vAYY BE ORTAĞIMLA ÇOĞU YÖNÜMÜZ ORTAK .
:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vAYY BE ORTAĞIMLA ÇOĞU YÖNÜMÜZ ORTAK .
dark süper paylaşımların var böle devam
bnde menümü gönüüül rahtlıyla yazayım
iftar :
açılış 1 lt su
bi tabaktan az sarımsaklı köfte (bulgur işi bilmeyenler için yazdım)
bol salata ve yine su
sonra bi greyfurt
bi avuç kadar yer fıstığı
o kadarcık
eski sevgilimdişakkıdıaRKADAŞLAR TARKAAAAN:lepi:
:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey: behlülllllll
valla her dizide böyle bi mallık yapan oluyo ya şu alinin yanındaki gıcık suratlı oğlana ne demeli :mymeka:
:lepi::lepi::lepi: kaptanım süpersin böle devam edersen bu haftabirincilik senin
şimdi belülcüğümnde kendi yok allahı var çok yahuşlu amam velakin ahlaksız:mymeka:yOK GI BENİM GÖZÜMDE KARAKTERSİZ BİRİ BENİM LAFIM TİPİNE MESELA UZUN SAÇ.
Kaptanım hızlı giriş yaptın haaa süpersin valla:hooray:
şimdi ortağın sana menümü yazıyımda rahatlıyım
sabah şekersiz nescafe
öğlen iki haşlanmış yumurta aslında domates ve haşlanmış ıspanağımda vardı listede ama onları yemedim
akşam 200gr biftek boool yeşil salata
1 saat yürüyüş 10dk spor yaptım
şimdi ortağın sana menümü yazıyımda rahatlıyım
sabah şekersiz nescafe
öğlen iki haşlanmış yumurta aslında domates ve haşlanmış ıspanağımda vardı listede ama onları yemedim
akşam 200gr biftek boool yeşil salata
1 saat yürüyüş 10dk spor yaptım
Menün çok güzel sporunuda yapmışsında ben spor yapmadım ama nolcek.
selam kızlarr benım hıç tv seyretme alışkanlıgım yokk sadece yaprak dökümünü izlerım onun harıcınde tv ızlemem
kızlar benim kocam tam zopalıkklava: akşam eve bi geldiki bütüüün sevdiğim şeyleri almış gelmiş kötükedihüso yani kendimi okadare zor zaptettimki anlatamam
Bende aynen ama hiç kaçırmadan izlediğim kavak yelleri var gencim ya ondan . Öyle demeyin(dediklerinizi duyar gibiyim) kızlar daha liseliyim beeeenlülülülülülü:jeyyar:
her akşam menümüzü mü yazıyoruz kızlar bilmiyorumkismile
dur boşluğu doldurumbende bugünkü mönümü yazayım
sabah 1 nescafe
öğlen mercimekli köfte(süt için) 2 küçük dilim börek
arada küçük bi kase yoğurtlu garnitür
2 tane kurabiye
akşam yemek yemedim ama eşimin arkadaşı antepten .... getirmiş:kedi:2 tane de ondan yedim
kaptanım darkolive ve nilbera şu an boşlar bildiğim kadarıyla onlarda eş olsalar