Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok tşk ederim canım benim ben de özledim burayı..ee naparsın hemen bu kof kilolları vermem gerek işi sıkı tutuyorum ..işin kötüsü sigarayı bıraktım diye kg aldım şimdi sigaraya da başladım eee ne anladım ben bu işten..geçen akşam sinirlerim boşaldı bayağı bir ağladım ya ben neden bu kadar iradesizim neden yapcam dediğim bişeyi yapamıyorum diye yazık kocacımı da üzdüm o da endişeleniyor rahatsızlıklarım yeniden hortlucak diye bana moral vermeye çalışıyor ama harbi dipteyim kızlar..hemen sonuç almam lazım..sizlerin de yardımızyla başarcam söz..

selamlarrr şekerlerr bugün diyete yan sağlıklı yaşamaya başayalı tam 1 ay oldu bayaa iyi kilo verdim sankim :kedi:

inşallah devamı gelir yarabbimmmmm :Saruboceq: 77ile hamile kalmıştım bakalım doğum kiloma ne kadar zamanda düşücem :jeyyar: sositososito

alkisalkisalkisalkisalkisalkis 5 kilon kalmış onuda 1 ayda veririsin
benimde 6 kilom kaldı hamile kaldığım kiloma düşmeme

aman ben şu halimle hamile kalmayım başka şey istemiyorum:)
tebrikler darkolive ...

canım benim daha tebrik etmene çok var :kedi: 77ile hamile kaldım ama normal bir kilo değildiki o da:umursamaz: hedefim 65 şu anda aklinialirimsmile bakalım artık allahım nasip etsin kaydirigubbakcemile5 ideal kiloda hamile kalmak çok önemli :ecrin_bebek: gerçekten ama sağlıklı bi şekilde diğer türlü hemen 10alıcaksan 20alırsın zaten eyvahedigeldismile gene aynı kapıya çıkar yağların gitmesi çok önemli

haklısın canım ben de en fazla 70 le kalmak istiyorum ya en iyi ihtmalle 20 kg vermem lazım

selam kıslar nassınız bakalım . ben de 66 ile hamile kalmıştım.iyi canım çok bişiy yok arada 20 kilocuk kadar bişiy kafamçokkarıştı
ya geçen sene iyi olmuştum 5 kilom kalmıştı hamişlik kiloma ama ipin ucunu bi kaçırdım ki yokyuş aşağı indi yakalayamadım bu hale geldim. yazık eşim görürde canım çeker diye ıvır zıvırı köşe bucak saklıyor. yaza kadar 60 olsam daha ne isterim ki ama zor

ya canım ben Haziranda evlendim aslında daha düşünmüyorduk da ne bileyim benim annelik duygularım kabardı birden bu yaz sonu istiyorum aslında ama kilo veremezsem ertelicem mecburen...eşim bir sene daha erteleyelim diyor ama ben de geç evlendim 32 yaşındayım artık daha ne kadar beklicem diyorum..nasip bakalım..

haklısın canım ben de en fazla 70 le kalmak istiyorum ya en iyi ihtmalle 20 kg vermem lazım

vericez vericez sen şimdi 90sın bende 89la başladım ne fark var arada 1 ay oldu bugün yani diyeceğim motivasyonunu kaybetme sakınnn :umursamaz:hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım evliliğinin tadını çıkar. 32 ile 33 arasında 1 yaş var çok değil ki. evliliğinin tadını çıkar bence. ben 3 sene ayrı şehirde nişanlılıktan sonra evlendim. bi iki sene yapmayacaktım korunma ile ilk ayda kazara hamile kaldım. iyiki olmuş o çok ayrı bi konu ama hiç birşey yaşayamadık eşimle. şimdi bırakın aynı yatakta yatmayı oğluşum bii yanyana bile oturtmuyor. onun keyfi yetecek uyuyaakta bizim uykumuz yoksa bizde oturup iki çift laf edeceğiz. biz ondan önce çoktan uçmuş olyoruz. dünyada tarifi olmyan duygulardan birisi ama biraz zamanında olması lazım. yaşanmamışlıklar olmaması lazım.

haklısın canım doğru söylüyorsun da ne bileyim insan panikliyor biryandan da..bakalım hemen olacak mı tedavi mi gerekecek gibi..
herşeyin hayırlısı...çocuk sahibi olan arkadaşlarım da şu anda boşuna yaşıyorsun diyorlar hemen yap diyorlar ben de kararsızım yakannehir

kıslar ben accık sona çıkacam.alayınıza iyi akşamlar diliyorum. kendinize iyi bakın. yarın görüşürüz.

bn geldim
bnde arkadşlar yine 20 lik diş ağrısııı mevcut
dişimde ağrımıo ki
boğazıma ve kulağıma vuruoo

kızlar kulağım çok ağrıoo
duramıorum burda
iftar da yengemlerdeydik
ve ne tsadüf dünkünn aynısı yalnız etlisi
yine aynı yediiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…