Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmay abla bilgiler için teşekkürler...
bende elmalı çayı yapmayı düşünüyorummm

selmaYIm paylaşımların süper teşekkürler

neslişim çook geçmiş olsuuun teyzeciğineee

rukiş ablam o kadar kaçamak da hakkın

Rica ederim kızlar.

asucum çok geçmiş olsun azram bildirim yapanların taplosu hazır bildirim oldukçsa eklerim canım...
ben kızçemin kahvaltısını yaptırıp geliyorummm

günaydınnn güzeller dün gece az kalsın evde yangın çıkıyodu çok korktum allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın sabah tartıldım 78.0 çıktım ayşecim hemen girip yazıyım dedim opuyorumnanaktan

Asuman canım hayırdır ne yangını kız bu ayyy nasıl korktum anlatamam geçmiş olsun . Peki nasıl oldu bide gece oldu diyorsun iyi farketmişsiniz verilmiş sadakanız varmış.Rabbim bu ve benzeri olaylardan hepimizi korusun.Canım benim sen eşin ufaklık nasılsınız peti önemli birşey yoktur inşallah.

saol ablam hepimiz iyiyiz çok şükür :Saruboceq: hepimizi korusun rabbim

bende 61 olmuşum yarım kg gitmiş bide adet dönemindeyim haftaya daha fazla olacak demek bu :)

Mavişim süpersin seninle gurur duyuyorum.
Ayşe canım ben maalesef sabitim.:1shok:

:1hug: olsun ablam haftaya daha sıkı tutarız işleri birincilik bizim olmalı :lepi:

bende 61 olmuşum yarım kg gitmiş bide adet dönemindeyim haftaya daha fazla olacak demek bu :)

kaydirigubbakcemile5
bende daha fazla verirdim ama regl döneminde olduğum için az gitti haftaya daha çok gider

Canım mesajını daha yeni okudum yangın lafını duyunca geçmişi okuyamadım bir an canım sıkıldığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…