seher yıldızı canımm evi 105 bine aldık + 1600 banka masrafı verdik + 1600 tapu masrafı verdik + 1750 emlakçıya verdik + 1500 kombi alcaz + 1000 taşınma masrafı + 250 elk. başvurduk + 600 sud.gaz başvurusuna vercez = 115 bine maal olmuş olacak üstelik sıfır daire...küçük brüt 95m2 falandırr...
2+1 birde küçük balkonu var + misafir wc si de var ve ben mutfağına bittim kocman mutafğı varr
evin tek bana göre dezavantajı salonu küçük oda gibi olmuş....okadarrr bize yetr...
zaten 5 yıllık borca girdikk 5 yıl sonra içimize sinmezse satarız daha büyük alırız diye düşündükk...bakalım hayırlısıı...
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
seher yıldızı canımm evi 105 bine aldık + 1600 banka masrafı verdik + 1600 tapu masrafı verdik + 1750 emlakçıya verdik + 1500 kombi alcaz + 1000 taşınma masrafı + 250 elk. başvurduk + 600 sud.gaz başvurusuna vercez = 115 bine maal olmuş olacak üstelik sıfır daire...küçük brüt 95m2 falandırr...
2+1 birde küçük balkonu var + misafir wc si de var ve ben mutfağına bittim kocman mutafğı varr
evin tek bana göre dezavantajı salonu küçük oda gibi olmuş....okadarrr bize yetr...
zaten 5 yıllık borca girdikk 5 yıl sonra içimize sinmezse satarız daha büyük alırız diye düşündükk...bakalım hayırlısıı...
kızlarr kesin vermem lazımmm
burda bir arkk beni cumartesi sinir ettiiiii....kendii çok zayıfda birde rejim yapıyorr bende dedim bende başladım p.teside daha sıkı yapam kürler falan dedimm de amann nesli senmi der gibi bir hareket yaptıı çok sinir oldummm dalga gçti resmennnn...(((((((((( alsanaalsanasmile :mymeka: klava: :enbuyukkk:
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün. geçmişi okuyacağım ama şimdi sizinle birşey paylaşmak istiyorum. dualarınıza ihtiyacım var. biz ev almaya niyetlendik. bi tane beğendik ama çoook küçük kutu gibi 2+1. bütçemi anca bunu kaldırabildi. fazlası mümkün değildi. neyse bugün yada yarın kredimizin sonucu belli olacak. sizden ricam benim için hayırlısıysa nasip etsin olsun diye dua eder misiniz.
şaka gibi. düşünemiyorum yaaaa. benimde küçükte olsa bir evim mi olacak. gerçekten şaka gibi. şuan ne diyeceğimi bilmiyorum. ama herkes 2+1 olduğu için hevesimi kırıyor. olsun needeyim değil mi
AZRACIMMMM rukiye a. burdaydııı...:????????
selmaYım paylaşımların süper
hepsini okuyamasamda göz atmadan geçemediiim cnmm
Teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
bn niyetliyim kızlar allah izin verirse 3 gün üstüste tutacam
akşama da en hafif şekilde açmayı planlıyorum
Kaptanım Allah kabul etsin.
valla azracımmmm Çok bİŞİ yemedİmm ama yememem greken 1-2 Şey yedİm akŞam Çİkolata yedİm adet den heralde Çok canım İstedİ...((((((((((((( Çok yoruldum dÜn kanser olan halam amelİyat oldu hastanedee onu zİyarete gİttİm 2 sat dİreksİyon dersİne gİttİmm ordanda halamın evİne gİttİk dİĞer halamla evİnİ temİzle dİk bucak ne varsa yaptık ÖldÜm bİttİm dÜn ÜstÜne de hastalandımm Çok sancım varr.....
Neyse kızancıklarımmm benİm İŞ Çokkk ÖpÜyorum sİzİ hoŞÇakalınnn
aranıza dönmeye karar verdim ama bilmiyorum beni alır mısınız??kızlar tek kelimeyle berbat durumdayım..çok kilo aldım çook..hem de nasıl aldığımı bilmeden birdenbire...o kadar uğraş ver sonra biraz ara vereyim de yeniden al...
gerçi arada sigarayı bıraktım ama...off neyse..ben buraya yazarım yine de takımdaymışım gibi olmadı listede yer almam sizi etkilemesin diye olur mu kaptanım??
ee anlatın bakalım ne var ne yok..
ortim ev almışsın çok sevindim canım hayırlısıla güle güle oturun..bizi de oturduğumuz ev satılık işallah çıkmak zorunda kalmayız...
Nihalciğim geçmiş olsun Rabbim halanada acil şifalar versin.Aynı ilde olsaydık sana yardıma gelirdim.
selmacım merhaba ben geldim nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?