Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

galiba listeye bi ben alınmamışım.

seher 2 sebep var söleyim
ilk paylaşımn çok az DI ama şu sıra artırıdın evt böle devam edersen haftaya ne olursa olsun alırım senii
2. sebep 9.takımdan ayrdıldığın kio ile şuan ki kilo arasında 10 kilo fark var
eğer bn seni şuan listeye alsam direk sonuncuyz
sana iki önerim var
paylaşımlarını böle devam etrrsen ve haftayada kilo verriisen ne olursa olsun alcam seni
ama istersende 2.takım yeni açıldı orayada gidebilseiin
şimdi ban bi cvp ver ona göre orda arkadaşım var onlara diyim
yada bn sizle dvm etmek istyorum diyebilrisin

öncelikle anlayışın için teş. ederim.s.
haftaya paylaşımlarını çok yaparsan ve yine kilo verirsen takımdasın bilesinyerimseniben
bn sonuncu olmayı göze alıyorum ama sende bni utandrmamyı göze al ve kilo ver ve paylaşm yap
ok güzelima.s

ayrıldığın tam kilonuda söleyim 72,8 inşallah bu kilona tekrr düşersiiin
hatat dha fazla düşersiiin

bende sizin anlayışınız için teşekkür ediyorum. hiç merak etme önce allahın izni ile sonrada hep birlikte azmimiz ile vercem kilolarımı.
paylaşımlarımı elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama sorunlu bi iş yerim var. her fırsatta gireceğim ama. haa birde sölemiştim öncedende. evimde pc yok akşamları 6 dan sonra ve hafta sonları
giremem kk ya. haberiniz ola kızçelerim.

patron şehir dışında. ben accık işlerle ilgileneyim de yığılma olmasın.
ben oğluşuma hadi gidiyoruz dediğimde enne aydııı diyo. uyyy özledim kuzumu yaaa.
aydııı görüşürükkkkk:)

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5inş. seher yıldızı... hafta içi paylaşımda bulun yediklerini yaz gayretli ol yetrli canımopuyorumnanaktanbu arada adın nedir

nettiniz bakalım kızçeler. ben şu anda akşama ne pişirsem deyi düşünüyom. offff of fikirlerinizi bekliyorum fıstıklar

bende karnıbahar yemeği ve yoğurtlu makarna yapmaya karar verdim. canım acayip karnıbahar yemeği istedi ama eşim malesef sadece kızartmasını yiyor o yüzden yoğutlu makarnayı mantı gibi kıymalı soslu filan yaparım idare eder öyle. hem sebze yemeğim olursa yarın için işede getiririm öğlene ve oğluşumunda yarınki sebze yemeği çıkar. çorbasınıda annemler yapıyo zaten. iyi olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…