kızlar gördüğünz gbi 3 buçuk kilo verdimm :lepi:
galiba listeye bi ben alınmamışım.
tmm cnm bn hallettim saoleğer naren05 i bu hafta listeye yazarsan liste tamamdır ama yazmazsan düzeltmen gerekecek canım.
tebrikler azracımmm bu hafta kesin birincisin :lepi:
seher 2 sebep var söleyim
ilk paylaşımn çok az DI ama şu sıra artırıdın evt böle devam edersen haftaya ne olursa olsun alırım senii
2. sebep 9.takımdan ayrdıldığın kio ile şuan ki kilo arasında 10 kilo fark var
eğer bn seni şuan listeye alsam direk sonuncuyz
sana iki önerim var
paylaşımlarını böle devam etrrsen ve haftayada kilo verriisen ne olursa olsun alcam seni
ama istersende 2.takım yeni açıldı orayada gidebilseiin
şimdi ban bi cvp ver ona göre orda arkadaşım var onlara diyim
yada bn sizle dvm etmek istyorum diyebilrisin[/QUOT
sizin için hangisi daha mantıklıysa onu kabul ederim ama yeni açılan bi yerde paylaşım kurmak çok zor olmaz mı. 9 takımdan en son 71 72 kilo gibi ayrıldım diye hatırlıyorum ama eminde değilim. eğer bi haftalık sonuncu olmayı göze alabilirseniz burda kalmak isterim. tabi karar sizin.
sizin için hangisi daha mantıklıysa onu kabul ederim ama yeni açılan bi yerde paylaşım kurmak çok zor olmaz mı. 9 takımdan en son 71 72 kilo gibi ayrıldım diye hatırlıyorum ama eminde değilim. eğer bi haftalık sonuncu olmayı göze alabilirseniz burda kalmak isterim. tabi karar sizin.
kızlar gördüğünz gbi 3 buçuk kilo verdimm :lepi:
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5inş. seher yıldızı... hafta içi paylaşımda bulun yediklerini yaz gayretli ol yetrli canımopuyorumnanaktanbu arada adın nedirbende sizin anlayışınız için teşekkür ediyorum. hiç merak etme önce allahın izni ile sonrada hep birlikte azmimiz ile vercem kilolarımı.
paylaşımlarımı elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama sorunlu bi iş yerim var. her fırsatta gireceğim ama. haa birde sölemiştim öncedende. evimde pc yok akşamları 6 dan sonra ve hafta sonları
giremem kk ya. haberiniz ola kızçelerim.
ayşe canım ben mercimek çorbası ve tavuk yapacağım.. ama sadece çorba içerim...adım gaye canım senin nedir.
asu adın ilter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?