Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neslihancım geçmiş olsun canım

ya bugün üst komşum çağırdı 2 ince dilim börek 3 de mercimekli köfte yedim

akşam
tarhana çorbası ve salata yedim öğlen hamur içi yediğim için hafif atlatmak istedim

lahana suyumu içtim sabahları kötü oluyor ama yaa aç karnna içmiycem bi daha :sinifsinif:

ayyyyyyyyy canım bende onu bebek bölümünde okuyup içmiştim ama eritmeden çiğnemedim direk suyla yuttum allah dilerimden çıkmadı 1 gün çiğnemediğim halde yaa ıyyy çok kötüydü delikafadulden sonra bıraktım bi de hamur gibi şişerim de ben de kaydirigubbakcemile3

ya kızlar eşimle okuduk bu fıkrayı ve yarıldık gülmeten paylaşmak istedim sizinle delikafadulden :roflol:

İşte evlilik böyle yapıyor adamı...

Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.

2 gün sonra buluştuklarında önce nişanlı olan kadın anlatır:

- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:

- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:

- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?

- Selam Batman, bu akşam yemekte ne var? :roflol: :roflol: delikafadulden

bu kadar olur yaaa :teytey:

ilk defa duyudumohaoldumsmile
evlat için yapılmayacak şey yok zaten:ecrin_bebek:

evt cnm akşam yemedim
hatta buaraya yazdığım portakalı bile yemedim zemuszemus

biraz kaçırmışn ama akşam telafi etmişsiinkaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın
sabahın köründe burdayım ama az sonra çıkacam bugün halletmem gereken önemli işlerim var
ama öğlene kadar bitiririm kızımı okuldan alır saat 1 gbi geliriim

ayşem sendn ricam bu süreç içerisinde kardeş takım liste kontrolü isterse yapabilrmsn
yoksa söle onlara gelince bn yaparım

yeni arkadaşlar geçen hafta ki ve bugün ki kilonuzu yazmayı unutmayın

birde tüm takım arkadaşlarım sizin hakkında olama yapsıın

SEHER YILDIZI :
NıLBERA :
darkolive :

ona göre takıma bu hafta alınıp alınmayacağınzıı karar vercem

bnde az sonra yazayım bakayım kaç kilo olmuşuum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:lepi:

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişolumunekankayizsmile

selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile

kilom beklediğimn çok çok altındaaaaaa:sm_cool:

çoook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuumsositososito

ama gelince yazacaaaamkaydirigubbakcemile3

neslişim sana verdiğim sözün kat be kat altında verdiiiim opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

allahım sen utandırma inşallah ay sonunda da böle olurr:Saruboceq:

inşallah kızlar sizden de kimse bana artıyım demezkötükedihüso

haydi bn kaçtım

allaha emanet olun:enbuyukkk:

ayşem takım sana emanetyerimseniben

çok mutluyum çoook:teytey::teytey::teytey:

bitanem çok tebrik ederim seni seviyorum opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar canlarım vede hayırlı cumalar ben geçen hafta 69 kiloydum bu hafta 68 kiloyum 1 kilo vermişim hadi bakalım darısı diğer kilolara

GÜnaydın gÜzellerr nasılsınız bakalım.
Galıba oylama yapılacakmıŞ bızım ıÇın. Ona gÖremı kılo bıldırımı yapacaĞızz.
Nese burası mÜsaıt olunca bı tartyılayım da yınede bıldıreyım ben .

AyŞe bebeĞe sÜt olsun dıye ıÇtıĞın maya senı kabartmasın sonra:)
benım eŞım Çok zayıf bazen ona derımkı aŞkım annem benı yoĞururken mayamı fazla katmıŞ Çok kabarmıŞım derım oda Çok gÜler senın hesa.

Bu arada fıkrayada koptum evet evlılık bÖle bıŞıy.

:ecrin_bebek:Aranıza katılmak İstedİĞİmde 85,5 dİm
Şİmdİ 84,1 İm.

bu arada neler yediklerimide yazayım.
akşam fırında patatesli tavuk ve piriç pilavı vardı. hepsinden biraz biraz alıp bi porsiyon yemek yedim. ve 3 duble çay içtim. yatmadan öncede neskafe içip yattım.
sabahta bir dilim ekmekle sucuk yumurta yedim. birazdan çay içeceğim.
kızlar ben öyle şok diyetler yapamıyorum. herşeyden yiyerek ama azaltarak kilo verebiliyorum. öbür türlü aklım hep yemekte oluyor. diğer seferdede böyle vermiştim. ama işte spora zamanım yok onu nasıl halledeceğim bilmiyorum. haaaaa kilo verirken desteklerinizin yanında sigarayı da bırakıyorum ya onun içinde desteklerinizi bekliyorum.:hulya:

Son düzenleme:
Arkadaşlarr bizimm topikk yenii kurulduuu oyüzden nasıl heseplamaa yapacağımızıı bilmiyorumm nasıl yapacağızzz link varmı bakabileceğimizz varsaa biz 2 nci gruptayız link verebilirmisinizzz

günaydınnn güzeller dün gece az kalsın evde yangın çıkıyodu çok korktum allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın sabah tartıldım 78.0 çıktım ayşecim hemen girip yazıyım dedim opuyorumnanaktan

günaydınn fıstıklarrr

ve hayırlı cumalaraaa...Rabbim dualarımızı kabul eylesin Herkesin gönlüne göre versin.....

asucumm geçmiş olsun ne yangınıı inş. bişi olmamıştır.....

bu arada tartıldımmmm halen hastalanmadımmm 2 ay olucakk ve çok şişimmm kasığım batıyoooo.....

bu halde geçen hafta 82,5 idim bu hafta 82,00 geldim.....

kızlarrr biliyorsunuz dün akşam teyzeme ziyarete gittik o taraftada ark. vardı çok uzak olduğu için çok gidemiyorduk gitmişken onada gitmek kısmet olduu....oda annesi şansa hamur işi hazırlamış... çok acıkmıştık azda olsa yemek zorunda kaldımmm....((((Sabah rtı gelecem diye ödüm koptu çok şükürki 500 gr. vermişimmm oda bişidir dimeee.....bu halde bile azda olsa gitmesi.....

günaydınn fıstıklarrr

ve hayırlı cumalaraaa...Rabbim dualarımızı kabul eylesin Herkesin gönlüne göre versin.....

asucumm geçmiş olsun ne yangınıı inş. bişi olmamıştır.....

saol canım cezve ağdayı ocakta ısıtıyodum biraz fazla kızmış spatulayı cezvenin içine sokunca bi anda alev aldı ortalık bende korktum o anda demlik elime geldi onun içindeki suyu dökünce fossss taaa duvara vurdu alev ayyy anlatırken bile içim çekildi napcamı şaşırdım ercan die bağırıyorum kocamda ölüm uykusuna yatmış duymuyo yatak odasına gittim uyandırdım havlu kapattı üstüne de söndürdü. çok korktum ama ev yanıyo zannettim bi ara alevler o kadar büyüdüki rabbim kimseye yaşatmasın
bize bişey olmadıda ocağın üstü komple ağda oldu nasıl çıkartıcam hiç bilmiyorum sir ağdada çok zor çıkar bide mutfakta heryer siyah siyah olmuş dolapların içini dışını bi temizlerim artık

oyy oyyy çok geçmiş olsun asucummmm....bizim evde geçen yıln yanıyorduuu elk. kontağından alev almıştıı çok ii bilirimmm nereye kaçacağımı şaşırmıştım üzerimdede bornoz vardıı hiç unutmamm gecenin bir yarısındaa.... akannehir

kızlarr bugün cumaa benim bir dünya işim varrr şimdi başlarlar bişiler istemeyeee.....((( daha bir dünya yılsonu işlemlerim var yapılacakkk.....:hulya: :hulya:

hoşçakalınnnnnnn.......
opuyorumnanaktan

KIzlarrr ilter bugünnn geleceğini söylediii......inşş gelirr....çok özledimmmmm olumunekankayizsmile

hoşgeldiniz fıstıklar. asu çok geçmiş olsun . verdiğinizin biri karşı geliş derler. en büyük kaza belanız bu olsun inşallahh. bugün bi çocuk neyim sevindir istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…