selam kızlarrrr ...
bişiy öğrendim
siz bir insanın midesinin normalde kendi yumruğu kadar olduğunu biliyormuydunuzzzzzzzzz akannehir delikafadulden delikafadulden
resmen dumur oldum delikafadulden
bnde iftarda
3 büyük bar su
5 kaşık pirinç pilavklava: ama ekmek yok a.s
5 kaşıkta bezelyeli patates yedim
birde
mor lahana salatası
azracım söylediğim bilgi sanırım sadece senin ilgini çekti kimse okumuş gibi bile yapmadı ilginççç akannehir
Listen çok güzel yalnız lahana kürünü merak ettim sen nasıl hazırlıyorsun.Bende greyfurt suyu içiyorum bikaç gündür. Ama ben yemeklarden 1-2 saat sonra içiyorum acaba aç karnına mı içmek gerekiyor.ee bende menümü yazayım
limonlu ılık su
kahvaltı
1bardak greyfurt suyu
6 zeytin
1dilim peynir
1 yumurta
1domates
1dilim tam buğday ekmeği
ara
1turp 1havuç yarım demet maydonoz yarım demet roka' dan süper bir salata bol limonlu
ekmek yok
akşam yemeği yemedim
1kupa lahana suyu içtim
1armut 1mandalina ve 1 portakal yedim ara ara yemek hakkımı meyveden yana kullandım :kedi:
lahana kürüne başladım inşallah faydasını görürüm kızlar yapan var mı?
kızlar bn kaçar
önce cadı kızmı okuldan alıp eve bırakcam
sonra da nilberayla önce hastaneye sonrada yemeğe
ama hafif YİYECEĞİZkaydirigubbakcemile5
kızlarr çokk kötüyümmm fenalaşıyorumm benn((((((( kalbimin tam arkasında sırımda bir ağrı ve koluma vuruyor nefes aldıkçada acıyooo..neden olabilirkii....stres yaptımm ondan mı acaba???? mafoldumben
ortimmm dünde gelmedin kııııııı nerdesin gel yaaaaaaaaaaaaaa
kızlar benim bugün günüm varmış azönce kaynanam aradı üf aman sanki nediye günlerin yerini değiştirirlerki öğlen orda olucam canları akşam yine buluşuruz öpt. hepinizi bide ortimi arasammı müsaitmidir acaba aklım onda neden girmiyo die ya da akşama kadar girmezse gelince arıyım opuyorumnanaktan
hoşbulduk rukiye abla. abla diyenler var o yüzden böyle hitap ediyorum . yanlış anlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?