Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıslar ben ikinci bi mesaj yazana kadar arasında sizin yazdıklarınızı göremiyorum. yani sizin yazdıklarınızı görmem için bi mesaj yazmam gerekiyor ki aralarda yazılanları göreyim. iki gündür böyle oldu nedense.

rukiye abla kaç yaşındasın ve kaç kilo ile başladın. herkes tebrik ediyo seni o yüzden sordum.

sehercım 45 yaşındayım 2 tane cocuğum var bır kız 1 tanede oğlum var ayşeceylın benım kızım 2 tanede dunya tatlısı torunum var tatlım 104 başladım şuanda 99 :teytey:

canlarım hepinizi çok tbrik ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bütün kilolarımızı verebiliriz sizleri seviyorum opuyorumnanaktan​

asuhatacım canım çok geçmiş olsun ALLAH ım beterinden korusun opuyorumnanaktan​

selamlar kızlarrrrr bugün tartı günü aslında ben hergün artılmanın önüne geçemiyorum ama eyvahedigeldismile

lahana suları işe yaramıştır inşallah aklinialirimsmile

asuuuu geçmişler olsun canım allah korumuş yaaa mafoldumben

diyetim 1 aya yaklaşıyor ya ne zaman geçti bu kadar gün akannehir

birazdan tartılıcam kızlar ohaoldumsmile

olumunekankayizsmile saol canım

KK Pro ÜyeselmaY, asutaha+, AySeCeYLiN+, darkolive, neslihan165+, rukiye_38+, SEHER YILDIZI
:teytey:

ortim canım sıkılıyo diyodun nasılsın kendini toparlıyabildinmi canının sıkıntısı geçtimi

Hal canım sıkılıyor.
Birazdanda arkadaşlar gelecek kek poğ. vs. yaptım . Benim ufaklık uyandı kahvaltısını yaptırıp bende üzerimi bi değiştireyim.Bugün yeşil çay ve t. kahvesi içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…