Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım benim yeter de artar size..evi uyguna almışsınız nerden aldınız canım..benim oturduğum ev 110 a satılık ama seninki gibi sıfır daire değil...güle güle oturun canım geniş mutfak süper ben de bu evden ayrılmak zorunda kalırsam en çok mutfağı ve manzarası yüzünden üzülcem ..darısı başımıza canım..:Saruboceq:

kızlar ayşeceylin nerde
selma bana cuma mesaj attı ok ama ayşe yok
rukiye abla nerdee ayşee

takılma tatlım sen onlara..sen işine bak vermene bak kulaklarını tıka..
ben de kimseye bişi demeden başladım bugün..

Canım benim senin içinde ailen için de inşallah en hayırlısı olur. Ev konusunda da kimsenin lafına bakma bilir misin bi laf var güzele güzel demem güzel benim olmayınca ... Oturduğun ev 3-4 odalı küçük yada büyük olsa n'olur olmasan'olur sen hiç canını sıkma .Ben evim büyük olsun diye bütçemi aşamam ayağımıda yorganıma göre uzatırım de geç.(olsunda tek oda olsun kira kira gezmekten iyidir.)

ama şimdi çıkıyorummm hoşçaklaınnn işe devammmmmmmmmmm

sancım yokkennn biraz çalşıayımmmmmmmmmmmmmmm

Nihalciğim geçmiş olsun Rabbim halanada acil şifalar versin.Aynı ilde olsaydık sana yardıma gelirdim.

Kaptanım yaaaaaaaa ben nihalle ilterin aramızda olmasını istiyorum en yakın zamanda takıma al olur mu?(cidden şaka yapmıyorum onları çooook ama çooook özledim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…