Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olsun be nıhalcımmmm ınŞŞŞ beraber verecez bu kılolarıııı sen yeterkı tmmm artık aranızdayımmm dee bız senı her zmn desteklerızzz.....bende sen gıderken 79 gÖrmÜŞtÜmmm bakk aldımm 2- 3 kılo veremıyorummmm....

gÖrÜŞÜrÜz asucummmm

bende Çıkıyorumm ıŞım varr sonra konuŞuruzzzz ÖpÜldÜnÜzzzz

aman be canım gel de kahrolma 80.5 u bile görmüştüm burda ya yuhh diyorum kendime..10 kg dile kolay
neyse üzülmenin bir anlamı yok ..sil baştan yeniden başlıcam..
takımda yer yoksa da burdayım ben yazıcam size..

neslihancım çok teşekkür ederim desteğin için. ben görünce beğendim. bütün eşyalarım sığmasada sığdığı kadar yerleşirim dimi. allah bize bu evi hayırlıysa nasip etsin inşallah. çok sağol desteğin için arkadaşım. eğer kredi işi olursa bizde 15 gün 1 ay içinde geçeriz inşallah. sorması ayıp neslihancım ne kadar aldınız evinizi.

hafta sonu dikkat ettim yediklerime bit tek cumartesi bi kase sütlaç yedim onun dışında iyiydi ama çok fazla şişkinliğim var nedense. sabaht bi dilim tam kepek ekmek ile zeytin peynir yumurta yedim çay içtim. sonra işe gelince bi nescafe içtim. biraz önce bi çay daha içtim. o kadar. afta sonu çok yoruldum tosun paşamla hiç ilgilenemedim ama olsun bakalım. şimdilik böyle kızçelerim

selam arkadaşım. ben bu takımda yeniyim deneme aşamasındayım yani. bende önceden 9 takımda 71 72 leri gördüm ama şimdi 85 kiloyum. sen kendine yuh diyorsan ben ne diyeyim kelime bulamıyorum kendime söyleyecek. neys anlamışınızdır ne söylediğimi siz.
o yüzden istemek önemli inş hep beraber verces bu kiloları

merhaba canım ..sen de hoşgeldin aramıza..eviniz de hayırlı olsun çok sevindm adına..güle güle oturun işallah..bizim için ev almak şimdilik hayal..ilerde işallah...

hayırlı günler canlarım nasılsınız benim patron değiştiğinden dolayı eskisi gibi pek sık giremicem haberiniz olsun hepinizi kocaman öpuyorum opuyorumnanaktan​

seher yıldızı canımm evi 105 bine aldık + 1600 banka masrafı verdik + 1600 tapu masrafı verdik + 1750 emlakçıya verdik + 1500 kombi alcaz + 1000 taşınma masrafı + 250 elk. başvurduk + 600 sud.gaz başvurusuna vercez = 115 bine maal olmuş olacak üstelik sıfır daire...küçük brüt 95m2 falandırr...

2+1 birde küçük balkonu var + misafir wc si de var ve ben mutfağına bittim kocman mutafğı varr

evin tek bana göre dezavantajı salonu küçük oda gibi olmuş....okadarrr bize yetr...

zaten 5 yıllık borca girdikk 5 yıl sonra içimize sinmezse satarız daha büyük alırız diye düşündükk...bakalım hayırlısıı...

hayırlı günler canlarım nasılsınız benim patron değiştiğinden dolayı eskisi gibi pek sık giremicem haberiniz olsun hepinizi kocaman öpuyorum opuyorumnanaktan​

:gitme:

akannehir allah yardımcınız olsun canım yaaa

Bende seni öptüm fıstık akşam bekledim gelmedin baban evde diyede rahatsız etmek istemedim . Yarın beraber kuaföre gidelim mi ne dersin?CADIARZU

gelemedim ablacım irem emme.enne.memme diye mızmızlandı durdu zor başettik babamlaa bi duysan artık bu 3 kelimeyi söyleyişini çok tatlı oluyorr
:ecrin_bebek: babam alışverişe giiti çarşıya
eşimde nöbetçiydi ya hani şimdi uyuyoo
siz okula gitmediniz mi bakimmm klava:
hangi kuaföre gtcektikkki abla

canım bizimkide 70 m2 filanmış. kombi petek duşakabini dahil 53000 tl ye aldık. +1000 emlak +tapu ve taşıunma olacak. 2+1 giriş katta ama benimki ve sıfır. biz 10 senelik borca gireceğiz çok fazla birikimimiz yok ve çok fazla kazanmıyoruz biz. bakalmı hayırlısı artık.

amin canımmmm

bu arada ben faizden çok korkarımmm çok araştırdımm ilk evimiz olduğu için ve ödediğimiz yıllık konut faiz oranını geçmiyorsa faize girmezmişş dedilerrr ...ihtiyaçtan ve ilk olcağı için konut kredisinin faize girip girmediği okadar çok araştırdımki öyle karar verdik almayaa yoksa almıyordukk...(((

canımmm sizinde hay. olsunnn çok sevindimmm bizde çok borca girdikkk 95 bin borçlandıkk bakalım inş. sağlık olsunda öderizzz

bu arada şuanda öğlen yemeği yiyorummm

kereviz salata + çorba + grissini

huhuuuuu günaydın güzeller nasılsınızzzzzzz?
oy oy oy cnmmm gelmiişaklinialirimsmile
aynı bnm gibi hm gezmişin hm yemişinkaydirigubbakcemile3

olmazmı cnm yaa sendeki o istek ve azim olduğu müddetçe alırım bn seni herzmn takıma hmde bu hafta alırım
seherde böle devam ederse hm seni hm onu
alacam :lepi:
hoşgeldiiin cnmm a.s.

neden ki bilmiyorumkismile
nasıl bu patron bnde seni msn de sabah görsem sorcaktıımguclubacismile

hayırlısıyla ödemek de nasip etsin allah:Saruboceq:

bu arada şuanda öğlen yemeği yiyorummm

kereviz salata + çorba + grissini
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlarr kesin vermem lazımmm

kendii çok zayıfda birde rejim yapıyorr bende dedim bende başladım p.teside daha sıkı yapam kürler falan dedimm de amann nesli senmi der gibi bir hareket yaptıı çok sinir oldummm dalga gçti resmennnn...((((((((((
alsanaalsanasmile :mymeka: klava: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…