü cumadan cumaya uğrarım bundan sonra Azracım başka bir yardımcı şeç canım gördüğün gibi ben takımı kötü etkiliyorummm artık cuma günleri kilomu yazarımm giderimmmm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…