Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inş. canım bu devirde ev sahibi olmak sidden çok zor ilerde daha büyüğünü alırsınız hem :Saruboceq:

olumunekankayizsmile allah yardımcın olsun selmay ablacım
slm kızlar nilberamla yine süper birgün geçirdik:lepi:

ohhhh gezin valla benim yerimede gezin kaydirigubbakcemile5

günaydın cnmmmŞeniz

dün epey bi gezdik
mağazalar baktıkakannehir
güyaa indirime girmişlerkafamçokkarıştı

günaydın canımmmm....bende yeni aldımmm gemide 2+1 olsunnnn çok küçük olabilir ama çok kullanışlı.....bende toplanıyorum 15-20 güne kadar taşınıcammmm....kaydirigubbakcemile3

milleti yemişim ben bir dünya kira veriyorlar 3+1 oturmak içinnn...niyee başkalarına gösteriş olsun diyeeee.....amannn takma sen milleti boşverrrr...bizimde elimizden bu geliyooo....

hayırlısı olsun de ben 3 senedir ev arıyorumm kaçkere krediye başvurduk ama olmadı bu sonuncusu olduuu....üstelik sıfır dairee.....Rabbmi sanada hay. nasip etsinn.....senin olsunnnn içine sindikten sonraa 2+1 olsun.... hem benim etrafımda 3+1 de oturan çok insan yokk çok şükür.....

bn niyetliyim kızlar allah izin verirse 3 gün üstüste tutacam
akşama da en hafif şekilde açmayı planlıyorum

valla azracımmmm Çok bıŞı yemedımm ama yememem greken 1-2 Şey yedım akŞam Çıkolata yedım adet den heralde Çok canım ıstedı...((((((((((((( Çok yoruldum dÜn kanser olan halam amelıyat oldu hastanedee onu zıyarete gıttım 2 sat dıreksıyon dersıne gıttımm ordanda halamın evıne gıttık dıĞer halamla evını temızle dık bucak ne varsa yaptık ÖldÜm bıttım dÜn ÜstÜne de hastalandımm Çok sancım varr.....

Neyse kızancıklarımmm benım ıŞ Çokkk ÖpÜyorum sızı hoŞÇakalınnn

NıHALıMMMMM HOŞGELDNNNN CANIMMMM

nerelerdesin nasıl oldunnnn anlatsanaa özledim yaff seniiii

aranıza dönmeye karar verdim ama bilmiyorum beni alır mısınız??kızlar tek kelimeyle berbat durumdayım..çok kilo aldım çook..hem de nasıl aldığımı bilmeden birdenbire...o kadar uğraş ver sonra biraz ara vereyim de yeniden al...
gerçi arada sigarayı bıraktım ama...off neyse..ben buraya yazarım yine de takımdaymışım gibi olmadı listede yer almam sizi etkilemesin diye olur mu kaptanım??
ee anlatın bakalım ne var ne yok..
ortim ev almışsın çok sevindim canım hayırlısıla güle güle oturun..bizi de oturduğumuz ev satılık işallah çıkmak zorunda kalmayız...

NİHALİMMMMM HOŞGELDNNNN CANIMMMM

nerelerdesin nasıl oldunnnn anlatsanaa özledim yaff seniiii

canım benim ben de çok özledim sizi..ben çok iyiyim artık kilo dışında sağlık problemim yok çok şükür..ama patlamak üzereyim hayatımda olmadığım kadar şişkoyum..hangi ara bu kadar aldım inanamıyorum..sigarayı bırakınca deli gibi saldırdım herşeye..öyle böyle yemedim alın işte sonuç..neyse kızlar aranızdayım..beni zayıflatın hep birlikte:)

tmmm nihalimmmm gelll gelll valla özledik seniii bilmiyorum yer varmı azra bilir ama olmasada paylaşımda bulun bizde seni özledikkkk....

bu arada ii olduğuna çok sevindimmm...valla bizi bıraktığında biz neysekk halen okadrız işteee....ama inş. verecezzz....

buarada nihalim sen kaç oldun????

hoşbulduk canım nasılsın??birdaha burdan ayrı kalmıcam canım nolursa olsun..kovsanız da gitmem:)bakın hemen olumsuz yansıdı...ben sözde dışardan çok kilo verip size sürpriz yapcaktım nerdeeeee

hep birlikte zayıflıycaz nihalcim olumunekankayizsmile
burdan uzak kalmak hiç birimize yaramıyo
tamamen iyileşmene ve sigarayı bırakmana çok sevindim kaydirigubbakcemile5

oyy oyyy ço.kkk sevindimmm nihalimmmm gelmeneeeeeee.... olumunekankayizsmile

ayrıca sigara yıda bırakmışsın tebrik ederimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…