asucum ismim izlem 26 yaşındayım
bu arada liste kiloların takip edildiği çizelge olsa gerek ee ne yaparak hakedicem mesela ohaoldumsmile
Nekadar hızlısın listeyi şimdi mi yaptın ben ara ara kaç haftadır uğraşıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada liste kiloların takip edildiği çizelge olsa gerek ee ne yaparak hakedicem mesela ohaoldumsmile
iyigeceler ortim olumunekankayizsmile
yarın yine bu satte burda opuyorumnanaktan![]()
kızlar belım cok agrıyor cok üşüdüm galıba bu gün cok kötü sancı var belımde bu gün gıttıgım yerde dogalgazı cok kısıkta yakmışlardıı şu an sancıdan ölüyorummmm
kızlar belım cok agrıyor cok üşüdüm galıba bu gün cok kötü sancı var belımde bu gün gıttıgım yerde dogalgazı cok kısıkta yakmışlardıı şu an sancıdan ölüyorummmm
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler herkese kocişimle film seyredicez şimdi opuyorumnanaktan
inşallah sabah herkes 500gr vermiş olur aklinialirimsmile
kızlar bende cıkıyorum herkes ruyasında sevdığı herşeyı yıye bılır serbessss ıyı gecelerrrr opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanŞenizkaydirigubbakcemile3ii geceler annemmmmmmmmmmmmmmmkızlar bende cıkıyorum herkes ruyasında sevdığı herşeyı yıye bılır serbessss ıyı gecelerrrr opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanŞenizkaydirigubbakcemile3ii geceler annemmmmmmmmmmmmmmm
şöyle bı baktım cıkıyorum tatlım hıc küsermıyım gözlerım yanıyor bıraz gırıpmı ne olacam bu gun carşıda üşüttüm heralde opuyorumnanaktanaaa rukiye ablacım burdamıydın sen yaaa iyigeceler ama böle olmuyo yani küs gibi konuşmadan olumunekankayizsmile
şöyle bı baktım cıkıyorum tatlım hıc küsermıyım gözlerım yanıyor bıraz gırıpmı ne olacam bu gun carşıda üşüttüm heralde opuyorumnanaktan
geçmiş olsun ablacım aman dikkat et kendine opuyorumnanaktan
bende bıktım canım ya cocuklugumdan berı var bu bel fıtıgı bende bır tutuldumu mahfoluyorum üşütmeye hıç gelmıyor belımıgeçmiş olsun selmacım o beli hiç sorma her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum eşim ovalamasa kalkamıyorum sıcak su torbası filan koy çok rahatlatıyor vereliniortak
ıyı geceler opuyorumnanaktankızlar bende cıkıyorum herkes ruyasında sevdığı herşeyı yıye bılır serbessss ıyı gecelerrrr opuyorumnanaktan
ne yapsam fayda saglamıyor bende ancak bıraz kas gevşetıcı süreyım bırde ılac ıceyım belkı o zamanselma12 ablam çok geçmiş olsun sıcak tut kuşak sar beline
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegeşmış olsun canım kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan
:gitme::gitme:bende çıkıyım gençler size doyum olmaz duş alıp yatıcam
gecmış olsun rukıye abla dıkkat et kendıne a.s.şöyle bı baktım cıkıyorum tatlım hıc küsermıyım gözlerım yanıyor bıraz gırıpmı ne olacam bu gun carşıda üşüttüm heralde opuyorumnanaktan