aman ayşe süt olsun die fazla kaçırma
yani ben kaçırdım çok pişmanımklava: sende pişman olma die diyorum canımopuyorumnanaktan
yok canım az şekerli zaten çok şükür kaçırsamda almıyorum canım 3-4 ay acayip yedim doymuyodum o zamanda zayıflıyodum ama yavaş yavaş.dogumda 8 kg gitti ilk 3 da da 7 kg gitti acayip yediğim haldehihoyyyt
şimdide az şekerli yaptım dere otlu mercimek salatasıyla aşure çok süt yapıyo bana. dere otu bulamadım marketlerde aşure yaptım mecburenyerimseniben
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
a.s.
bnmde dikkatimi çektiilmaz:
hadi bakalım iyi gidiyorsuunkaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile süpersin nilberamvereliniortak
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ooo hızlı girmişsin nihaliiim özlemiştiim seniiiŞeniz
gece geç yattım kanal d de katil yılanlar die bi film vardı onu izlediiim yattım
sabah bi uyandım 10 a geliyor saat
ama felaket öksürüyorum birde boğaz ağrım ve kulak ağrım geçmedi of yaaaa
negüzel ayşecim maşallahaman ayşe süt olsun die fazla kaçırma
yani ben kaçırdım çok pişmanımklava: sende pişman olma die diyorum canımopuyorumnanaktan
yok canım az şekerli zaten çok şükür kaçırsamda almıyorum canım 3-4 ay acayip yedim doymuyodum o zamanda zayıflıyodum ama yavaş yavaş.dogumda 8 kg gitti ilk 3 da da 7 kg gitti acayip yediğim haldehihoyyyt
şimdide az şekerli yaptım dere otlu mercimek salatasıyla aşure çok süt yapıyo bana. dere otu bulamadım marketlerde aşure yaptım mecburenyerimseniben
senağlama üzülme nihalcim hep birlikte başarıcazçok tşk ederim canım benim ben de özledim burayı..ee naparsın hemen bu kof kilolları vermem gerek işi sıkı tutuyorum ..işin kötüsü sigarayı bıraktım diye kg aldım şimdi sigaraya da başladım eee ne anladım ben bu işten..geçen akşam sinirlerim boşaldı bayağı bir ağladım ya ben neden bu kadar iradesizim neden yapcam dediğim bişeyi yapamıyorum diye yazık kocacımı da üzdüm o da endişeleniyor rahatsızlıklarım yeniden hortlucak diye bana moral vermeye çalışıyor ama harbi dipteyim kızlar..hemen sonuç almam lazım..sizlerin de yardımızyla başarcam söz..
selamlarrr şekerlerr bugün diyete yan sağlıklı yaşamaya başayalı tam 1 ay oldu bayaa iyi kilo verdim sankim :kedi:
inşallah devamı gelir yarabbimmmmm :Saruboceq: 77ile hamile kalmıştım bakalım doğum kiloma ne kadar zamanda düşücem :jeyyar: sositososito
aman ben şu halimle hamile kalmayım başka şey istemiyorum:)
tebrikler darkolive ...
canım benim daha tebrik etmene çok var :kedi: 77ile hamile kaldım ama normal bir kilo değildiki o da:umursamaz: hedefim 65 şu anda aklinialirimsmile bakalım artık allahım nasip etsin kaydirigubbakcemile5 ideal kiloda hamile kalmak çok önemli :ecrin_bebek: gerçekten ama sağlıklı bi şekilde diğer türlü hemen 10alıcaksan 20alırsın zaten eyvahedigeldismile gene aynı kapıya çıkar yağların gitmesi çok önemli
haklısın canım ben de en fazla 70 le kalmak istiyorum ya en iyi ihtmalle 20 kg vermem lazım
haklısın canım ben de en fazla 70 le kalmak istiyorum ya en iyi ihtmalle 20 kg vermem lazım
canım evliliğinin tadını çıkar. 32 ile 33 arasında 1 yaş var çok değil ki. evliliğinin tadını çıkar bence. ben 3 sene ayrı şehirde nişanlılıktan sonra evlendim. bi iki sene yapmayacaktım korunma ile ilk ayda kazara hamile kaldım. iyiki olmuş o çok ayrı bi konu ama hiç birşey yaşayamadık eşimle. şimdi bırakın aynı yatakta yatmayı oğluşum bii yanyana bile oturtmuyor. onun keyfi yetecek uyuyaakta bizim uykumuz yoksa bizde oturup iki çift laf edeceğiz. biz ondan önce çoktan uçmuş olyoruz. dünyada tarifi olmyan duygulardan birisi ama biraz zamanında olması lazım. yaşanmamışlıklar olmaması lazım.
vericez vericez sen şimdi 90sın bende 89la başladım ne fark var arada 1 ay oldu bugün yani diyeceğim motivasyonunu kaybetme sakınnn :umursamaz:hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?