günaydın kk nın çıtırları. nasılsınız bakalım.
ben dün akşam 3 kaşık karnıbahar yemeği 3 kaşıkta yoğurtlu makarna yedim. sonra 3 duble çay içtim.
tam yatacaktımki erkek kardeşim tatlı alıp getirmiş. eşimde saklamış görürsem canım çeker diye. kardeşimde bilmiyor diyette olduğumu abla tatlı aldım size yesenize deyince çoook minik bi lokma aldım. dişimin arasında kayboldu gitti:kedi:
ama bu kadarı bile çok iyi benim için. dayanamayacağım tek şeydir tatlı.
sabahta cay peynir yumurta ve iki dilim ekmek yedim.
şimdide garden life çayımı içiyorum.
şimdilik böle güzellerrr.
günaydına.s.günaydın güzeller
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
işte irade
bnm ikindi kullanmadğm irade:mymeka:
canım alıntı yap yazan yerin yanında hQ yazan kutucuga tıkla alıntılamak istediğin msjların hepsinde o kutucuga tıklA son eklemek istediğin msj da alıntı yap de hepsi çıkarteşekkür ederim canım.
sizlerede günaydın fıstılar.
bde bişiy sorcam size aynı mesajda birden fazla alıntıyı nasıl yapıyorsunuz:kedi:
canım alıntı yap yazan yerin yanında hQ yazan kutucuga tıkla alıntılamak istediğin msjların hepsinde o kutucuga tıklA son eklemek istediğin msj da alıntı yap de hepsi çıkar
gunaydın şekerlerrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın abla nasılsın bugün.
iyiyim canım sen nasılsın ne yapayım bitanem bildiğin gibi herşey yakın zamanda dönecem boş yer vardır umarım opuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmileŞenizolumunekankayizsmile
cnmm napıoosun nerdesiinopuyorumnanaktan
ne zmn dönüyorsunmafoldumben
çok özlettin kendinii be ilterim:çok üzgünüm:
dönecem bitanem bende sizleri çok özledimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantebrikkk ederimmm ortimmmmm....süpersinnnnn.....inş. hep böyle devam edersinnn....hazirana ne kaldııı.... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :lepi: sositososito
ilterimde gelmişşş hoşgelmişşşş dön artık aramızaaaaa özledikk seni..... :1no2:
ıyın canım sen nasılsın
cANIM SENDE LİNKİ VAR MI? bEN KAÇ OLDU UĞRAŞIYORUM. bİR DEFASINDA YAPMIŞTIM AMA DEĞİŞTİREYİM (KİLO VERİNCE) DEDİM AMA BU SEFERDE TÜMDEN GİTTİ.ayyy her hafta şu çizelgeyi yapmaya bayılıyorum yaa her hafta hedefime daha da yaklaşıyorum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?