kızlar az önce kuru mayayı sulandırıp 2 yemek kaşığı kadar içtim iğrençççççççççççççççç bişey.... sırf süt için... azalacak diye korkuyorum çok şükür sütüm iyi ama azalacak diye de korkuyorum... kendim için olsa hayatta kimse içirmezdi onu bana ama kızım için içtim :)
ama berbat bişey hala içim kalkıyo
ilk defa duyudumohaoldumsmilekızlar az önce kuru mayayı sulandırıp 2 yemek kaşığı kadar içtim iğrençççççççççççççççç bişey.... sırf süt için... azalacak diye korkuyorum çok şükür sütüm iyi ama azalacak diye de korkuyorum... kendim için olsa hayatta kimse içirmezdi onu bana ama kızım için içtim :)
ama berbat bişey hala içim kalkıyo
evt cnm akşam yemedimselmay ablacım paylaşımların süper kaydirigubbakcemile5
ayy kızlar kendimi suçlu gibi hissediyorum öğleden sonra giremedim yarın bol bol telafi ederim yerimseniben
azracım 1 tavuk dürüm 500 kalori akşam bişey yemediysen telafi olmuştur olumunekankayizsmile
neslişcim teyzene geçmiş olsun canım
ayşe mayamı içtin anne olmak böle bişe işte yavrularımız için yapamıycağımız fedakarlık yok olumunekankayizsmile dimi rukiye ablacım
bu arada kızlar 78.5 geldim 4günde yarım kilo iii oldu cuma günleri burda net olmuyo giremezsem die şimdiden yazıyım dedim
biraz kaçırmışn ama akşam telafi etmişsiinkaydirigubbakcemile5neslihancım geçmiş olsun canım
ya bugün üst komşum çağırdı 2 ince dilim börek 3 de mercimekli köfte yedim
akşam
tarhana çorbası ve salata yedim öğlen hamur içi yediğim için hafif atlatmak istedim
lahana suyumu içtim sabahları kötü oluyor ama yaa aç karnna içmiycem bi daha :sinifsinif:
ya kızlar eşimle okuduk bu fıkrayı ve yarıldık gülmeten paylaşmak istedim sizinle delikafadulden :roflol:
İşte evlilik böyle yapıyor adamı...
Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.
2 gün sonra buluştuklarında önce nişanlı olan kadın anlatır:
- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:
- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:
- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?
- Selam Batman, bu akşam yemekte ne var? :roflol: :roflol: delikafadulden
bu kadar olur yaaa :teytey:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:lepi:
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişolumunekankayizsmile
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile
kilom beklediğimn çok çok altındaaaaaa:sm_cool:
çoook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuumsositososito
ama gelince yazacaaaamkaydirigubbakcemile3
neslişim sana verdiğim sözün kat be kat altında verdiiiim opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
allahım sen utandırma inşallah ay sonunda da böle olurr:Saruboceq:
inşallah kızlar sizden de kimse bana artıyım demezkötükedihüso
haydi bn kaçtım
allaha emanet olun:enbuyukkk:
ayşem takım sana emanetyerimseniben
çok mutluyum çoook:teytey::teytey::teytey:
günaydınn fıstıklarrr
ve hayırlı cumalaraaa...Rabbim dualarımızı kabul eylesin Herkesin gönlüne göre versin.....
asucumm geçmiş olsun ne yangınıı inş. bişi olmamıştır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?