günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün. geçmişi okuyacağım ama şimdi sizinle birşey paylaşmak istiyorum. dualarınıza ihtiyacım var. biz ev almaya niyetlendik. bi tane beğendik ama çoook küçük kutu gibi 2+1. bütçemi anca bunu kaldırabildi. fazlası mümkün değildi. neyse bugün yada yarın kredimizin sonucu belli olacak. sizden ricam benim için hayırlısıysa nasip etsin olsun diye dua eder misiniz.
şaka gibi. düşünemiyorum yaaaa. benimde küçükte olsa bir evim mi olacak. gerçekten şaka gibi. şuan ne diyeceğimi bilmiyorum. ama herkes 2+1 olduğu için hevesimi kırıyor. olsun needeyim değil mi
olumunekankayizsmile allah yardımcın olsun selmay ablacımMavişim bendede aşırı derecede bi şişlik var patlamak üzereyim regl oldum ondan olsa gerek varisimde azdı . Bu günde temizlik yaptım yarın akşamada misafirim var. Ayyyy bu halimde nasıl koşturacağım kara kara onu düşünüyorum.
slm kızlar nilberamla yine süper birgün geçirdik:lepi:
günaydın cnmmmŞenizgünaydınnnnnn
inş. canım bu devirde ev sahibi olmak sidden çok zor ilerde daha büyüğünü alırsınız hem :Saruboceq:
olumunekankayizsmile allah yardımcın olsun selmay ablacım
ohhhh gezin valla benim yerimede gezin kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün. geçmişi okuyacağım ama şimdi sizinle birşey paylaşmak istiyorum. dualarınıza ihtiyacım var. biz ev almaya niyetlendik. bi tane beğendik ama çoook küçük kutu gibi 2+1. bütçemi anca bunu kaldırabildi. fazlası mümkün değildi. neyse bugün yada yarın kredimizin sonucu belli olacak. sizden ricam benim için hayırlısıysa nasip etsin olsun diye dua eder misiniz.
şaka gibi. düşünemiyorum yaaaa. benimde küçükte olsa bir evim mi olacak. gerçekten şaka gibi. şuan ne diyeceğimi bilmiyorum. ama herkes 2+1 olduğu için hevesimi kırıyor. olsun needeyim değil mi
opuyorumnanaktanGÜNAYDINopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnn amaben ii bir dayağı hakediyorummmmm...alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile .bugünde adet oldummmm çok kötüymü zar zor geldim işede...bilmiyorumkismile
günaydın canımmmm....bende yeni aldımmm gemide 2+1 olsunnnn çok küçük olabilir ama çok kullanışlı.....bende toplanıyorum 15-20 güne kadar taşınıcammmm....kaydirigubbakcemile3
milleti yemişim ben bir dünya kira veriyorlar 3+1 oturmak içinnn...niyee başkalarına gösteriş olsun diyeeee.....amannn takma sen milleti boşverrrr...bizimde elimizden bu geliyooo....
hayırlısı olsun de ben 3 senedir ev arıyorumm kaçkere krediye başvurduk ama olmadı bu sonuncusu olduuu....üstelik sıfır dairee.....Rabbmi sanada hay. nasip etsinn.....senin olsunnnn içine sindikten sonraa 2+1 olsun.... hem benim etrafımda 3+1 de oturan çok insan yokk çok şükür.....
opuyorumnanaktanGÜNAYDINopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnn amaben ii bir dayağı hakediyorummmmm...alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile .bugünde adet oldummmm çok kötüymü zar zor geldim işede...bilmiyorumkismile
güle güle otur cnm sendeekaydirigubbakcemile5
inşallah birgün evini görmek kısmet oluraklinialirimsmile
neden dayak hak ediyoprsun
dyaklık bişeymi yaptın kiikötükedihüso
bu arada bnnde halk ediyorum h.sonu gezdim de kaçırdım daklava:
ama cumaya kadar toplanacama.s.
gunaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan
NİHALİMMMMM HOŞGELDNNNN CANIMMMM
nerelerdesin nasıl oldunnnn anlatsanaa özledim yaff seniiii
nihalll hoşgeldin canımm çok iyi yapmışsın buraya dönmekle
hoşbulduk canım nasılsın??birdaha burdan ayrı kalmıcam canım nolursa olsun..kovsanız da gitmem:)bakın hemen olumsuz yansıdı...ben sözde dışardan çok kilo verip size sürpriz yapcaktım nerdeeeee
huhuuuuu günaydın güzeller nasılsınızzzzzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?